Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Devas

    őstag

    válasz OddMan #30009 üzenetére

    Játék alapjai:

    -Ha a minionoknak te viszed be az utolsó halálos sebzést, kapsz értük pénzt. Ezt hívják minion farmnak, a megölt minionok számát pedig CS-nek. Aki jobban farmol több pénze lesz, jobban öl.
    -Próbálj nem meghalni, és az ösvényen maradni a minionok gyűrűjében, ugyanis abban a körzetben ahol minionok, monsterek, championök halnak meg az általuk járó tapasztalat szétoszlik. Aki magasabb szintű az jobban öl.
    -Ha egy játékos megtámad egy másik játékost, akkor a környezetben lévő minionok ellenük fordulnak és szétsorozzák alacsonyabb szinteken. A minionok a legközelebb álló ellenfélre támadnak, ha ellened fordulnak, fuss túl a minionjaid mögé, hogy abbahagyják az üldözésedet.
    -Torony rommá lő, ha minion támogatásnélkül támadsz neki. Fordított esetben a minionoket veszi célba, amíg azok el nem fogynak. Ha ellenséges játékosra támadsz a torony hatósugarán belül, akkor téged fog célba venni (és megöl hamar).
    -Próbáld legalább fél vagy harmad életre lepiszkálni az ellenfeledet, majd ha az összes képességed újratöltődött, próbáld egy jó sorozással kivégezni.
    -Sose támadj neki túlerőnek, mindig fuss el ilyenkor. Ha az ellenfél többen van de sérült, akkor sem célszerű hősködni.
    -Közelharcosként, célszerű megpróbálni az ellenfél mögé kerülni a dzsungelen keresztül és hátbatámadni, így létszámfölényben könnyen legyőzhetitek. Ezt hívják Gank-nek.

    Ez csak pár alap tanács. A játék ennél sokkal összetettebb. :)

    [ Szerkesztve ]

    Melyik volt előbb, a tyúk vagy a tojás? A tojás... mivel az reggelire volt... a tyúk meg ebédre.

Új hozzászólás Aktív témák