- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- iPhone topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
Ha EU-n kívülről rendelsz, mindig kalkuláld bele az ÁFA-t, esetleges vámot, kezelési költséget! Nem számít, hogy mi van a csomagra írva (gift vagy alacsonyabb összeg), el sem olvassák. Röntgen és a fizetési bizonylat (paypal, bankszámla kivonat) alapján történik az ÁFA fizetés.
Ha EU tagországból érkezik a csomagod vagy EU szállítással tagországi vámolással (EU warehouse, EU express) akkor abban az esetben sem vámot sem ÁFA-t nem kell fizetni.
Sima posta esetén (kínai, belga, svéd, holland stb.) 60 nap is lehet a kézbesítési idő (jellemzően 25-40 nap, de ritka esetben előfordulhat ennél rövidebb idő is). Aggódni 45 nap után érdemes, akkor lehet mozgolódni, érdeklődni.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban található információ az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
habmalac
tag
Úgy néz ki meg kell szokjam, hogy nem fekete, hanem ezüst lesz a telefon. Nem akarok várni még 2 hetet vagy ki tudja mennyit. Lesz hozzá egy ajesz 32 gb kártya.
Dear MZ/X,
There is some problems in your order 5760061349100001533529 of item P05-T7.
So sorry that the pre-sale item P05-T7 due to the delay of the producing , we will send it on the date 15-04. in order that we could have a good cooperation , we provide some solutions for you:
1. If you need the item urgently, you could change to the silver color (sku:P03-T7), it is in stock , we could send it in 1-3 working days, and we will send a TF card of 32G (E-510628) for you.
2. If you are willing to wait the black phone , we will add a TF card of 32G (E-510628) ,too. And we plan to ship it on 15-04.
3. You could change to the other items ,such as P086-DGF5,P05-K3NOTE,P086-AHM3. For these 3 items , there is no need to add the difference price , and we also could send you a TF card of 16G (E-355891). if you want to change other items , please provide the item ID ,and then refund or add the difference price, TF card of 16G (E-355891) also provide.
4. If you don’t agree with all of them , we could refund for you , please tell us refund in your TD account or original account.
P05-T7:
http://www.tinydeal.com/thl-t7-mtk6753-octa-core-64-bit-55-hd-android-51-4g-lte-phone-p-1546.html
Sorry for all inconvenience and thank you for your cooperation. -
dlaj
őstag
Igenis!
Egy kis TinyDeal infó.
Kedvenc webshopomból a múlt héten jött meg a harmadik European Express rendelés a DPD szállításával!
Ez így 3-ból 3, azaz nálam 100%-os. (Értem úgy, hogy amit EU Express-szel kértem, azt úgy is küldték, további költségeim nem voltak.)Hozzá kell azt is tenni, hogy a harmadik rendelésemnek november 23.-án kellett volna megjönnie, de azt a DPD elveszítette. A végén már a PayPal-t is bevontam, így újra lett küldve a csomag, amit napra pontosan 4 hónap késéssel kézhez is kaptam!
És ha tovább akarom javítani a statisztikámat, akkor hozzátehetem, hogy az elveszített csomagot (vagyis így már négy rendelésről beszélhetünk) is rendben elküldték EU Express-szel. -
apalaci
csendes tag
válasz habmalac #68502 üzenetére
Na ezt Én is megkaptam!
Jó lesz nekem is az ezüst szín, már küldött Branda választ is kíváncsi leszek mi lesz ebből!
This is Brenda,the representative of Tinydeal Customer Service. I am happy to assist you further.
OK , we will change your order as your request
And we will prepare it asap
When we ship it , will email youhave a nice day
If any other question, please reply the email directly, so that we can solve your problem in time.
Thanks very much and best regards.
Truely yours,
BrendaMi8 lite
-
habmalac
tag
válasz apalaci #68504 üzenetére
Én is ledumáltam Brendával, megígérte, hogy tegnapra elküldi. Van itthon neolux, majd megoldom valahogy... A kártya pedig olyan is lesz gondolom de ajándék lónak...
Minden "már tulaj" isteníti a telefont. Már szeretném én is, de azért egy kicsit ...ssza a csőrömet a szín de ez van.Milyen szállítást kértél hozzá?
[ Szerkesztve ]
-
apalaci
csendes tag
másik TinyDeal-es rendelés Németből:
2016.03.29
15:59
Küldemény információ:
Küldemény postai átvétele a küldő országban / Item accepted in origin country
2016.03.30
06:34
Küldemény információ:
Célországba elküldve / Item sent abroad
2016.03.30
08:00
Küldemény információ:
Célországba elküldve / Item sent abroad
2016.03.31
13:23
Küldemény információ:
Célországba megérkezett / Arrived in the destination countrySzerintem ezt holnap megkapom
Mi8 lite
-
Beni2360
félisten
Nekem ma jött meg kettő rendelésem ami nyomkövetés nélküliek voltak és a postás kétszer csengetett. Volt 4db mikrószálas (rongy) és 3db kúpos fúró.
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
Beige
újonc
Sziasztok!
Kanadából rendeltem valamit, 35 napja adta fel a júzer a csomagot. A követési szám szerint Usában Salt Lake cityben sikeresen szállítva. Akkor most mi van? A magyar postán se híre se hanva. Rossz a szám? Mikortól hisztizhetek z e-Bayon? És meddig? Köszi B -
Beige
újonc
válasz maj-viktor #68511 üzenetére
Köszi! Egyenlőre írtam neki, hátha csak összecserélte a számokat. Bár Kanadából csak megjött volna már több mint egy hónap alatt. Usából rendeltem már, alig volt két hét.
-
senior tag
Ezt irja ki a csomagomra ez mit jelent? ( Trackitonline)
01.04.2016 10:00
Your item withdrawn without reason.
SortingBlack Phone (Hellas Tel) Mobiltelefon és Számítástechnikai Szaküzlet és Szerviz, Tatabánya, Sárberekben (Vegas Burger mellett) közel 22 éve működünk! Értékeléseim, visszajelzéseim: https://hardverapro.hu/tag/inferno81.html#elado
-
senior tag
válasz Black Phone #68513 üzenetére
bár a posta szerint még nincs is itt mo-on....most hivtamőket megin
[ Szerkesztve ]
Black Phone (Hellas Tel) Mobiltelefon és Számítástechnikai Szaküzlet és Szerviz, Tatabánya, Sárberekben (Vegas Burger mellett) közel 22 éve működünk! Értékeléseim, visszajelzéseim: https://hardverapro.hu/tag/inferno81.html#elado
-
Beni2360
félisten
válasz Black Phone #68514 üzenetére
Hát persze, mert valahol vissza tartották tüzetes ellenőrzésre.
Nekem is a mostanában vásárolt NITECORE D2 aku töltőmet 2x tartották vissza, mert a képen szerepelt akkumulátor is.[ Szerkesztve ]
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
ludla
őstag
Sziasztok! Esetleg aki otthon van az Aliexpress oldallal kapcsolatban van ötlete miért blokkolták bizonyos hozzá férésem? [link]
https://www.facebook.com/groups/blackPantherOS/
-
senior tag
Nekem is ilyen csak ez a szöveg...
01.04.2016 10:00
Your item withdrawn without reason.
SortingBlack Phone (Hellas Tel) Mobiltelefon és Számítástechnikai Szaküzlet és Szerviz, Tatabánya, Sárberekben (Vegas Burger mellett) közel 22 éve működünk! Értékeléseim, visszajelzéseim: https://hardverapro.hu/tag/inferno81.html#elado
-
senior tag
válasz Black Phone #68518 üzenetére
Most meg ezt
01.04.2016 12:00
Customs Clearing. Dutiable, value:
Cuctoms
0.000
2 liters of vodka and 3 dramBlack Phone (Hellas Tel) Mobiltelefon és Számítástechnikai Szaküzlet és Szerviz, Tatabánya, Sárberekben (Vegas Burger mellett) közel 22 éve működünk! Értékeléseim, visszajelzéseim: https://hardverapro.hu/tag/inferno81.html#elado
-
vandor01
őstag
nekem nincs ilyen uzenetem ?
lehet hogy a tied akkor igaz?
azonnal PP refundot inditani
azt nem viccelodnek tobbetCSAK az INNOVACIO jegyeben! dr Palkovics: "Továbbá Magyarország, legalább régiós szinten, vezető szerepet kíván betölteni a dróntechnológia elterjesztésében, mivel a technológia térnyerése számos további előnnyel, kedvező hatással jár egyebek mellett a szoftverfejlesztésben és a mezőgazdaságban."
-
vandor01
őstag
válasz vandor01 #68520 üzenetére
de van uzentem
01.04.2016 12:00
Your item number NLxxxxxxxxxx was eaten by cockroaches at the postal office.
Basement
0.000
You can pick up these cockroaches at your post office on arrivalindul a PP refund
[ Szerkesztve ]
CSAK az INNOVACIO jegyeben! dr Palkovics: "Továbbá Magyarország, legalább régiós szinten, vezető szerepet kíván betölteni a dróntechnológia elterjesztésében, mivel a technológia térnyerése számos további előnnyel, kedvező hatással jár egyebek mellett a szoftverfejlesztésben és a mezőgazdaságban."
-
senior tag
-
beg
veterán
Gyerekek, évek óta ez megy 04.01-én. Aki ezt komolyan veszi, az nyomon azonnal a dispute gombra, hátha a paypal még nem látott ilyet, és kapásból refundol a csótányos/marslakós bejegyzésre.
You are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.
-
Xes
csendes tag
Nem kommentálom inkább
-
senior tag
-
sander74
tag
Tinydeal EU raktár 2db okos óra ma befutott!Szerencsém volt
-
LustaDick123
tag
Nem tudom mennyire tipikus a történetem, de gondoltam megosztom hogyan szívatott meg a GeekBuying.
Rendeltem a hónap elején egy tabletet a spanyol raktárból (raktáron volt, gondoltam fix költség, gyors szállítás), paypal-lal fizettem is rögtön.
Pár nap „processing” után jött a mail, hogy sajnálják, de elfogyott a termék, esetleg válasszak valami más. Leírtam nekik, hogy kb. mit szeretnék, de mivel a webshop látszólag nincs szinkronban a készlettel, ezért kértem, ajánljon valamit a preferenciák alapján. A GeekBuying ezek után felajánlottam a refund-ot, amit elfogadtam.
Következő nap megint jött egy mail, hogy mégis találtak egyet a raktában, és el is küldték nekem. Megerősítették, hogy EU raktárból jön és adtak is egy TN-t (tizenpár, kizárólag számjegyből álló), küldtek egy linket egy spanyol speditőr oldalára mutatva (www.mrw.es), a linkbe beágyazva egy, az enyémtől alig pár karakterben különböző TN-t. Mivel első ránézésre azonos volt a TN, az oldal spanyol nyelvű volt, a csomag mozgott, nem is gyanakodtam addig, míg pár nap után a csomag mozgása megállt. Ekkor kezdtem googletranslate-tal megnézni a spanyol oldalt, ekkor hasonlítottam össze TN (és derült ki, hogy nem egyezik). A kapott TN-t egyetlen trackelő oldal sem ismerte fel.
A GeekBuying pár nap türelmet kért a következő levélben, a csomag úton van.
Aztán a következő levélben már azt írta, hogy a szállító, az MRW elvesztette a csomagot, és felajánlja a refund-ot megint.
A gond csak az, hogy a csomagom a webshopban végig „processing” státuszban volt, gondolom a feladás után „shipped” státuszra változna.
A kommunikáció végig egy „Sylvia” nevű ügyfélszolgálatossal zajlott, de érzésre ez nem egy ember, mert eléggé vegyes stílusban és minőségben ír angolul. A vége felé egyre javult az angolsága.Szóval a következők történtek röviden:
- Geekbuying hirdetett valamit, ami nincs is (ott és úgy), beszedte a pénzt.
- Aztán megpróbált az emberre rámelegíteni valami mást, hátha.
- Mikor kértem, hogy adja vissza a pénzt hirtelen „talált egyet”, és húzta az időt.
- Megpróbált félrevezetni a kamu TN-nel, kamu linkkel.A fentiek kb. 4 hét történései, próbáltam türelmesen várni mindig, de semmi eredménye nem volt sajnos. Most éppen a refund-nál tartunk. (Kicsit offtopic, de paypal-lal, bankkártyával történő fizetés esetén a bankkártáyhoz tartozó bankszámlára vagy a paylal számlára jön a refund?)
A GeeBuying-ot az itteni összefoglaló és tapasztalatok alapján választottam, szóval ha kérhetem a topikgazda véssen be egy nagy virtuális fekete pontot a GeekBuying-nak. -
Laza...
addikt
válasz LustaDick123 #68530 üzenetére
Az összes kínai shop egykutya.
A pénzt oda kapod vissza ahonnan utaltad. Ha PP egyenlegről, oda, ha az összekapcsolt szládra, akkor oda. Az esetleges árfolyam különbözetet bukod
Never give up!
-
Igric
tag
Sziasztok!
Tudom, hogy már hangzott el ilyen kérdés ( de választ nem találtam rá).
Szóval van valakinek tapasztalata az oppomart weboldallal?
Mennyire megbízható? (ott néztem ki egy telefont)Köszi előre is!
-
maj-viktor
őstag
Hidd el a geek még a jók közé tartozik... ennél sokkal "rosszabb kínai webshopok vannak".... ez most 1 rossz tapasztalat, de ettől még nem kell leírni... nálam no.1. banggood aztán bic, majd geekbuying! (bár már totál átszoktam aliexpress-re... max az értékesebb 50$ feletti csomagok esetén próbálkozok bang-nél meg EU raktár a vámolás miatt)
pandawill meg tinydeal, meg mittudomén meg számomra 3x eljászották a bizalmamat, stb.
Amúgy milyen termék volt!? Rendszerint az ilyen problémák kifutott termékek esetén szokott előjönni!
JunkieeeBoy.blog.hu - FaceBook.com/MadeInCsajna & FaceBook.com/DronHUN
-
LustaDick123
tag
válasz maj-viktor #68534 üzenetére
Valóban kifutó, Teclast X98 Pro.
Előfordul, hogy elfogy a készlet, leesik egy doboz stb. és valakinek nem marad. Elfogadom.
De mikor hiteget egy hónapig, megvezet a TN-nel, hülyének néz stb. azt már kevésbé veszi be a gyomrom. Sajnos. Főleg úgy, hogy nem filléres kütyüről van szó. Lehet rápróbálok még egy másik típusra egy másik boltban, de egyre hajlok a "besétálok és veszek valamit" jellegű vásárlásra (itthon meg hasonló sem kapható, főleg nem ilyen áron). Sajnos a bizalom fogy irántuk, az e-bay rendelések fele lassan már meg sem érkezik (alig pár dolláros vackok, de mégis). -
beg
veterán
Simán. Lassú a svéd posta, ezt el kell fogadni. 45 nappal lehet vele számolni, de 30-nál kevesebb nagyon ritka esetben fordul elő.
[ Szerkesztve ]
You are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.
-
dani04
újonc
Sziasztok
Valakinek van tapasztalata ezzel a Dafang Logistics-el? Egy telefon akkumulátort rendeltem aliexpressről. A csomagszám alapján azt hittem, hogy PostNL-es de az ő csomagkövetőjük csak azt írja, hogy the item pre-advised. A trackitonline szerint 16.-án feladták de azóta nem történik semmi. A magyar posta követője nem látja. Mi lehet ilyenkor?[ Szerkesztve ]
-
vandor01
őstag
nekem is volt swed postas cuccom normal menetben megjott belgiumba...
belga postaval min: 7 nap
massal holland/swed max 2 het...a magyar postara gyanakodnek elso korben mint gyenge lancszem...
CSAK az INNOVACIO jegyeben! dr Palkovics: "Továbbá Magyarország, legalább régiós szinten, vezető szerepet kíván betölteni a dróntechnológia elterjesztésében, mivel a technológia térnyerése számos további előnnyel, kedvező hatással jár egyebek mellett a szoftverfejlesztésben és a mezőgazdaságban."
-
Zeki
nagyúr
Hasonló volt nálam is, DHL-el rendeltem, 2 napra rá adtak egy tracking numbert, ami csak egy elektronikus regisztrációt mutatott. Reklamáltam pár napra rá, kamuztak. 2 hétre rá paypal vita nyit, paypal nekem ítél, pénz visszajött. Erre kb 3 hétre rá jött egy DHL tracking, hogy feladták. És pár napra rá meg is jött. De akkor már mondhatni hiába, mert nekem egy szülinapra kellett volna.
-
Druss
aktív tag
válasz tahepa #68544 üzenetére
Nekem ezeket dobta
Your item number was eaten by cockroaches at the postal office. You can pick up these cockroaches at your post office on arrival (Basement)
In your item detected dangerous type of fleas! Upon receipt, be sure to wear mosquito mask. (Sanitary-epidemiological unit)
Your item withdrawn without reason. message: Hey Tom, found great gift, don't forget to take it. Happy Birthday! (Sorting)
Customs Clearing. Dutiable, value: 2 liters of vodka and 3 dram (Cuctoms)"A szavak csak hangok a levegőben, a tettekben bízz, ne a szavakban!" David Gemmell
-
RVR400
veterán
Azt hiszem, hogy ezt még a DHL is megirigyelheti:
2016-04-01 07:50 XXXXX posta, Kézbesítés regisztrálva / Delivery registered
2016-03-31 18:21 Belföldi feldolgozásra továbbítva – Forwarded for domestic sorting
2016-03-31 13:55 Célországba megérkezett / Arrived in the destination country
2016-03-28 23:30 Célországba elküldve / Item sent abroad
2016-03-27 17:02 Célországba elküldve / Item sent abroad
2016-03-26 02:16 Küldemény postai átvétele a küldő országban / Item accepted in origin country1 db Redmi Note 3 tok. A legdurvább, hogy van olyan februári rendelésem ,ami még nem érkezett meg, ezt meg március 20-án rendeltem...
[ Szerkesztve ]
-
senior tag
-
senior tag
válasz Black Phone #68548 üzenetére
17én fizettemki 18án adták fel, ma végre megérkezett, kiv. leszek mikor kapom meg vagy a vámpapirt...
Black Phone (Hellas Tel) Mobiltelefon és Számítástechnikai Szaküzlet és Szerviz, Tatabánya, Sárberekben (Vegas Burger mellett) közel 22 éve működünk! Értékeléseim, visszajelzéseim: https://hardverapro.hu/tag/inferno81.html#elado
-
Beni2360
félisten
válasz RVR400 #68547 üzenetére
A legdurvább, hogy van olyan februári rendelésem ,ami még nem érkezett meg
ne izgulj ma kaptam meg egy jan.19.-én rendelt árut.Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
Vám- vagy adócsalással kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a topicban (és a fórum egész területén)!
- Bemutató eBay-es kütyük kis pénzért
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Call of Duty: Black Ops 6
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- iPhone topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik
- További aktív témák...
- Komplett erőgép játékra, munkára, garanciákkal - I7 13700K, RTX-3080, 32 GB
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G7 I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Xbox Elite 2 Core Controller
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Negyed Gamer konfig eladó Asus Rog Maximus Formula 9 + I7-7700T
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest