- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Mobil flották
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
-
Mobilarena
Hasznos linkek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Danex
addikt
válasz ClydeBeka2 #14048 üzenetére
az silver 1, nem pedig silver 4 vagy ilyesmi, de az a baj, hogy igy a league lépés csak dísz... úgy meg nem lehet haladni, hogy egy héten tudok játszani vagy 8 játékot hétvégén, akkor is 3 win zsinorban majd hopp afk, egy nagyon gyengén játszó gyerek aki tényleg bénán játszik mert azt azért lehet látni hogy kikap mert gank stb és biztonságosan játszik vagy ugyan úgy nyomul előre és saját hülyeségéből
-
1NST1G8R
senior tag
válasz ClydeBeka2 #14044 üzenetére
Mas neveben nem tudok nyilatkozni de szemely szerint nekem rengeteg rossz tapasztalatom van. Amiket irtam meg nem kell 100%-osan komolyan komolyan venni, nyilvan eleg abszurd lenne ha behoznanak egy tesztet, de arra probaltam celozni ezekkel (ha az elozo 10-20 hozzaszolasombol nem derult volna ki ), hogy valamifele szigoritas bevezetese igencsak szukseg szeru lenne a Riot reszerol ranked meccseket illetoen, ha azt akarjak hogy komolyan vegyek a ranked temat es ne kelljen 1000+ meccset lejatszanod ahhoz hogy tenyleg arra a szintre kerulj ami a tudasodnak megfelelo.
Blind pick funolni tenyleg jo, championt kiprobalni meg, hat, regen ugy voltam vele hogy gyuloltem azt aki ezzel jott blindra es be is jelentette hogy 1st time xy, mert arra elvileg ott lennenek a botok elleni meccsek is, de most mar ugy vagyok vele hogy nem izgat mert tenyleg nincs ertelme a blindnak funon kivul.
Csak az a baj, hogy ha uj vagy es meg eppen csak tanulod a jatek alapjait, csak es kizarolag blind pickre van lehetoseged Summoner's Rift-ben, ahol annyi rossz beidegzodest szedsz fel hogy full noobba nevelodsz mire oda kerulsz hogy unlockolsz annyi championt hogy jatszhass draftet vagy rankedet. Aztan csodalkoznak hogy miert pingelnek rajuk meccs elejen ha nem a dzsungelt mennek vedeni hanem a lane brushban varjak hogy jojjon az ellen....most mar erted?
Nem tudom te miota jatszol (lehet regebben maskepp volt), de en magamon is latom hogy annyi rossz szokast szedtem fel blind picken hogy lenyegeben ujra kellett tanulnom jatszani mikor elkezdtem a draft picket meg a rankedet. Ha emlekszel tavaly meg azon filoztam itt hogy kene blitzet ugy buildelni hogy minel nagyobb legyen a dmg outputja es jo sok kill-t tudjak begyujteni vele, na tobbek kozott ez is a blind pick-nek koszonheto...
[ Szerkesztve ]
Fortune doesn't favor fools.
-
Kanczy
Topikgazda
válasz 1NST1G8R #14052 üzenetére
Pont az ilyen elnoobosodás ellen jó ez a fórum, vagy a haverok, akik belerángattak a játékba. Sajnos az egyedül játszóknak tényleg sokkal nehezebb dolguk van, de ezt nem lehet korrektül megváltoztatni. Én is sokat panaszkodtam miatt, de sajnos ez ilyen... megszoksz, vagy megszöksz.
