-
Mobilarena
Hasznos linkek
Új hozzászólás Aktív témák
-
1NST1G8R
senior tag
Meglehet, nem tudom. Engem nem is az bosszant hogy bronz vagyok mert igazabol sz@rok bele, hanem az hogy lepten nyomon suttyo parasztokkal rak ossze a jatek. Abban remenykedem hogy ha sikerulne feljebb mennem kevesebb idiotaval dobna ossze es elvezheto meccseket tudnek jatszani.
Ha te ugy is tudod elvezni hogy kobunko lamakkal nyomod akkor gratulalok, de nekem ez nem palya.
Fortune doesn't favor fools.
-
zone
őstag
válasz lordjancso #13598 üzenetére
Szerintem szórakoztató. Főleg a Diablos "eyes closed", deleted scenes és egyéb troll videói.
YouTube - https://goo.gl/bCKFYP
-
1NST1G8R
senior tag
A pozitiv hozzaallas szep es jo es tenyleg sokat szamit, en is igyekszem pozitiv lenni de ugy erzem szepen lassan kiolik belolem az olyanok akik mar matchmakingnel midet pickelnek 1stre, beirjak hogy TOP OR TROLL, vagy I WILL FEED, siman bepickelnek megegy adc-t vagy supportot, nem pickelnek jungle-t, vagy csak siman nem kommunikalnak. Az ilyenek mellett hiaba vagyok kisbuddha, ha mar az elejen latszik hogy 100% buko lesz a meccs nem sokat segit...
-
trassher
addikt
Legközelebb bemásolom majd akkor hogy mi megy bronze III lobbyban.....
Instalock, nem tudok csak egy role-t játszani, top/mid or feed, i will be troll és társaik.
Aki nem tud csak egy role-t az menjek normálra. Én sem tudtam jungle-özni mégis rákényszerültem hogy megtanuljam, ugyanez support-ra is igaz.Lakótársammal duozunk ha épp ráérünk, a 10 qualifier meccset külön mert nem tudtunk egyszerre játszani. Ő silver 3 én bronze 3 holott ugyanolyan szinten állunk játéktudásban maximum +/- 3-5%.
Sajnos sokan csak élvezkedni lépnek be rankedre. Nem lenne ez baj normalon egyáltalán de akkor menjen oda ne rankedre.Pl. a tegnapi irelia aki lobbyban nyitott a mid or feed-el, második volt a sorban. Én voltam az első, topot vettem ergo vehetett volna mid-est erre ireliát pickel majd a 3. kiveszi katát és jön egyből az anyázás.
Ebben keress akkor értelmet és rációt hogy midre akar menni, kiveszi ireliát majd jön a majomkodás.
Egész meccs alatt nem csinált semmit csak toronyalá szaladt és feedelte az épp lane lévőt. Topon agyonvertem renektont akalival már az elején majd ezt látva ennyit írt be all-ba: "rene its your turn".
Odament megöletni magát 4szer. Kapott 9 reportot és mit kapott? Visszavették lvl1-re de semmi más.[ Szerkesztve ]
Redmi Note 7
-
kexksz
addikt
válasz ClydeBeka2 #13594 üzenetére
Úgy, hogyha nem mész 0/8-ba minden játékban, csak úgy elvagy magadnak, aztán meg képes vagy megnyomni a gombokat ha jön az enemy, akkor több száz játék után ígyis-úgyis felcarryznek, kivéve ha nagyon szerencsétlen vagy, vagy tényleg nagyon rossz.
-
ClydeBeka2
őstag
-
zone
őstag
válasz trassher #13612 üzenetére
"Ő silver 3 én bronze 3 holott ugyanolyan szinten állunk játéktudásban maximum +/- 3-5%"
Ezt nem hiszem. Ha emlékszel pár hónapja én próbáltam 1000 elo alá menni trollkodás, afk és direkt feed nélkül, csak direkt bénázással. Kb. 1300-ról indultam és 980-ig jutottam, utána a játékok 80%-át szó szerint lehetetlen volt elveszíteni. Már egy ideje meguntam és most közeledek a gold league felé, lolkingen ez közel 1500 pont... Közel 300 meccset játszottam 1000 és 1200 között ebben a szezonban, úgyhogy tudom, hogy milyen játékosok vannak.
YouTube - https://goo.gl/bCKFYP
-
glacious
addikt
válasz n a x v i L #13606 üzenetére
bronz5-be sorolta be a csapatot, mert s2-ben 1/5-ös stattal végeztünk haverral, mert az öccse nem tudott csapatban játszani,azóta kikupálódott és 6 meccs után bronz 3-ba kerültünk és itt is nyertünk simán 2-t, a másodikat egy gold2-es csapat ellen (a tagok azok egy másik csapattal). A harmadik meccsen meg kikaptunk, mert haver gépe elszállt. Még 4 győzelem és feljebb jutunk. Nem azt mondom, hogy aranyligás vagyok de a silver 5 bőven jó lesz nekünk, aztán kiderül :-)
-
glacious
addikt
válasz 1NST1G8R #13607 üzenetére
Mindenki magából indul ki Bennem mindig megvan a para, hogy kikapunk, de szerencsére olyan champpel megyek, akit nem nagyon ismernek és bénának tartják :-) A legaljáról kezdve élvezetes a játék, ha gold 3-ban játszanék egyből, lehet megunnám a sok vereséget, így viszont ameddig feljutok, ott van a helyem és nem siránkozok miatta. Megjegyzem, kizárólag 3v3 rankedet játszom.
-
cbr688
senior tag
dejó ez a fiora, 3v3 végére 573ad-m volt, full tank garen 3 sec 35%lifesteal-el...a tornyuk alatt öltem meg caitlint és brand-et egy dash-el meg ultival...hydra, blackcleaver,infinity,sanguine blade,ruined king, maxolt cipő, két oltár, vilemaw és poti után volt ennyi...
-
kexksz
addikt
válasz LLaci89 #13619 üzenetére
Sok embernél jobban játszik, de közel se olyan jó, mint ahol van. Az meg más téma, hogy csak Diamond playerekkel duozik, akik smurfölnek, mert soloban 200 játék alatt nem tudott 1600 felé menni. De kérlek mutass nekem csak egy jobb játékost, aki úgy gondolja, hogy Athene jól játszik. Bár vannak olyan next level dolgai, amit én mint halandó ember nem érthetek (sose visz MS rúnát, mindig dupla teart meg chalice-t vesz, ha nincs ap akkor is, etc.)
Ha nekem is lenne napi 10 órám játszani fél év alatt én is bőven feljutnék oda, mint ahogy ő is csinálta, nem nagy kaland.
[ Szerkesztve ]
-
LLaci89
tag
válasz kexksz #13621 üzenetére
Szóval ahogy most is írod nem azért van ott, mert mindenki oda jut ha sokat játszik(a diamondosokkal duozás sztem nem egyenlő ezzel .
Engem csak annyi zavar, hogy lassan ez a fórum is átmegy abba amibe a többi lolos is. Siránkozás folyton mindenért, vagy azért mert én szerintem nem ott vagyok ahol kellene, vagy azért mert valaki feljebb van nálam(tiszta magyar viselkedés mód).
De peace.ui: Belenéztem a streamjébe, semmi extra a srác, de azért bőven meg volt neki 20 perc alatt a 100as farm.
Amúgy csak ryze-al játszik?[ Szerkesztve ]
-
Kanczy
Topikgazda
válasz LLaci89 #13624 üzenetére
Az a legnagyobb vicc az emberben, hogy ha nem midezhet (vagy Ryzeozhat pontosabban), akkor trollkodik, "mid or feed", stb. Az ilyen random szarháziakat instabanolni kéne örökre, nemhogy azokat, akik streamelnek, és még be is mutatják, hogy ez elfogadtható
You don't get it, son. This isn't a mudhole... It's an operating table. And I'm the surgeon. (Batman: The Dark Knight Returns)
-
1NST1G8R
senior tag
válasz glacious #13623 üzenetére
Nem az a lenyeg hogy mit hiszel, en csak feltettem egy kerdest, de mivel valaszra sem meltattal mar lenyegtelen, szoval nyomjad csak a bronzos verpistikek ellen ha az tesz boldogga. Reszemrol szazszor inkabb elvesztenek egy meccset jo csapattal, szoros vegkimenetellel, mert az sokkal izgalmasabb es tartalmasabb szamomra minthogy vegigdaraljak egyet noobok ellen. Ezert vagyom annyira a silverre vagy goldra, mert ott legalabb a lehetoseg megadatik ilyen meccsekre, nem az van hogy vagy a te vagy az ellen nexusat kalapaljak szet 20 percnel...
-
trassher
addikt
Ranked pályafutásom ezennel véget ért. Tele a tököm azzal hogy barom idióták játszanak rankedet akik folyamatosan 3v1-eznek, fingjuk nincs róla mit kell csinálni egy fight-nál, nem bírnak focus-olni, stb, stb.
Másodjára rak le bronze IV-be a játék 1 héten belül mert nyomorékokkal kell játszak holott 4 meccsből visszhúztam magam promóig és elsőre meg is csinálom.
16/8/9 twitch-el egy olyan tariccal boton aki creepeket stunolgat de nunu-t ultizás közben a világért nem stunolná mert épp "cd" de annyi esze sincs hogy arrébb menjen.
Ennyi erővel lottózhatnék is, ott is kb annyi az esély az ötösre mint itt egy olyan csapatra ahol 3 ember normális.Redmi Note 7
-
n a x v i L
aktív tag
válasz LLaci89 #13624 üzenetére
"Engem csak annyi zavar, hogy lassan ez a fórum is átmegy abba amibe a többi lolos is. Siránkozás folyton mindenért, vagy azért mert én szerintem nem ott vagyok ahol kellene, vagy azért mert valaki feljebb van nálam".
Nem megy át ez a fórum semmibe, ez eddig is ilyen volt. Ha valaki meg szól, hogy senkit sem érdekel akkor le van ugatva.[ Szerkesztve ]
Ha úgy érzed, hogy mindent jól csinálsz és mégis úgy érzed, hogy áldozat vagy, akkor valamelyiket rosszul érzed.
-
Fail3D!
addikt
válasz 1NST1G8R #13628 üzenetére
hat silver 3 ban meg csak csak lehez olyan amire vagysz de en mar lecsusztam az 5 be es kb. mar 4 tol kezdve a nagyobb gamek tobbsege arrol szol nalatok v naluk van e a 2 ember aki tud jatszani, mert a tobbi csak ingyen freg... vicc kategoria mikor 20 kozeli killek vannak 1-1 embernel a tobbinel meg szinte semmi csak halal...
-
-
CLAWz
tag
Olvasok itt arról, hogy a random népek nem tudják mit kell játszani... Nos. Mit kell játszani?
Addig oké hogy az 5v5 pályán mi hol helyezkedik el, de pl az én csempa választásomat az befolyásolja, hogy mim van illetve mi a free (és olvastam róla kb hogy mit tud az a champion). 16 szinten ennyire "fussa".
Tudom hogy mi az a jungle, de az én rúnáimmal és mastery szettemmel kb a farkas és a wraith után mehetek vissza gyógyulni, mer' a két gólem mondjuk már lever, hiába 5 poti és a Hunter's Machete. A Pirosról meg a Kékről most ne is beszéljünk... Így pl. aki áll a lane-en az sokkal több creepet szed, elmennek szintben. Nem beszélve a solo-ról. Mire én végre ultit kapok, már 3 szinttel mennek. Jungle sux (még), néha kirohanok gankelni és néha meg is köszönik.
A sárkányt és a Baront csak ilyen ad hoc jelleggel ütjük ki, volt olyan meccsem, ahol 3-4x pingeltem a baront, de senki nem megy oda velem. Az ellenfelek sem használják...Ja meg tudom mi az a lasthitelés.
Szal így hogy tanuljak? Néztem stream-et de nem értem még. Hiányzik az összefüggések megértése.
Erős kérdőjelek állnak itt a fejem fölött, hogyan tanuljak meg játszani?
[ Szerkesztve ]
Mer' nem ért meg senki, még nem vagy művész!
-
1NST1G8R
senior tag
Amint lehet jatsszal draft picket (ha nem tevedek 16 chamiont kell unlockolni hozza minimum), ott inkabb kovetik a metat es segitenek is ha rendesek (pl ha jungle vagy mennek veled kekert vagy pirosert lvl1-en), a blind pick total kaosz, attol csak rossz beidegzodeseid lesznek. A jungle szerintem amugy a legnehezebb role, szerintem azt hagyd utoljara. Ha a lasthit megvan es megy is akkor lehet a teamfight-ra koncentralni, hogyan helyezkedj, mit csinalj ha tank/adc/ap vagy, mikor kell teamfight-ot inditani, visszavonulni, stb.
En eloszor tankos championokkal tanultam meg jatszani, szerintem az a legkonnyebb mert nem kell folyton visszavonulni ha jon az ellen (Singed rulez ), de kinek mi a konnyu, ez relativ.
Az osszefuggeseket csak gyakorlassal fogod megerteni, en is kerdezgettem itt anno sokat es mindig elkuldtek guide-ot olvasni meg streamet nezni ( ), de az igazsag az hogy tenyleg csak ugy lehet megtanulni ha sokat jatszol es muvelodsz a streamekbol meg guide-okbol. A legfontosabb hogy draft pick-et jatssz es ha lehet keress par tapasztaltabb jatekost akivel duozhatsz, az nagy segitseg foleg ha dumalni is tudtok kozben skype-on vagy ts-en.
Ha van valami konkret kerdesed johet akar privatban is, amiben tudok segitek szivesen, bar en sem tolom regen es kozel sem vagyok pro de azert mar van par szaz meccs a hatam mogott.
-
hugi0
őstag
válasz Kanczy #13590 üzenetére
Latom nem fogod a lenyeget.
Barmit muvelsz, barmit. ha ujkent kezded el az elejen sokkal tobbet tanulsz, majd el jon az a pont ahol mar alig fejlodsz.
Ezt kellet volna egyszeruen levagni.
- vagy nekem, pont ez irni !?
- most mar mindegy.Innentol OFF reszemrol ez a tema.
"Az arnyekom gyorsabb a noverem fenyenel."
-
1NST1G8R
senior tag
Szerintem mindenki erti mire celoztal, csakhogy ez nem igy van. Nyilvan az elejen sokkal tobbet tanulsz, de fejlodni es tanulni mindig lehet (eleg ha csak megemlitem a Shen meg a Lux stunt nem regrol ), a lol pont nem az a jatek amit megtanultal, begyaktal es annyi. A CS se jo osszehasonlitasi alap, mert a lol sokkal osszetettebb, nem is tudom hirtelen hogy jatszottam-e ennel komplexebb jatekkal valaha. Szoval a megallapitasod nem allja meg a helyet.
-
hugi0
őstag
Nekem sikerult 703 ig letornazni.
Viszont volt olyan mecs is, hogy nalunk egy afk-quit, en ovatosan feed aztan only jungle, es megis nyertunk.
- szoval a tarsaim annak elenere 3-an megnyertek, hogy en is ellnuk jatszottam.3-1 vs 5
vagy
3 vs 5+1
hogy kene ezt kifejezni szamokban ?"Az arnyekom gyorsabb a noverem fenyenel."
-
Kanczy
Topikgazda
"Ha fel eve jatszol es megismerted a jatekot, akkor elered azt a szintet aminel nem leszel jobb.
Szoval hiaba is a cel ha elerted a sajat teljesitmenyed csucsat."You don't get it, son. This isn't a mudhole... It's an operating table. And I'm the surgeon. (Batman: The Dark Knight Returns)
-
sagem
addikt
Szerintem a többiek írják jól, fejlődni mindig lehet (ebben a játékban legalábbis), maximum a fejlődés üteme lassul le, ahogy kiegészítésként most te is írod. De ettől még fejlődik az ember, csak nem olyan látványosan. Bár sokszor pont az ilyen apró nüanszok döntenek (a sportban is) két közel azonos képességű ember között. Ráadásul alapvetően ez egy csapatjáték, így nem csak egyénileg kell/lehet fejlődni, hanem csapatként is, szóval "kezdő" legyen a talpán aki fél év alatt úgy érzi, hogy ő most már csak araszolgat..
[ Szerkesztve ]
„Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani.”
-
ClydeBeka2
őstag
válasz kexksz #13626 üzenetére
Mondjuk ez a szimpatikus ember nem tudom, honnan jött le neked, stream alapján egy büdös bunkónak tartom, bár emiatt nem is nézem. Az adományozást aláírom, szép gesztus, de a viselkedés. Élőben tényleg lehet, na mind1..
Csak ennyi: http://www.youtube.com/watch?v=VzMnxZmtiQM
LoL IGN: ClydeBeka3 / Xbox Series X: ClydeBeka / BrawlStars: PH! | ClydeBeka
-
hugi0
őstag
válasz Kanczy #13639 üzenetére
Igaz.
Alairom.3 honapja jatszom es cirka 3-5 champot ismertem meg annyira, hogy azt mondajam azokkal elfogadhatoan jatszom csapatban. (Ezekhez meg is van az általam jonak itelt runa es masteri.)
Mire megtanulom mind, tobb mint egy evre lesz szuksegem.
- de mivel mindig dobnak ki uj champot ezert sosem lesz vege a tanulasnak."Az arnyekom gyorsabb a noverem fenyenel."
-
kexksz
addikt
válasz ClydeBeka2 #13641 üzenetére
Ez csak egy persona...
-
ClydeBeka2
őstag
Nem kell minden champpel ténylegesen tudnod játszani, szóval az se igaz, hogy 110 champpel kell megtanulnod. Ha tudsz 10-15 champpel jól játszani, az már simán elég egy GOLD szintre is.
[ Szerkesztve ]
LoL IGN: ClydeBeka3 / Xbox Series X: ClydeBeka / BrawlStars: PH! | ClydeBeka
-
glacious
addikt
válasz 1NST1G8R #13628 üzenetére
Arra kaptál választ, lehet nem konkrétot, de leírtam, hogyan is kerültünk a bronz 5-be, viszont haver öccsén ma elment egy meccs (persze nem csak rajta múlott, hanem gold 2+silver 4-es ellefelken) előtte viszont csúfos vereség egy szintén gold 2-es-től, simán lecarryznek egy meccset a mi szintünkön. na ezek olyanok, mint akit leírtál, bár az is lehet, hogy csak segít a haveroknak.
-
reflxx
aktív tag
Ez most komoly???? [link] Ha igen akkor félek
Új hozzászólás Aktív témák
A játékról részletes leírás az összefoglalóban.
A RIOT Games szabályzatának megfelelően, és ahogy a Prohardver lapcsalád összes topikjában, itt is tiltott az account adás-vétel még említés szintjén is.
- HP ProDesk 400 G5 Mini PC, I5-9500T, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10, WIFI, SZÁMLA, GARANCIA
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10105F / GTX 1070Ti 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest