- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Android szakmai topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
Ha EU-n kívülről rendelsz, mindig kalkuláld bele az ÁFA-t, esetleges vámot, kezelési költséget! Nem számít, hogy mi van a csomagra írva (gift vagy alacsonyabb összeg), el sem olvassák. Röntgen és a fizetési bizonylat (paypal, bankszámla kivonat) alapján történik az ÁFA fizetés.
Ha EU tagországból érkezik a csomagod vagy EU szállítással tagországi vámolással (EU warehouse, EU express) akkor abban az esetben sem vámot sem ÁFA-t nem kell fizetni.
Sima posta esetén (kínai, belga, svéd, holland stb.) 60 nap is lehet a kézbesítési idő (jellemzően 25-40 nap, de ritka esetben előfordulhat ennél rövidebb idő is). Aggódni 45 nap után érdemes, akkor lehet mozgolódni, érdeklődni.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban található információ az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kgabor89
csendes tag
válasz vadkörte #58549 üzenetére
Üdv!
Nekem a svéd postás csomag 22-én volt pre-advised, 23-án váltott processing-re. És tegnapi dátummal ma lett "departed from shorting hub" és már a magyar posta is "célországba elküldve"-ként látja.
Mostanában 3 különböző szállítóval is volt dolgom, megvagyok elégedve mindegyikkel.
Gearbestes rendelések voltak kínából: belga posta 10 nap, holland 9, és most a svéd, ez eddig a leghosszabb. Annyira nem tűnik rossznak az utóbbi, mint amiket olvasgattam, lehet, hogy szerencsém van. -
Titanone
tag
Hello
Lenne egy kérdésem? Többször rendeltem már külföldről. Idén hallottam egy olyat,hogy ha valaki rendel EU-ból valamit(konkrét példa: Magyarországról egy német boltból). Akkor kell neki magyar ÁFA-t fizetni plusba a termékre.
Na most ez így van, vagy ez hülyeség?Megjegyzés úgy tudom idén vezették ezt be. Azt ne kérdezzétek ,hol hallottam, mert nem tudom már.
[ Szerkesztve ]
-
maj-viktor
őstag
válasz CATTER #58608 üzenetére
EU-n belül sosem volt... beisb*szna... mire fel!?
Ha ténylegesen EU-n belülről jön és nem ilyen "trükközve" NL & SE post-tal Kínából!
(amiről a mai napig sokan azt hiszik, hogy Holland / Svédből jön... közbe ők csak tranzitországok)Ne is mondd néztem a $-t... 290Ft felett OTP-nél - akkor PayPalnál mér 300 Ft felett a $
(görögöknek is köszi)[ Szerkesztve ]
JunkieeeBoy.blog.hu - FaceBook.com/MadeInCsajna & FaceBook.com/DronHUN
-
CATTER
csendes tag
válasz maj-viktor #58609 üzenetére
én ezt tudom amit írtam az egy válasz volt.....
-
A texasi
aktív tag
válasz maj-viktor #58609 üzenetére
PayPal-nál be lehet állítani,
hogy a bankod váltsa a $-t;
rögtön nem háromszáz lesz az! -
Yag
tag
Sziasztok!
Megoldódott a helyzet.
Még két hét levelezés, ellenörzés, PayPal refund folyamat és visszaküldték a pénzt. A termék továbbra sem érkezett meg. A pénz a számlán landolt PayPalon keresztük, szinte forintra pontosan visszakaptam mindent amit arra a tételre költöttem.
Ez egy jó példa volt számomra is hogy a PayPalos fizetés valóban tartalmaz pénzgaranciát ilyen helyzetekre.
Próbáltam vásárolni AliExpressen is azóta, de mivel nem volt az eladó repertoárjában PayPal így nem is vettem meg.
Köszönöm a segítséget akik közreműködtek a Banggood-ról küldött eltévedt termék majd a pénz visszaigénylésének folyamatában.
Üdv.
Yag.“Aki el akar érni valamit, az módszert keres, aki nem, az kifogást!” (LeEco LeRee L3)
-
-
wwenigma
Jómunkásember
Ali-nál ugyanúgy megvan a refund rendszer, ha az eladó nem tudja bizonyitani trackinggal hogy feladta és te megkaptad, akkor visszakapod a pénzed.
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
Yag
tag
válasz wwenigma #58616 üzenetére
Rendben, rendben. Kirrigálok. Én csak a PayPalra koncentráltam. Nyílván jó az Ali is nem kissebbíteni akartam az érdemeit, csak ragaszkodtam a Pay-hoz amit nem találtam és ezért nem rendeltem. Ennyi. Ettől még nyílván jó csak más .... majd azt is megszokom.
“Aki el akar érni valamit, az módszert keres, aki nem, az kifogást!” (LeEco LeRee L3)
-
Yag
tag
válasz Graphics #58617 üzenetére
Négy rendelt termékből három megérkezett. Egyedül az EU-s raktárból indított cucc nem ért célba. Ettől még segítőkészek voltak és türelmesek. Főként én, hogy kicsivel több mint egy hónapig nem kaptam se terméket se pénzt ... szóval egyelőre én is elkerülöm őket.
“Aki el akar érni valamit, az módszert keres, aki nem, az kifogást!” (LeEco LeRee L3)
-
vadkörte
addikt
válasz Graphics #58617 üzenetére
Sikerül megnyugtatnotok. Pont ezzel a párossal jön (ha jön) a kamerám...
Mindegy. Sokat nem tehetek, BG állítja, hogy 27-én feladták, 29-e óta processing a státusz. Svédék meg gondolom lógatják a lábukat, mert azóta meg sem mozdul. Várok a szállítási idő végééig - 16 - ha addig elindul előbb utóbb ideér.[ Szerkesztve ]
Üdv. V. Körte
-
beg
veterán
válasz vadkörte #58622 üzenetére
Az a helyzet, hogy igazából jó a bolt (ár, postára adás, ügyfélkezelés) és a TN nélküliek vagy nem SE postos cuccok átlag két hetet futnak, ami nagyon jó idő. Csak nem tudom, hogy a "combosabb" pakkoknál miért erőltetik ezt az SE postot.
You are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.
-
atala
addikt
Ez valami újdonság? Nem volt régebben ilyen bejegyzés.
Mikor várható ebből kézbesítés? Nem nagy értékű termék.
2015-07-07 04:39, Belföldi feldolgozásra továbbítva – Forwarded for domestic sorting -
vadkörte
addikt
Tudom, hogy jó bolt. Épp ezért ott vásároltam, mert ismerem. Én sem értem miért SE-vel szállítják a csomagom, az előző nagyobb értékű csomagot SG-vel szállították. Akkor és ott semmi fennakadás nem volt. Leszámítva azt, hogy a magyar vámos nem akarta beengedni a kopterem.
Üdv. V. Körte
-
Zozzant
addikt
válasz maj-viktor #58627 üzenetére
"Andriod"? hát az télleg kamu...
https://logout.hu/bejegyzes/guga/az_utolso_kivansag.html
-
attiati
veterán
szerintetek engedik azt a legtobb webshopban, ha nem a sajat nevedben fizeted ki?
vagyis ha nem azonos az elektronikus penztarca / bankkartya neve es a webshop regisztracio neve
-
DenyDB
csendes tag
Szerintem ez jó időt futott, sőt egyre jobb a China Post... Ez még a 22.i vásárlásom:
DÁTUM INFORMÁCIÓK
2015.06.25
15:53
Küldemény információ:
Küldemény postai átvétele a küldő országban / Item accepted in origin country2015.06.26
12:54
Küldemény információ:
Célországba elküldve / Item sent abroad2015.06.27
08:02
Küldemény információ:
Célországba elküldve / Item sent abroad2015.06.27
23:00
Küldemény információ:
Célországba elküldve / Item sent abroad2015.07.06
12:28
Küldemény információ:
Célországba megérkezett / Arrived in the destination country2015.07.07
23:55
Küldemény információ:
Belföldi feldolgozásra továbbítva – Forwarded for domestic sorting2015.07.08
11:55 Budapest 112 posta
Küldemény információ:
Postán átvehető -
gbrtkcs
csendes tag
válasz vadkörte #58635 üzenetére
Sziasztok!
Minidealről 06.27-én rendeltünk a páromnak egy telefont, pontosabban az EU Warehouse fül alól. Az oldal szerint görögből jön. A paypal levonta a pénzt érte. Rendelési számot kaptunk a minideal-től, trackingot pedig a mai napi sem. 07.02-án írtunk nekik, hogy ugyan küldjék már el. Annyi válasz volt, hogy várjunk már 2-3 napot, mert még ők sem tudják. Erre, hogy akkor legalább annyit, hogy mikor adták postára. Erre már nem válaszoltak. Azóta a telefon raktáron sincs az oldal szerint.
Korábban már többször rendeltünk tőlük és gond nélkül megjött minden. Valakinek volt hasonló ezen az oldalon?
-
kóóó
aktív tag
En is 20-an rendeltem 3 cuccot BG-rol. Ebbol 2 megjott es egy piston3 fules meg azota sem. :$
Azt irja BG, hogy 7-25 nap a szallitasi ido repulovel.
Igazabol szerintem elkeveredhetett a cuccom, ha mar a tobbi megjott.
Na most ha letelik a 25 nap irhatol BG-nek vagy Paypalnak, hogy refund vagy kuldjenek egy masikat?Üdv.: kóóó!
-
attiati
veterán
válasz Graphics #58632 üzenetére
Lehet félreértitek. Tehát:
Xnevén van a webshop account
X címére megy a csomag (ami X acc-jához van megadva)de Y nevére szóló bankkártyával / elektronikus pénztárcával van kifizetve
Ez így mehet?Lehet utólag törölni X webshop accountjához hozzárendelt Y fizetési eszközét, hogy X ne tudja soha többet használni egymaga?
[ Szerkesztve ]
-
purpledonkey
tag
-
Xes
csendes tag
Milyen érdekes, hogy mostanában a hozzám érkező összes csomagot vámolni kell és semmi nem csúszik át, ha más címére érkezik ugyan az a csomag ugyan azzal a tartalommal ugyanakkora méretben ott egyből kézbesítésre továbbadva.... Lehet tényleg nem érintette őket jól a cikk?
-
Graphics
Jómunkásember
Megvan akkor a megoldás.
Nem akarom az ördögöt a falra festeni. De sztem vki tudta,latta, hogy Te milyen tartalmu csomagokat rendelsz javareszt..ez csak egy gondolat, de mar akkor is erosen erre gyanakodtam.
Mas cimere rendelessrl en is probalkoztam, de ugyanugy afa lett a vege, talan 1x nem.
Eltunni meg nem tunt el semmi, max legutobb az elado az ebayrol...
Más: ez a rios motor a szoismetlesekkrl kiakaszt. . mindenkinek ilyen fos mobilon.. .
[ Szerkesztve ]
Eladó HP Prodesk ( i3-6100T/8GB/128GB)
-
Daywalker
addikt
Kezdek kisse frusztralt lenni, hogy 5 munkanapja ulnek a celorszagba beerkezett statuszon 4 csomagon is...tudom-tudom, ennel rosszabb is szokott lenni...csak mar nem tudom kinek kipanaszkodni magam
"A szabályok csak irányelvek azoknak, akiknek végképp nincs szabad akaratuk."
-
-
Daywalker
addikt
válasz maj-viktor #58649 üzenetére
Én nem készítem mert egyik sem vámolandó...ezért is bosszant.
"A szabályok csak irányelvek azoknak, akiknek végképp nincs szabad akaratuk."
Új hozzászólás Aktív témák
Vám- vagy adócsalással kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a topicban (és a fórum egész területén)!
- Bemutató eBay-es kütyük kis pénzért
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Autós topik
- Hálózati / IP kamera
- Egy vagyont költött a kriptoipar az amerikai választásokra, kilőtt a bitcoin
- Melyik tápegységet vegyem?
- Óra topik
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- BMW topik
- Hardcore café
- További aktív témák...
- 2 éves irodai PC netezésre, filmezésre
- Asus E406M 13.3 Intel proci/SSD/ Szép állapot /Full hd/WebCam/ Office
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T430s - i5-3GEN I 8GB I 320GB I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Eladó Toshiba Satellite laptop i5/16 GB RAM/Új 500 GB SSD
- Lenovo LOQ 15,6, RYZEN 5 8645HS, RTX 4060, 16GB, 512SSD, 144HZ, GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest