Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • macilaci78

    nagyúr

    válasz DonThomasino #73091 üzenetére

    Leveszed a mosogatót munkalapostól, felrakod kényelmesen a csaptelepet, majd vissza a munkalap és utána bekötöd a csöveket a sarokszelepere.
    Nálam csak 120 cm széles a munkalap, könnyen vagyok, de 6 méteres szálban gyártják és van akkora konyha, ahova ez egyben is felmegy... Ketten azt is biztonsággal tudják mozgatni.

    Vettem egy franciakulcsot és egy közepes csőfogót régen. A franciakulcs azért jó, mert széles és sima pofái vannak, amiket ráadásul nem is izomerővel tartasz, így szögben állva is stabilan fognak, ezzel könnyebben boldogulsz.

    A munkalap alulról van a korpuszhoz csavarozva vagy kis fém sarokvasakkal, vagy a korpusz oldalfalai között vannak vízszintes átkötők és azon keresztülmenő pozdorjacsavarokkal. A munkalap 20-28-38 mm vastag típustól függően, bőven van hozzá való csavar, nem kell tőle félni. A szekrényt ki tudod nyitni, a fiókot ki lehet venni. Elöl és a hátfal felől is le van csavarozva.

    Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól! Eladó garzonlakás! Budapest III. ker. Tímár utca, 29 m2, galériás. https://ingatlan.com/34130552

Új hozzászólás Aktív témák