Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • King Unique

    titán

    válasz ricsip #5044 üzenetére

    Az az AXAGON külső ház az összefoglaló információs táblázatában valóban nem szerepel, de a topikban már többször volt róla szó, meg ugye a topik keresőjét is lehetne alkalomadtán használni. Az információs táblázatra egy frissítés valóban ráférne és majd meg is fog történni. De amúgy jelenleg is bőven van ott külső ház, amelyek közül válogatni lehet, + a téma összefoglalóban beszámolók, tesztek, a topikban információk, mások milyeneket vettek stb., amiket a kereső használata és némi visszaolvasás is szépen kiad. ;) Ja, és nem, nem lett magára hagyva, csak éppen nem került be pár külső ház a listába. Mármint olyan, amelyikkel itt van a topikban tényleges tapasztalat, mert az már többször világosan le volt írva, hogy amelyikkel nincsen, az értelemszerűen nem is fog szerepelni abban a listában, akár régebbi, akár újabb modell. Az meg a másik, hogy amelyik külső ház abban a táblázatban, illetve itt a topikban ajánlott, az reális is, nem véletlenül az, meg nyilván akár X év után az lehet, maradhat ugyanaz a termék.

    Az előzőhöz meg annyit, hogy ez normál esetben úgy meg, hogy szokás leírni milyen célra kell a külső ház, milyen jellemzőknek feleljen meg, HDD/SSD meghajtóhoz kell-e, HDD esetében 7/9,5/15 mm magashoz kell-e, stb. Másoknak érdekes módon sikerült ezt megfogalmazni - példák: [link], [link] - és akkor nyilván célirányosan ajánlani is lehetett annak megfelelően. Ellenben esetedben gyakorlatilag semmi nem derült ki, semmi nem lett megadva...

    Ami pedig a másik hozzászólásban leírtakat illeti, ott konkrétan az van, hogy eleve rosszul olvasod és értelmezed... Annál az esetnél világosan le van írva, hogy az EE25-XA6 külső háznál Windowson a szoftveres leválasztás után a HDD leállítása nem működött, nem arról van szó, hogy "nem jól választja le". Meg ott eleve a megfelelő szoftveres leválasztás a lényeg az OS-ből, ami nyilván rendben meg is történt, az hogy utána leáll-e a külső házban a HDD, vagy sem, az már másodlagos. Ha SSD van benne, annál meg pláne, meg a fórumtag amúgy is SSD-vel használja és eredetileg is ahhoz vette.

    Egyébként ahogyan nézem a kritizálás az megy, de a topik témájához érdemben hozzátenni eddig még nem nagyon sikerült semmit... Meg ugye azt szokták mondani, hogy ha annyival jobban megy, annyival jobban tudod, akkor lehet különbet készíteni, meg válaszolni itt évek óta folyamatosan mások kérdéseire és segíteni nekik. ;)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák