Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • galervin93

    őstag

    válasz nyesteb #35436 üzenetére

    Így van, főzve, illetve adott esetben pl. darálthusit nyílt lángon készítem, mire elpárolog a víz és kiolvad a zsír kész is (ez utóbbitól nagyobb mennyiségben a miénknek szintén megy a hasa, ezért leöntöm a végén, gyakorlatilag amint elkészül zsupsz tésztaszűrőbe, mire kihűl pont jól lecsöpög). Nálunk a tacsinál ez a legegyszerűbb, mert pont olyan morzsalékos lesz, hogy könnyen keverhető a kis szemű táppal. De ha mondjuk combot, tarját veszek, akkor ilyen nagyobb, 6-8 centis kockákra vágom és azt főzöm, és csak "tálaláskor" aprítom. Ha meg csak husit kap, akkor egyben kap egy jó nagyot, hagy birkózzon vele. :DDD
    Illetve ritkán, de vidékről szokott kapni szárnyas husit is, házi kacsától és csirkétől nincs baja (boltitól vakarózik), ez is főve, meg itt a belsőséget is megkapja, hát azért pl. a pofám le tud szakadni, amikor mondjuk kacsamájat eszik a kutya, mondjuk akkor én is... :DDD
    Szóval a husi az jó, csak az elkészítésre kell figyelni, meg persze szárnyas husinál figyelni kell a reakciót.

    [ Szerkesztve ]

    Egy mérés nem mérés, két mérés fél mérés, három mérés - na azzal már kezdhetsz valamit!

Új hozzászólás Aktív témák