Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • 1NST1G8R

    senior tag

    válasz ClydeBeka2 #14044 üzenetére

    Mas neveben nem tudok nyilatkozni de szemely szerint nekem rengeteg rossz tapasztalatom van. Amiket irtam meg nem kell 100%-osan komolyan komolyan venni, nyilvan eleg abszurd lenne ha behoznanak egy tesztet, de arra probaltam celozni ezekkel (ha az elozo 10-20 hozzaszolasombol nem derult volna ki :P ), hogy valamifele szigoritas bevezetese igencsak szukseg szeru lenne a Riot reszerol ranked meccseket illetoen, ha azt akarjak hogy komolyan vegyek a ranked temat es ne kelljen 1000+ meccset lejatszanod ahhoz hogy tenyleg arra a szintre kerulj ami a tudasodnak megfelelo.

    Blind pick funolni tenyleg jo, championt kiprobalni meg, hat, regen ugy voltam vele hogy gyuloltem azt aki ezzel jott blindra es be is jelentette hogy 1st time xy, mert arra elvileg ott lennenek a botok elleni meccsek is, de most mar ugy vagyok vele hogy nem izgat mert tenyleg nincs ertelme a blindnak funon kivul.

    Csak az a baj, hogy ha uj vagy es meg eppen csak tanulod a jatek alapjait, csak es kizarolag blind pickre van lehetoseged Summoner's Rift-ben, ahol annyi rossz beidegzodest szedsz fel hogy full noobba nevelodsz mire oda kerulsz hogy unlockolsz annyi championt hogy jatszhass draftet vagy rankedet. Aztan csodalkoznak hogy miert pingelnek rajuk meccs elejen ha nem a dzsungelt mennek vedeni hanem a lane brushban varjak hogy jojjon az ellen....most mar erted?

    Nem tudom te miota jatszol (lehet regebben maskepp volt), de en magamon is latom hogy annyi rossz szokast szedtem fel blind picken hogy lenyegeben ujra kellett tanulnom jatszani mikor elkezdtem a draft picket meg a rankedet. Ha emlekszel tavaly meg azon filoztam itt hogy kene blitzet ugy buildelni hogy minel nagyobb legyen a dmg outputja es jo sok kill-t tudjak begyujteni vele, na tobbek kozott ez is a blind pick-nek koszonheto...

    [ Szerkesztve ]

    Fortune doesn't favor fools.

Új hozzászólás Aktív témák