- Azonnali mobilos kérdések órája
- iPhone topik
- OnePlus Nord 3 - kapcsoljuk északot
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Google Pixel topik
- Magisk
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
Ha EU-n kívülről rendelsz, mindig kalkuláld bele az ÁFA-t, esetleges vámot, kezelési költséget! Nem számít, hogy mi van a csomagra írva (gift vagy alacsonyabb összeg), el sem olvassák. Röntgen és a fizetési bizonylat (paypal, bankszámla kivonat) alapján történik az ÁFA fizetés.
Ha EU tagországból érkezik a csomagod vagy EU szállítással tagországi vámolással (EU warehouse, EU express) akkor abban az esetben sem vámot sem ÁFA-t nem kell fizetni.
Sima posta esetén (kínai, belga, svéd, holland stb.) 60 nap is lehet a kézbesítési idő (jellemzően 25-40 nap, de ritka esetben előfordulhat ennél rövidebb idő is). Aggódni 45 nap után érdemes, akkor lehet mozgolódni, érdeklődni.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban található információ az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
El_Diablo
tag
-
mtibi55
tag
válasz psycroptic #30402 üzenetére
Az eladó szerint helyes a szám és már feladta csak logisztikai hiba hogy nem látszik. Kár érte de még kap egy pár napot és dispute.
[ Szerkesztve ]
-
El_Diablo
tag
válasz mtibi55 #30403 üzenetére
A: Ki a fene mondta, hogy a svájci Posta honlapja elérhető Magyarul? 3 hivatalos nyelv van náluk: Német, Francia, Olasz. Szívességből ott van az Angol verzió is. Ha ez nem elég...
B:Nem iszok alkoholt, de a hozzáállás...
C:Ha futárcég viszi Hongkongba azt nem tudod nyomon követni. -
aytukabozs
addikt
válasz mtibi55 #30408 üzenetére
Nekem 15 nap alatt ért vele a futár a reptérre most, a többiek 1 héttel később rendelt x1s-e utólérte az én telómat
[szerk.]
Ja? És nem mellékesen az ugyanazzal a repcsivel érkező telókbol van ami már Bács-kiskunban van a gazdájánál, én meg aki gyakorlatilag a reptér mellett lakom még mindíg nem kaptam meg....
Hjah nem vagyok egy szerencse fiaApropó valaki lecsekkolná? nálam vagy fél órája ezt írja a posta oldala;
A szolgáltatás nem elérhető
Pedig épp rávettem magam hogy megnézzem hol a rákban van a teló
(Postaimport raktár gondolom)[ Szerkesztve ]
Hsz TÖRLÉS ITT >>> http://goo.gl/uBK2Xa
-
blueye
veterán
válasz aytukabozs #30411 üzenetére
Nálam működik a posta.hu
-
futizoli
tag
Akkor én mit szóljak? 14.-én rendeltem az antelife-től ugyancsak az akciós umi x1s-ből, és még mindig processing a státuszom. Ráadásul dhl-el, mondván úgysem úszom meg az áfát... Tripla szívás...
Ma reggel is azt írták, sajnálják, a mai napon feladják, de semmi változás. -
mtibi55
tag
Nekem is ezt írja a posta.
-
Laza...
addikt
-
blueye
veterán
válasz aytukabozs #30417 üzenetére
Értettem én
Nekem működik élő TNnel. (FF28)(no most már nálam sem megy, biztos megvuduztad vagy eddig cacheből jött )
[ Szerkesztve ]
-
gkawka
tag
válasz aytukabozs #30417 üzenetére
Tuti leállt a szerver, mert Track17-en is az eddig működő követéseknél ezt dobja:
"In Error (Use Cache)" és csak a már előzőleg tárolt infókat adja ki.
-**- szarnak, kárnak nincs gazdája -**-
-
beg
veterán
válasz jojoando #30422 üzenetére
Tegnap még tudtam fejből a világ repülőgép menetrendjét (személy, teher egyaránt) de mára elfelejtettem. Állítólag valami kuglihoz hasonló izé tudja.
[ Szerkesztve ]
You are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.
-
aytukabozs
addikt
válasz blueye #30419 üzenetére
Igen, azért van zacskó a fejemen hogy ne látsszon hogy egy Haiti vudu főpap vagyok!
Közben amúgy újraindult, de nem lettem okosabb, továbbra is rejtély hogy azonos napon megérkező SG küldemények egy része hogy lehet már reggel egy másik megyében, míg a másik fele -a követő szerint- 'csak' Célországba megérkezett / Arrived in the destination country ... :/
-
sfbukfenc
tag
Vannak még csodák:
2014.03.05
15:44Item information :
Célországba elküldve / Item sent abroad
2014.03.22
19:22Item information :
Célországba megérkezett / Arrived in the destination country
2014.03.25
10:09 xxxxxx postaItem information :
Kézbesítés regisztrálva / Delivery registered -
hevizms
addikt
válasz Dominó85 #30431 üzenetére
Mégis mikori rendelések ezek hogy ennyire ki vagy bukva?
Kicsit túlreagálod nem?
Nekem pld ha a te Nilkin rendelésedet nézem ugyanattól az eladótól(amire szintén azt irtad hogy sokáig tartott),a te kézbe kapásodat figyelembe véve már 3 napja a kezemben kellene lenni,aztán még az országba se ért.
Mégsem kapok itt agyérgörcsötElkell végre fogadni hogy nem mindig jön meg a cucc 2 hét alatt.
[ Szerkesztve ]
-
hevizms
addikt
válasz Dominó85 #30435 üzenetére
Ugyanattól az eladótól rendeltem 03.04-én a Nilkin tokot és 15-e óta van elküldve státuszban.
Szerinted?
Akkor most idegeskedjek?
Majd megjön.
Az sokkal jobban idegesitett amikor a pandawill 20 nap után közölte kegyesen hogy nincs is olyan szinű tok amit rendeltem 20 napja.Na az kiboritott -
veterán
válasz aytukabozs #30437 üzenetére
Eddig mindenkinek, amiről tudunk. A tiedről egyszerűen csak nem tudunk, hogy mi van vele.
"A HELYESEN alkalmazott bölcsesség a hasznos" Prédikátor könyve 10:10
-
tomrRRR
senior tag
Sziasztok!
Érdeklődnék, hogy valaki rendelt-e már innen: http://www.egamechina.net/Megbízható oldal, érdemes-e rendelni innen stb?
The easy day was yesterday!
-
bazsy_
tag
Sziasztok!
Egy tabletem vámolódik/áfázódik éppen:
2014.03.20 Küldemény információ: Adatbekérés a vámkezeléshez a címzettől
Még 23.-án elküldtem a szükséges infókat a postaimportnak, de azóta nem változott a státusza.
Ennyire le lenne lassulva a posta és várjak türelemmel vagy lehet hogy meg sem kapták a levelet? Már volt 1-2 áfázott csomagom de akkor az adatbeküldés után 2-3 nappal változott a státusz most meg semmi. Ötlet?
Köszönöm!
-
Outlander
addikt
Focalprice kupon, már nem fogom használni, aki kapja marja alapon...
Here is a coupon reward to you. You can use it to buy something on our webshop and save 8% (please note coupon can't be applied on product that is at discount price).
Coupon code: FAUD8EXU
Valid till: Mar. 31, 2014
Work until You no longer have to Introduce Yourself.
-
Sanyesz.
őstag
MiniDeal vs. DHL 2.0 verzió:
Korábban írtam, két boltból is refund-om az elmúlt hetekben, mert nem voltak képesek postázni egy egyébként piacon levő és kapható készüléket.
Egyikük az általam favorizált MiniDeal. Pénz visszajött, de telefonom persze nem lett. Gondoltam adok még egy esélyt nekik. Kedvesen elcseverésztem a készülékről "Grace"-szel. Mondta, hogy "In stock", 24 órán belül postázzák. Ez eddig a MiniDeal-nél így is volt.
Vasárnap este rendelés (náluk hétfő délelőtt). Kedden kaptam egy értesítést, hogy a csomagot postázták és egy DHL fuvarlevélszámot. Első meglepetésem az volt, hogy azonnal élt (Küldeményinformáció megérkezett) és valósnak tűnt, mert tényleg az általam megadott szállítási helyet mutatta. Szépen beállítottam, hogy SMS-ben kapjak állapotváltozásról értesítést és vártam, mint a Messiást, hogy a DHL felvegye a csomagot.
Erre ma reggel kaptam egy újabb mailt (PayPal), hogy a csomagot feladták és kaptam másik TN-t, ami persze még nem él . A régi TN állapota nem változott.
Szóval a MiniDeal nagyon jó úton halad afelé, amit a legtöbb kínai webshop már régóta művel: hülyíti a vevőket. Nálam most (még) a "Feltételesen ajánlott" jelzőt kapta.
Így lesz egy (elvileg) 7-8 napos DHL-es szállítás simán két hét."Tiefe Brunnen muss man graben, wenn man klares Wasser will."
-
Outlander
addikt
válasz tomrRRR #30447 üzenetére
Neked nincs neted? Akkor hogy írtál ide? Paradoxon...
Nos, mivel nincs paypal, én biztos h nem vásárolnék náluk...
4. Can you accept PayPal?
Sorry to inform you that we cannot accept PayPal now.
While we can accept Credit Card (Hooppay and Gleepay) which can enjoy 5% off of the products fee, Western Union, MoneyGram and Bank Transfer which can enjoy 10% off of the products fee.Work until You no longer have to Introduce Yourself.
-
aytukabozs
addikt
válasz tomrRRR #30447 üzenetére
[szerk. MEGELŐZTEK ]
Ha nézegetjük is akkor is csak ugyanazt látjuk amit te.
Egyfelől bevallottan replikákat árulnak, ezt le is írják a FAQ-ben. (BEATS fülesek).
Másfelől nincs PayPal...
Illetve felajánlja az oldal, de ha így rendelsz 'elfogadja' a megrendelést anélkül hogy átirányítana a PP-hoz, ellenben kapsz egy ilyen szövegű levelet:"As for the payment by PayPal, as some products are not allowed to sell on Fyygame by PayPal, we can only accept the Credit Card online.
While we can also accept Western Union, Bank Transfer and MoneyGram which can enjoy 20% off, valid from Oct. 1st to Dec. 25th.
Would you like to pay by those ways?
Please kindly be advised, so we can proceed it accordingly, thanks!
Best Regards,
Fyygame Service
FYYGame Shop"
Szerintem csak 'bátraknak' ajánlott innen vásárolni
[ Szerkesztve ]
-
Új hozzászólás Aktív témák
Vám- vagy adócsalással kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a topicban (és a fórum egész területén)!
- Bemutató eBay-es kütyük kis pénzért
- Autós topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Kupon kunyeráló
- DIGI kábel TV
- REpont és hulladékgazdálkodás
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- iPhone topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
- AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz (96MB Cache, up to 4.1GHz) OEM AM4 Processzor!
- Samsung Galaxy Buds 2 Pro, vadonatúj, bontatlan, 2026.03.07.-ig garis
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest