Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • canniball

    nagyúr

    válasz Morris #12162 üzenetére

    "esetleg egy kevéske WD40-et fújhattál volna rá..."
    Az előzmények után vízkőoldót nyomtam rá, a WD40 eszembe sem jutott de szerintem az sem segített volna neki ahogy be van szorulva.

    "Lehet, hogy agyon lett húzva anno...bár akkor meg nem eresztene."
    Szerintem a betétben lévő gumilap nem zár vissza rendesen, mert ha megnyomom (és így a betét "közepe" jobban visszazár) akkor nem csöpög; de folyton ott állni mellette és nyomva tartani ahhoz nincs kedvem. :N

    "Cseréld le a csaptelepet."
    Az lesz.

    "...de a folyamatosan nyitott... na az egy hatalmas baromság szerintem."
    Mint írtam ezt biztonsági okból (szellőzés/levegő-utánpótlás) miatt kötelező a nevezett helyekre rakatni. Teljesen más téma mint a higrós.

    adm!
    Itt vannak akciózva ilyen blackout függönyök.

    Met!
    "Gondolom az elegendő legalacsonyabb alatt azt kell érteni, hogy amikor már elég meleg van"
    Én úgy vettem észre hiába állítok be egy bizonyos hőfokot ha túl nagy az eltérés a kívánatoshoz képest akkor magasabb hőmérsékletre fűti a vizet. Persze lehet csak bebeszélem magamnak és lehet ez készülékenként eltér.
    Amúgy egyik ismerős azt mondta alacsonyabb hőmérsékleten érdemes működtetni mert úgy lassabban használódik el a gép (nem esküszöm meg rá de mintha a beszerelő-üzembehelyező szaki mondta volna neki). De a komfortérzet szempontjából is mindenképpen ez tűnik jobb választásnak, elég kellemetlen érzés amikor hűl ki a radiátor hiába van elég meleg.

    https://tinyurl.com/ycoexz4o *** Only the good die young...

Új hozzászólás Aktív témák