Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • batagy

    őstag

    válasz jeni #3083 üzenetére

    Passz
    Pont ugyanolyan típust nemigen találsz itthon. Pont ez benne a lényeg, hogy onnan rendelünk, mert onnan egyszerű. De megértem azt is, hogy valakinek esetleg olyan oka van, amiért nem tud rendelni, pl. nincs második számlaszáma, vagy nincs netes kártyaszáma vagy esetleg csak simán nem tud angolul.

    King talán jobban képben van az ajánlott típusokkal. Én inkább az Ebay-jes verziókra specializálódtam.
    Ez az egész topik tulajdonképpen erről szólna, hogy felmérje az itthoni modelleket és ajánlásokat adjon. Erre van a téma összefoglaló is, és a táblázat. Csak nekem már nincs hozzá idegzetem minden modellt fejből ismerni. Ezért tettem le a voksomat egy ebay-jes fix modell mellett.

    Ha azzal ekvivalens szolgáltatásút akarsz, akkor olyat nézz, ami Mini-B csatlakozós, ami leválasztáskor és inaktivitásra leállítja a vinyót, fém fedlapos , és könnyen szerelhető, de fixen tartja a vinyót.

    Úgy emlékszek az LC Power Becrux pl népszerű, de úgy tűnik a forgalmazásának vége. Van még jópár más típus, amit szeretnek itt, ami Mini-B csatlakozós, és leállítja a HDD-t. Nem tudok neked konkrétan mondani, mert fáradt vagyok.

Új hozzászólás Aktív témák