Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • King Unique

    titán

    válasz matthew95(2) #3953 üzenetére

    Üdv!

    A kolléga által említett dolgokat mindenképpen meg kellene nézni! De egyébként az összefoglaló "Gyakran ismételt kérdések" fejezetében is szó esik ezen problémáról, illetve a lehetséges okokról és azok megoldásáról.

    Egyébként előfordulhatnak olyan esetek, amikor csak a firmware frissítése segít. Illetve van, hogy csak SSD-nél jelentkezik a probléma, ellenben HDD-nél nem. Nekem is van olyan külső házam, amelynél a régi firmware miatt akadozott a másolás, a HD Tune olvasási teszt végig ilyen 0-hoz közelítő, illetve azt elérő eséseket mutatott. Annál a firmware frissítése végül megoldotta a problémát.

    Az IB-273StU3 külső ház elvileg JMS567 chipes, legalábbis az eddigi beszámolók és tapasztalatok alapján. Ahhoz lehet találni külső firmware-t, illetve a fentebb linkelt esetnél a fórumtársnak is ilyen chipes külső háza volt.

    A firmware piszkálása csak utolsó opcióként jöhet szóba, illetve csak akkor, ha az egyéb dolgok okozta hibákat biztosan kizártuk! Valamint nyilván kellő körültekintés után és csak saját felelősségre, amire az összefoglaló is felhívja a figyelmet!

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák