Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • 1NST1G8R

    senior tag

    válasz Lokids #21298 üzenetére

    Jo lesz az ha majd meglesz a kello rutin es normalis supportokat kapsz. Gondolom meg nem vagy lvl30, igy alacsony szinteken nem sokat lehet varni a supportoktol sem, de ha van egy tarsad aki beved es elokesziti a killeket akkor csak jobb klikk es rohogve nyersz barmelyik ADC-vel.

    Koggal amugy kezdj cipo+poti vagy dorans blade, aztan vampiric scepter, berserker's greaves, BF sword, zeal, IE vagy BT, PD, stb. Spellekbol a Q-t huzd fel eloszor, farmolj (lasthit) amennyit csak tudsz, es ne is menj bele fightba earlyben. Ha nyomul az ellen farmolj a tornyod kozeleben, ha radugranak vagy stunolnak nyomj egy E-t es spuri, de a spelleket ne spameld, csak last hitelj auto attackkal. Figyelj a tarsadra es ha latod hogy tamad akkor segits neki, lehetoleg az adc-t focusoljatok, vagy azt amelyik kozelebb van/kevesebb a hpja.

    Ha igy kezdesz jo esely van ra hogy tuleled feedeles nelkul az elso 10-20 percet (es talan osszeszedsz par killt is), aztan ha van mar par itemed keresd a lehetoseget killre, usd be a tornyokat, lehetoseg szerint ha epp nem latsz ellent a terkepen akkor szedd ki a piros/kek buffot, sarkanyt, vagy barmelyik creepet a junglebol (ez is + gold es xp), teamfightban mindig hatul helyezkedj, a tank/ support mogott, SOHA ne vesd bele magad a kozepebe, ne kockaztass feleslegesen, csak probalj meg eletben maradni. Ha te vagy az utolso aki eletben maradt egy teamfight utan es a teamednek sikerult majdnem kinyirni az ellent akkor szepen ki lehet oket iktatni egyesevel (igy szuletnek a quadrak meg a pentak :D ), szoval fontos hogy te maradj eletben a legtovabb.

    Sok sikert a gyakorlashoz! :)

    Fortune doesn't favor fools.

Új hozzászólás Aktív témák