- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- iPhone topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
Ha EU-n kívülről rendelsz, mindig kalkuláld bele az ÁFA-t, esetleges vámot, kezelési költséget! Nem számít, hogy mi van a csomagra írva (gift vagy alacsonyabb összeg), el sem olvassák. Röntgen és a fizetési bizonylat (paypal, bankszámla kivonat) alapján történik az ÁFA fizetés.
Ha EU tagországból érkezik a csomagod vagy EU szállítással tagországi vámolással (EU warehouse, EU express) akkor abban az esetben sem vámot sem ÁFA-t nem kell fizetni.
Sima posta esetén (kínai, belga, svéd, holland stb.) 60 nap is lehet a kézbesítési idő (jellemzően 25-40 nap, de ritka esetben előfordulhat ennél rövidebb idő is). Aggódni 45 nap után érdemes, akkor lehet mozgolódni, érdeklődni.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban található információ az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomrRRR
senior tag
dlaj,beg: Köszönöm szépen. Akkor szerintem hétfőn megrendelem, ilyen ,,nagy értékű" vásárlás esetén kapni fogok valami nyomonkövetést számot? Vagy azt honnan tudom megnézni, mielőtt vásárolnék?
The easy day was yesterday!
-
motoflug
őstag
Sziasztok!
Kinéztem egy készüléket a fastcardtech oldalán, azonban itt a keresőt használva elég vegyes visszajelzések jöttek. Kérdés: valakinek van valami frissebb infoja? Az EU express szállítást néztem ki remélve, hogy ez azt jelenti, amit a neve sejtet (EUból kapom).
-
vandor01
őstag
átolvastam a topikot.. a lenyeg:
- edemes a pár juros biztit megkotni
- telefon es tablet rendeleskor csak AFA-t kell fizetni
- ezert nem erdemes oket kiegeszitovel keverni mert akkor +VAM
- DHL (6000) Posta (2-4e?) ugyintezeset kell megfizetnni
- kisebb rendeles: 22euroig vam/afa mentes
- tobb kis kiegeszitot erdemes tobb csomagban rendelni.persze mindezen szabalyokat a kuldo is probalja "kicselezni"
mert mi ertelme lenne egy kinai csomag belgiumba szállitasa eseten
a Sved vagy Holland postat bejatszani a sorba?EU warehouse - bol rendelve 100%-an nincs mas koltseg.
EU express - na ez is a forgalmazo egyik kicselezo jateka!
megforgatjak a csomagot par EU-s postan keresztul aztan,
hogy fizetni kell-e erte VAM/AFA-t az a szerencsen mulik!
DHL? Posta? egyeb szervezetek feldolgozasatol fugg!Szoval meg nem tudom kinabol belgiumba szallitas eseten DHL-t kerjem-e?
Vagy jo lesz a regisztralt auto fee? mindkettonek lehetnek elonyei es hatranyai...
meg alszom ra[ Szerkesztve ]
CSAK az INNOVACIO jegyeben! dr Palkovics: "Továbbá Magyarország, legalább régiós szinten, vezető szerepet kíván betölteni a dróntechnológia elterjesztésében, mivel a technológia térnyerése számos további előnnyel, kedvező hatással jár egyebek mellett a szoftverfejlesztésben és a mezőgazdaságban."
-
Atomgeszi
veterán
válasz motoflug #67154 üzenetére
Üdv!
Összefoglaló elolvasása erősen ajánlott.
Mondd mi az a készülék, hátha tudunk ajánlani egy megbízható shopot.
EU Express pedig nem EU-ból küldi, hanem Kínából küldve egy másik EU-s országban levámolják, majd onnan küldik ide Magyarországra.
Persze ez nem garancia semmire, ugyanis a Tinydeal nem fizeti ki EU Express esetén a felmerülő költségeket.
Ajánlott a kimovil.com oldal ár-összehasonlításra.Eladó gyönyörű, kitűnő állapotú audiophile hangfalszett https://hardverapro.hu/apro/elac_carina_audiophile_5_0_szett/hsz_1-50.html
-
motoflug
őstag
válasz Atomgeszi #67156 üzenetére
A kimovil nálam ma elszáll, tegnap még működött rendesen. Az a bibi, hogy a készülék már eleve nem mai darab, és nem egy elterjedtebb modell volt amúgy sem.
Erről lenne szó, Aliexpressen találtam pár refurbished darabot. Ha esetleg tudsz valamit, ahol megnézhetem még, akkor kérlek jelezz. Az összefoglalóban listázott oldalakon megnézem szintén; azonban a Fastcardtech-et is csak ma találtam meg tök véletlenül, szóval lehet, hogy még vannak eldugott helyek, ahol kapható.
Közben a dualsim topikban is lecsekkoltam ezt az oldalt, gyakorlatilag zéró pozitív visszajelzés volt, többen írták ráadásul, hogy a készülékek hamisítványok.
[ Szerkesztve ]
-
senior tag
Szerintetek innen ezt érdemes megrendelni ?
előre is köszönömBlack Phone (Hellas Tel) Mobiltelefon és Számítástechnikai Szaküzlet és Szerviz, Tatabánya, Sárberekben (Vegas Burger mellett) közel 22 éve működünk! Értékeléseim, visszajelzéseim: https://hardverapro.hu/tag/inferno81.html#elado
-
jimmy5
aktív tag
Szaisztok !
Az Antelife EU-s raktárából érdemes rendelni ?
Vám és áfamentes ?
Van valakinek tapasztalata velük ?előre is kösz
üdv
Poco F2 Pro 8GB/256Gb ł Intel I5-4690 ł Asrock H97 Fatal1ty Performance ł FSP Raider S 550W ł Gigabyte R9 280X 3GB GDDR5 WF3 Rev2.0
-
jimmy5
aktív tag
A Spemall oldalán nem találok külön EU warehouse linket.
Itt minden az EU-n belül jön vagy honnan tudja meg az ember hogy mi honnan jön ?
köszi
Poco F2 Pro 8GB/256Gb ł Intel I5-4690 ł Asrock H97 Fatal1ty Performance ł FSP Raider S 550W ł Gigabyte R9 280X 3GB GDDR5 WF3 Rev2.0
-
Atomgeszi
veterán
válasz jimmy5 #67160 üzenetére
Kínából vagy HongKongból küldik, EU Express. Franciaországban levámolják, a Spemall fizeti az esetleges költségeket.
6-9 nap helyett számolj 11-13 nappal. De garantáltan áfa és vámmentes számodra.
Nekem jó tapasztalatom van velük.Eladó gyönyörű, kitűnő állapotú audiophile hangfalszett https://hardverapro.hu/apro/elac_carina_audiophile_5_0_szett/hsz_1-50.html
-
jimmy5
aktív tag
válasz Atomgeszi #67161 üzenetére
Akkor amit az oldalon látok teló az mind Kínából jön
és a Spemall rendezi az Áfát és a Vámot is. Ha jól értem.Akkor lehet rámegyek.
Az Antelife-vel nincs tapasztalata valakinek ?
EU-s raktárból ?Poco F2 Pro 8GB/256Gb ł Intel I5-4690 ł Asrock H97 Fatal1ty Performance ł FSP Raider S 550W ł Gigabyte R9 280X 3GB GDDR5 WF3 Rev2.0
-
hevizms
addikt
válasz jimmy5 #67162 üzenetére
Szerintem átsiklottál kissé atomgeszi írásnak egyik fontos részletén.
Akkor lesz költségmentes a rendelésed a Spemallnál ha az EU EXPRESS szállitási módot választod a szállitásnál.Ennek költsége van,ami 18$ körüli.
Tehát nincs ingyen,de még mindig jóval kevesebb mint egy pld egy 150$-os teló 27%-a
[ Szerkesztve ]
-
vandor01
őstag
válasz jimmy5 #67160 üzenetére
Szerintem meg ugy allj hozza hogy alapbol minden Kinabol jon!
Ahol kiemelik "EU warehouse" ott nagy eselyed van hogy EU-n belurol jon.
de merget ne vegyel ra!olyan telefon/tablet vagy egyebb dragabb cuccnal ami nagyon "friss"
meg kell varni mig behajozzak az EU-s raktarakba..
vagy nagyon "noname" lehet sosem lesz EU-s raktaron...ha nagyon gyorsan szeretned megkapni akkor szamolj az extra fizetni valokkal
es rendeld meg DHL -el... 4-7nap. 6000ft ugyintezes +27% afa...ha annyira nem fontos meg kell varni EU-s raktaron... vagy megrendelen
"Postas" szallitassal 2-3-6het? es lehet meguszod az extrak fizeteset...
LEHET?... erre garanciak nincsenek... "good luck"Ha esetleg vmi multi cegnel dolgozol? akkor erdemes odakerni a szallitast
ekkor a posta nem szarakodik az AFA beszedesevel mert "fontos" ugyfel?CSAK az INNOVACIO jegyeben! dr Palkovics: "Továbbá Magyarország, legalább régiós szinten, vezető szerepet kíván betölteni a dróntechnológia elterjesztésében, mivel a technológia térnyerése számos további előnnyel, kedvező hatással jár egyebek mellett a szoftverfejlesztésben és a mezőgazdaságban."
-
maj-viktor
őstag
válasz vandor01 #67164 üzenetére
Hát én gyakorlatba úgy próbálom beültetni, hogy amit lehet CN-ből... persze olcsóbb dolgok 20-30$ alattiak
50$+ mindenképpen próbálok EU-n belüli megoldást találni... ha esetleg nagyon nincs marad a belföld! (google-arukereso-argep-vatera-jofogas)
Illetve persze CN-es alternatíva esetén nagyobb érték értsd 30$+ felett mindig kalkulálok az ÁFA-vámmal +27% és 2E postai vámkezelés díj, csak ekkor rendelek, ha így is "megéri nekem"...
DHL-el csak nagyon-nagyon-nagyon sürgős dolgot (meg amit totál nem kapni belföldön vagy "aranyáron")
Szal DHL nálam kb. évi 1-2alkalom mármint KÍnából... baromi gyorsak, de megis kérik ennek az árát! Meg DHL inkább csak 100$ feletti termékek esetén "éri meg"![ Szerkesztve ]
JunkieeeBoy.blog.hu - FaceBook.com/MadeInCsajna & FaceBook.com/DronHUN
-
urbi107
tag
válasz maj-viktor #67166 üzenetére
Eredeti zene cd-t honnan érdemes rendelni?
Régebben zavvi-ról is lehetett -
Ybron
senior tag
Következő a történet.
Tőle vettem egy vázat 2015-12-31,
565$ volt.
Ráfizettem +60$ hogy ne vámolják meg.2016-01-23-án meg is kaptam.
Szépen ki is csomagoltam, erre látom, de nem kellett alaposan szemügyre se venni, mert rögtön látszott a sérülés.Ezek csak a sérülések a vázon, az már mellékes hogy az első villába a kereket úgy kell beleverni, meg kicibálni.
Gondolom ezt nem vette észre mikor csomagolta... Persze mikor írtam neki jött azzal a dumával hogy készítsek képet a dobozról is, hátha amiatt sérült ez meg. Doboznak semmi baja sem volt. Felajánlotta nekem hogy ha fizetek 180$ akkor küld egy új vázat, mondom ok, persze pont beleesett a kínai újévébe.
Eddig bírtam, nyitottam refundot(full-t). Az ő ajánlata 50$, ami azért érdekes mert 565$ a váz, ő már 180$ akart küldeni egy újat postaköltséggel együtt. Én először visszaakartam neki küldeni, mire jött ez a válasz:
Hi friend, sending back will be expensive. we offer follow solution, because shipping need long time, and need hand to many shipping company, so it can arrive your home, we also can't find out, which step make the frame damaged. but we hope solve the problem with you. you pay 180 USD, we send a new frame body as soon as possible. Ok? waiting for your reply, if you want to send back all, sure , we can offer full refund. but it need long time.
Erősködött hogy p majd küld, ne küldjem vissza mert az drága lesz.
Szerintetek? Most valószínűleg nem fog 50$ többet ajánlani, dhgate meg gondolom azt fogja elbírálni hogy küldjem vissza.
[ Szerkesztve ]
-
luck66
tag
-
RVR400
veterán
-
hevizms
addikt
válasz RVR400 #67186 üzenetére
Már ha emlékezik rá a postás egyáltalán( vagy nem akar rácseszni és simán azt mondja hogy a kérdezőnek adta).
Ha más átvette és nem juttatta el a jogos tulajdonosnak,az meg kapja be.Nekem is dobott be a postás másnak cimzett kinai csomagot aki az utcánkban lakott és bár nem ismertem,de az első dolog volt hogy elvittem neki.
Én ezt az ügyet kicsit veszett fejsze nyelének érzem.
-
vandor01
őstag
olvasom a sok rossz story-t... leirom az enyemet de en legalabb jol jartam
vasaroltam egy kinai cegtol mar 4x
3x kinabol
1x EU-s raktarbolangol debit kartyaval csinaltam a vasarlást.
mikor elinditom a tranzakciot akkor "shadow" egyenlegbol levontak az összeget
ez csak egy banki igeret, hogy tudunk fizetni
a zseton a szamlan van es lefoglaltuk a fizetesre!
de terheles nem tortenik kb 2-3 nap kell hozza, mikor a visan keresztul
a beerkezik a valodi terheles tartalmazo fajl nos akkor vonjak es jelenik meg
a mozgas a szamlan....na itt valahol elkallodott es raadasul 3 rendelesem volt 3 kulon napon
mind a harom eltunt a "cloud" ban... majd 1x lecsap villam formajabanaz EU-s raktartol is rendeltem az minden korrektul flottul ment ahogy leirtam...
igaz kertek a fenymasolatot utlevelrol es a kartyarol szamok nelkul csak a nevemmel.
mas kinaitol is rendeltem az is jol mukodott... a bank intezte levonast2X is megreklamaltam naluk hogy nem fizettem nincs levonva a szamlamrol..
márpedig szeretnek fizetni!
Szerintem a kinaiak hibaztak csak lapitanak hogy ki ne deruljon vki-nek arcvesztes?
De ha azt mondjak ok pedig megkaptak akkor? minek reklamalok?
na mindegy most rendeltem 5x-re valami kis fityfaszokat...
a shadow-bol már levonták 2-3-4nap azt kiderul?
.CSAK az INNOVACIO jegyeben! dr Palkovics: "Továbbá Magyarország, legalább régiós szinten, vezető szerepet kíván betölteni a dróntechnológia elterjesztésében, mivel a technológia térnyerése számos további előnnyel, kedvező hatással jár egyebek mellett a szoftverfejlesztésben és a mezőgazdaságban."
-
-
Ybron
senior tag
válasz Janaboy #67183 üzenetére
Aha.
Az a baj hogy ez így most használhatatlan, mert attól hogy jól meg van karcolva a váz, vagy éppen nem tudom normálisan a kereket a villába rakni, lehet használnám, de így hogy meg van repedve...
Csak az dühít hogy minden értékelése jó, senki semmilyen negatívumot nem írt, bár mintha láttam volna aki szintén írt hogy a villába alig lehet a kereket betenni.
Kérdem én, ez most szándékosan csinálták? Bepróbálkoztak, hátha a hülye nem veszi észre, vagy nem fog érte szólni... nem tudom. Egyszerűen nem tudom elképzelni hogy ezt nem vették észre, mikor alaposan be volt csomagolva(körbetekerve).
A másik dolog meg miért akar 180$ kérni hogy küldjön egy újat, mikor refundba csak 50$ akar adni?Kösz luck66
-
Ybron
senior tag
válasz Janaboy #67192 üzenetére
Én is azt akarom, én fel is ajánlottam neki, már a legelején, hogy visszaküldöm, de ő erősködött hogy az drága, meg lassú és inkább küld egy újat 180$, amibe bele is mentem, csak hát meguntam hogy semmi nem történt azóta.
Valószínűleg dhgate is azt fogja elbírálni hogy küldjem vissza, de majd kiderül.Volt már nekem vitám, mert nem kaptam meg egy rendelésem, ott szó nélkül vissza is küldték a pénzt, csak hát az nagyon nem ez a szitu.
[ Szerkesztve ]
-
hevizms
addikt
válasz XtremLor #67188 üzenetére
Alá,sőt még a személyig.számot os odakell írni.Kérdés egy névből visszakereshető e bárki.
Illetve én is rendszeresen átveszem a sógoromék küldeméányeit,mert egymás mellett lakom.
Nem bizonyít semmit a név.SzerintemDe tételezzük fel más vette át,de már nem megtalálható,mert a posta nem ad ki infót vagy mert kiadja,de nem találják az illetőt,mert ugye cím nincs hozzá.
De ha megtalálják és letagadja.Az eladót akkor sem fogja elmarasztalni semmilyen vásárló védelem.
[ Szerkesztve ]
-
maj-viktor
őstag
Miért küldene el újból egy 565$-os vázat "csak" 180$-ért, nem is értem miért mentél egy ilyenbe bele... O.o
sanszos, hogy ha balek ügyintézőt fogsz ki, nem veszi figyelembe a "levelezést", max a vitában foglaltakat és a 180$-os részt buktad az 565-ot meg saját költségre visszaküldve kaphatod vissza... (ez ilyen átlag rosszabb forgatókönyv)
Már ott sántított volna... ha olyan a sérülés és az érték, stb. akkor inkább vagy partial refund vagy visszaposta, ami legtöbb esetben ugyebár a vásárló terhe, meg persze kérdés ő mit vállalt... aliexpress esetén is van, hogy akár a visszapostát is állja az eladó, ha hibásan teljesített... tudtommal DHgate esetén is van hasonló! De legrosszabb esetben a visszapostát bukod általában! (vagyis nem, legrosszabb esetben mindent, de na érted)
DHgate-n eddig talán 2-3x vásároltam.... nekem túl nagyker!
Ám olyan a hiba, hogy muszáj visszaküldeni!? Mert ez ránézésre is tényleg nem 2Ft lesz visszaküldeni.... inkább ilyen 20-30E Ft kapásból
[ Szerkesztve ]
-
Ybron
senior tag
válasz maj-viktor #67196 üzenetére
Nem tudom, de már az is valami, mert nekem mindenképpen kellett volna, aztán úgy voltam vele, hátha el tudom adni itthon a sérült vázat, legalább 100$.
Egyébként nem fizettem ki a 180$. Azt írta hogy majd szól hogy mikor fizessek, csak azóta már meguntam hogy "szól".A postaköltséget kibírom, de ahogy írtad is lehet hogy azt is bele tudom kalkulálni a refundba.
Az hogy kamu címet ad meg, már az ő baja, vagy ha nem veszi át, mert dhgate azt is látja.
Persze még nem küldtem vissza semmit, szóval nem tudom mit tudna még mókolni, hogy ne járjak jól.Semmi sem muszáj, pláne visszaküldni, persze ha kifizeti, min 500$ megyek le.
Repedt a váz, ráadásul olyan helyen ahol kap terhelést, pusz ha elkapsz vele egy kátyút... Karbonról van szó.
Karcolást még elviseltem volna úgy ahogy(bár nevetséges hogy veszek egy új vázat és a már 4 éve meglévő bicómon nincs 1db karcolás sem), de ez a repedés... meg a villa amit írtam is, most gondolj bele ha egy versenyen kereket kell cserélned és nem bírod kiszedni az első villából, de ha még is, még bele kell verned.
Kerékcsere itt kb 3s alatt megy, nem fél percig.[ Szerkesztve ]
-
maj-viktor
őstag
JA jó, akkor ez így szerencsésebb... akkor meg pláne simlis, hogy puszira küld újat és "majd" fizetsz!? Nekem ez már nagyon gyanús lett volna... bár írod csak sok pozitíva van... de kérdés amúgy, hogy milyen poztívak... mert ugyebár tudott, hogy a kínai bármit megtesz még ha átis ver, de poztivat adj neki... így a későbbi vásárlók is azt látják, hogy ez OK!
Közbe meg úgy szerzett sok pozitívat, hogy amúgy refundoltatta a csomó rendelést, nem is azért mert tényleg megkapták elégedettek az emberek.... ezért is mondom mindig ha valamit nem kapsz meg legjobb esetben is semleges a helyes értékelés! Még ha refundoltatott is... hát még örülj, hogy visszakaptadd a pénzedet!? Egy nagy fenét!
Ahogy írtam annyira nem vagyok benne a DHgate-be (mint mondjuk ebay / aliexpress), de tudtommal szinte ugyanaz, mint az alibaba (aliexpress), szal vásárlóvédelem is hasonlóan működik!
A konkrét termékről tudsz linket? Nem találom csak az eladót neki meg van 200+ terméke
[ Szerkesztve ]
-
Ybron
senior tag
válasz maj-viktor #67198 üzenetére
Általában mikor vásárlok itt, ahogy megvettem a terméket, rá 2 napra már el is tűnik a termék, gondolom törli, de még nem jöttem rá miért.
Szerintem ezt nem fogod látni: [link]
Ez lenne amit bárki láthat, de már nincs fent: [link]
Vicc az hogy amiket vettek tőle, azok már nincsenek is a hirdetései között.Különben hogy tisztábban lássátok, ez a váz amit vettem az eredeti ára 3000$, ez meg ugye 565$ volt.
-
maj-viktor
őstag
Ez ilyen "hamisítvány" vagy utángyárott!? (az árkülönbség miatt kérdem)
http://www.dhgate.com/protection.html#prod-body-prot
Gondolom itt is lehet vitát indítani... ha nem egyeztek meg eszkalálni, stb. a szoksásos kör... vita van már indítva!? Várd ki mit lépnek és akkor döntesz! Legrosszabb esetben inkább megtartod és olcsóbb áron túladsz rajta itthon.... én a ptkg.-ről is érdeklődnék postánál / futároknál... kell tömeg / méret
http://help.dhgate.com/help/buyerhelpen.php?catid=3302
How do I get the shipping cost for the returned item(s) from the seller?
After you reached agreement with the seller or our Resolution Team decided that the seller should pay the shipping cost, we suggest you pay for the shipping cost first, and send the photo of the package tracking number with the shipping cost to your dispute agent (please remember to tell us your order number too) or leave message to seller, then we can see the evidence. When your dispute has finished, we will release the money to your DHpay account from the seller’s account.Teljes olvasatba mindenképpe vita - vitázás és ott kérdezni kit terhel a visszaposta!
De mindenképpen kell egy visszacsomagolt méret / súly, hogy posta is árat tudjon adni, hogy azért lássad - lássuk a lehetőségeket[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Vám- vagy adócsalással kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a topicban (és a fórum egész területén)!
- Bemutató eBay-es kütyük kis pénzért
- Elemlámpa, zseblámpa
- Eredeti játékok OFF topik
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Egyszerű kávé topik
- RC modell földön, vízen, levegőben
- Autós topik
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Call of Duty: Black Ops 6
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest