Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • flymi

    addikt

    LOGOUT blog

    válasz bb0t #22539 üzenetére

    Megjöttünk az orvostól. A rendelőben ivott kábé 2 decit, meg is lepődtünk. Ott finomabb lenne a víz? :F
    Pedig már adtunk neki bugybi mentes ásványvizet, tejet, de egyik sem kellett neki. Talán a forrásvizet még megpróbáljuk, vagy a rendelőbe fogunk menni táplálkozni. Bontottak neki egy csak rendelőben kapható diétás macskakonzervet és abból is evett két falást. Szóval a nyeléssel nincs gond, de valamiért mégsem hajlandó enni. Pedig vettünk neki kutyaszalámit, konzervet, próbáltuk májkrémet, ázott zsömlét, palacsintatésztát, de még a szalonnabőrkére sem szánt figyelmet. Sajnos a vérnyomáscsökkentő gyógyszerét pedig be kell adni neki valahogy. Talán ez a konzerv majd segít neki elindulni.
    Ma már a postást is megugatta, szóval lassan, de biztosan javulunk! :C
    Egyenlőre nem fog kerítést mászni, meg a teraszról fel-le ugrálni, ma is inkább lépcsőzött. Az autóba viszont úgy ugrott be, sajnos az irányzékkal, a koordinációval voltak kisebb problémák, mert szó szerint beesett az ülés mögé.

    Pont ezért sem akartam a sokkolót, akkor inkább maradunk más alternatíváknál, de nekem senki ne csipkedje a kutyát. Mondanám, hogy az én kutyám, hisz nekem szót fogad (általában) (én chipeztettem, én viszem oltásra, én veszem a plusz kaját, amit a házi koszton kívül kap, én viszem sétálni, de mégis az apósom nevén van, mert nála lakunk...), de eléggé önfejű eb. Én tanítottam meg neki a pacsi, ül, fekszik parancsokat is. Kajával eddig szinte bármit el lehetett érni vele, ha nem volt a közelben macska, postás, vagy másik kutya. :D
    Autókra, bringásokra hál' Istennek nem támad. Gyalogosokból is csak az illatosabb fajtákat szimatolná.
    Vérvonalában a labrador az csak álca, mert a vizet nem szereti, nagyon fosik, ha jön a vihar, hamar megérzi és jelzi, hogy bejönne. A házba soha nem pisilt, nem székelt, még kis korában sem. Mindig kikéretőzött.
    Legutóbb is megindult az ajtó felé, hogy a fejével meglökve kijusson, de már nem tudott kiérni így pont elé sikerült hánynia. De nagyon játékos, imád labdázni, kergetőzni, birkózni. Vagyis szerette ezeket csinálni...
    Kiskorától kinti-benti kutya, bejárása van mindenhová, kivéve a hálószobákat. Ezt tudja is. Ritkán van csak megkötve.

    Esetleg van ötletetek így ránézésre milyen felmenői lehettek? Ami biztos, hogy az anyja labrador keverék.

    [ Szerkesztve ]

    /// "A félelmet lazán arcul csapom és fricskát nyomok az orrára" (T.B.A) ///

Új hozzászólás Aktív témák