You don't get it, son. This isn't a mudhole... It's an operating table. And I'm the surgeon. (Batman: The Dark Knight Returns)
-
LLaci89
tag
válasz 1NST1G8R #14052 üzenetére
Igen időbe telik megtanulni kicsit csapatszerűbben játszani. Ez a nem védjük a junglert megy bronzban, aztán silverre már oda mennek de segíteni még ott is luxus . Én 1100on voltam legalacsonyabban, emlékszem h akkor azt hittem hogy én tudok játszani, de most platinából visszagondolva nagyon béna voltam . És még milyen béna vagyok azokhoz a diamondosokhoz képest akiket időnként a csapatomba rak. Szóval tanulni mindig lehet valamit
Amúgy sztem annyi a jobb a platinában mint lentebb, h kevesebb a noobozás meg ilyen. De ezt megszeretném nézni diamondban is, de ahhoz még sokat kell fejlődnöm
[ Szerkesztve ]
-
1NST1G8R
senior tag
válasz Kanczy #14054 üzenetére
Miert ne lehetne? Az alap tutorial a jatekban pl egy nulla. Klikkoljal ide, stay behind your minions meg destroy turrets, aszt kalap. Role-okrol, buildekrol, neadjisten metarol egy budos szo nem esik, a kezdo jatekosok nagy resze szerintem azzal sincs tisztaban mi a jungle, vagy a support feladata. Erre ugyanugy lehetne tutorialokat csinalni, szepen szovegesen akar, taskokkal, szajbaragosan vegig lehetne vinni a jatekost lepesrol lepesre egy par gyakorlo kuldetesen.
-
n a x v i L
aktív tag
válasz 1NST1G8R #14059 üzenetére
Az összes amit felsoroltál, folyamatosan változik. Nem sok értelme lenne egy olyan tutorialt készíteni, ami fél év múlva elavult lesz. Ezért foglalkozik a jelenlegi tutorial csak a legalapabb dolgokkal.
Ha úgy érzed, hogy mindent jól csinálsz és mégis úgy érzed, hogy áldozat vagy, akkor valamelyiket rosszul érzed.
-
1NST1G8R
senior tag
válasz n a x v i L #14060 üzenetére
Annyit szerintem nem valtozik hogy egy alapveto tutorialt ne lehetne osszedobni legalabb a roleokrol.
De lehet nem jatszom eleg regen ahhoz hogy ezt meg tudjam allapitani. Regen nem ugy volt h bot adc + supp, mid apc, stb?
[ Szerkesztve ]
-
Antraxon
csendes tag
Elkezdtem játszani, de ugyan az a probléma mint win7 en :S
LEfotóztam! Menet közbe mit gondol-mit nem, csak ilyen lesz a kép
Mi erre a megoldás, találkoztatok már ilyennel? -
1NST1G8R
senior tag
Ja meg az ilyenek hogy pl. teamfight-ban kit kell focusolni, mikor kell inditani, mikor kell visszavonulni, mikor erdesmes dragont/baron-t kiszedni, qrvara nem egyertelmu dolgok, viszont ezek nem valtoznak, vagy de? Na de mind1 is, maradjunk annyiban hogy boven ferne meg info abba a tutorialba.
-
kexksz
addikt
válasz ClydeBeka2 #14044 üzenetére
"Mert ha valaki nem tud angolul mit csinál?"
Maga a ToS angolul van, ergo ha nem tud angolul, akkor nem tudta volna elolvasni, ami ugyebár kötelező, mert el is fogadta, ami benne áll és tudomásul vette. Tehát ha nem tud angolul nem regisztrálhat.
-
BoneDragon
veterán
Hát ez brutál game volt, TSM hogy visszahozta. Le a kalappal.
-
Kanczy
Topikgazda
válasz BoneDragon #14066 üzenetére
Ezt teszi a tapasztalat
You don't get it, son. This isn't a mudhole... It's an operating table. And I'm the surgeon. (Batman: The Dark Knight Returns)
-
BoneDragon
veterán
Láttátok, hogy kliensbe bekerült a ruszki szerver? Talán nordic fellélegezhet.
-
Kanczy
Topikgazda
válasz BoneDragon #14068 üzenetére
Mi is itt ünnepelünk a haverokkal
-
hugi0
őstag
válasz n a x v i L #14056 üzenetére
Irtam masodik kommentet, es azt akartam semmisse tennie.
- de nem ment.Nem. En voltam.
"Az arnyekom gyorsabb a noverem fenyenel."
-
hugi0
őstag
válasz Antraxon #14062 üzenetére
Ez VGA hiba. a ramok tul melegednek.
Az orajelet vedd viszabb, ha tuningoltad.
- de lehet hogy mar karosodott is.Vagy !
- a hutest nezd meg, nincs e tele szosszel, vagy nem akadt le a ventillator.Es ha egyik problema sem all fent, akor valoszinuleg cserelned kell.
"Az arnyekom gyorsabb a noverem fenyenel."
-
Kanczy
Topikgazda
válasz BoneDragon #14071 üzenetére
Remélhetőleg az ilyenek tudnak valamennyire játszani
-
BoneDragon
veterán
válasz Kanczy #14074 üzenetére
Pont hogy nem, legalábbis nem áll összefüggésben a 3-4 ezer meccs azzal hogy van e skilljük. Legalábbis többségnél nem, mert még ennyi game után se értik a játék lényegét. Ezt már anno megtapasztaltam és most is, hogy 4 hónapig (!!!) tartott felhúzni a westes accomat. Ha megnéztem meccs végén kik leaveltek vagy feedeltek mindig a legtöbb gameval rendelkezők voltak. Az ilyeneknek már kb nem számít. Mint tegnap fiora legendary lett topon, lejött midre meghalt és elment afkra. Azt írta nyugodtan reportoljuk nem érdekli és ez csak egy játék... Az ilyeneket úgy szájbarúgnám. Ja és neki is 3ezer+ game volt.
-
BoneDragon
veterán
Végre megjött az ap tryn nerf
-
Antraxon
csendes tag
Kitisztítottam porszívóval,sűrített levegővel és ecsettel, de nem jobb :S
Elmentem egy menetre, az 5. percbe jött az aaaaaaaaaaaa hang beakadás, gép restart kelett...Most nem volt olyan komoly a grafikai elmosódás mint amilyen képet felraktam. Az ember kardjának végéből jött ki egy husszú fekete csík, és ahogy a kardja mozgott, ugy a csik is. Olyan volt mintha meghosszabbodott volna a kardja egy monitornyit
Szóval már csak az az órajeles dolog maradt hátra, de azt nem értem :S
Ha az alaplap beállítások megadásába megyek, és felpróbálom húzni azt a csíkot, akkor ez van[ Szerkesztve ]
-
Lacces
őstag
Sziasztok!
Driver, internet és Win7 problémákat kizárva (ez már a win7-nél kitárgyalva), mi lehet a probléma abban az esetben, ha nem képes játékmenetbe csatlakozni? (mármint csapathoz) a játék? elmegy akár 20 percig is a csatlakozási kísérlet.
Ez a jelenség úgy 2 hete jelentkezett. Nagyon ritkán képes felcsatlakozni a játék, még a Wow ilyen, de a többi játéknak nincs gondja.
(Nem megy más progi a háttérben, router jó, stb, régi + új driver el is tesztelve már 1 hete) win 7 fórumban nem tudják a megoldást, ezért fordultam kínomban ide.Angol fórumokon meg nem találtam ilyen problémát sajnos.
Hátha valaki tud valami megoldást
-
ChromeX
addikt
2 ad carry-m volt és jungelerem 0. Egyre jobb
-
Dani_kp
addikt
válasz Antraxon #14078 üzenetére
Ha tuningolva van a rendszered, vga, cpu vagy ram, akkor azt bios-ba reseteld. Vagyis csinálj egy default setupot mentsd el, majd lépj ki, és hagyd újraindulni a gépet resetelt bios-al és nézd meg úgy a játékot.
Esetleg ha nem piszkáltál bele, akkor is állítsd default-ra a bios-t.
[ Szerkesztve ]
https://ingatlan.com/33821564
-
had423
aktív tag
Jut eszembe: Patch 3.0.3 mellé, valaki tud valami új taric buildet?
-
warriorguru
tag
válasz 1NST1G8R #14088 üzenetére
Hm.Igazából szerintem nem létezik noob játékos ranked be, csak troll.Az más, ha valakinek pont nem megy a játék vagy éppen fáradt és nem tud olyan jól figyelni, sok mindentől függ, de akkor az már egyből noob és 3.világbéli, aki 2x halt.Az a noob troll szerintem aki direkt feedel,vagy AFK......
[ Szerkesztve ]
Mi ez a csámcsogás a kocsiban, Jean? - Eszi a rozsda, uram.
-
Dani_kp
addikt
Amióta kijött a patch elég rosszul fut a lol. Eddig 50-80 fps között mozgott, most pedig, 1-1 teamfight-ba 18-22 fps-re is leesik és elképesztő, hogy beszaggat. Egyszerűen semmit nem tudok csinálni, reagálni a dolgokra...
https://ingatlan.com/33821564
-
1NST1G8R
senior tag
válasz warriorguru #14089 üzenetére
Nem ilyen egyszeru ez szerintem, a noobnak sok alfaja van am, nem minden troll noob, mint ahogy nem minden rovar bogar, stb stb. Vannak az akaratlanul is feedelos noobok, aztan vannak a flamelos, 10 eves verpistike modjara viselkedo, masokat hibaztatos de sajat-szemebe-a-gerendart-nem tipusuak, vannak a soloban en majd megmutatom tipusuak, akik keptelenek teamfightban reszt venni, es meg sorolhatnam...
-
Dani_kp
addikt
válasz 1NST1G8R #14096 üzenetére
1680x1050 HIGH, shadow off, ha jól emlékszem, vysnc off.
Gép: lásd adatlapomon.https://ingatlan.com/33821564
-
1NST1G8R
senior tag
válasz Dani_kp #14097 üzenetére
3D kartyadra nem jottem ra hogy melyik lehet a felsoroltak kozul, de ahogy nezem full kimaxolva is el kene fusson, ha nekem laptopon (Acer 3830tg) elfut max-on 40-50 fps-el, update ota meg nem probaltam de most kivancsi vagyok hogy nalam is lesz-e gebasz.
[ Szerkesztve ]
-
n a x v i L
aktív tag
Most kezdődik az EG vs. Gambit, ha valakit érdekel. lolesports.com
Ha úgy érzed, hogy mindent jól csinálsz és mégis úgy érzed, hogy áldozat vagy, akkor valamelyiket rosszul érzed.
-
sagem
addikt
válasz n a x v i L #14099 üzenetére
Grr, amit még nem szeretek: amikor valami nagy esemény van, akkor a kliensből nem lehet spectázni "kiemelt" gameket, mert a hülye kattintható reklámot (ami jó esetben az élő közvetítésre visz, ha jókor nyomsz rá..) nem lehet elzavarni. Tudom apróság, és ez legyen a legnagyobb baj, de örülnék, ha bezárható lenne
„Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani.”
Új hozzászólás Aktív témák
A játékról részletes leírás az összefoglalóban.
A RIOT Games szabályzatának megfelelően, és ahogy a Prohardver lapcsalád összes topikjában, itt is tiltott az account adás-vétel még említés szintjén is.
- Már 70 millióan nézik a Netflix reklámos csomagját
- Házimozi belépő szinten
- BestBuy topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Synology NAS
- Lexus, Toyota topik
- Elektromos cigaretta 🔞
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Moderátort keresek a fórumhoz!
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- Vegyes filamentek PLA/PETG/ASA
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
- Retro alaplap memória Simm, Dimm, Edo, Sd, Ddr gyűjtemény
- Hivatalos Playstation Magazin Magyar kiadás
- Lenovo Thinkpad L13 Gen 3 i7-1265U, 16GB DDR4, 512GB NVMe, FHD+ IPS Touch, HUN Vil.Bill
- ARCTIC Liquid Freezer II 360 - INGYEN FOXPOST
- LG 27UL600-W IPS 4K HDR 27"-os monitor ajándék fali konzollal eladó
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest