- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
Ha EU-n kívülről rendelsz, mindig kalkuláld bele az ÁFA-t, esetleges vámot, kezelési költséget! Nem számít, hogy mi van a csomagra írva (gift vagy alacsonyabb összeg), el sem olvassák. Röntgen és a fizetési bizonylat (paypal, bankszámla kivonat) alapján történik az ÁFA fizetés.
Ha EU tagországból érkezik a csomagod vagy EU szállítással tagországi vámolással (EU warehouse, EU express) akkor abban az esetben sem vámot sem ÁFA-t nem kell fizetni.
Sima posta esetén (kínai, belga, svéd, holland stb.) 60 nap is lehet a kézbesítési idő (jellemzően 25-40 nap, de ritka esetben előfordulhat ennél rövidebb idő is). Aggódni 45 nap után érdemes, akkor lehet mozgolódni, érdeklődni.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban található információ az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
hfrici
aktív tag
válasz hevizms #29400 üzenetére
18-án oldalukon már postázva státusz volt a csomag és rá 1 hétre kaptam emilt, hogy 18-án postázták
Van cset is azt többször használtam, mert a megrendelés után egyszer még törölték is a rendelésem. Írom, nekik, hogy mi a baj? A válasz az volt, hogy: miért nem én kértem a törlés? Jó, akkor ha csak kérem elküldik[ Szerkesztve ]
-
psycroptic
őstag
Ebay-es vásárlás esetén egy eladótól két terméket vettem. A két termékhez külön ragszám tartozik, ellenben csak az egyikről van információ a tracker oldalakon. A legeslegelső bejegyzésnél az szerepel, hogy Acceptance Acceptance Bureau, Bureau of Foshan letter set, Hungary. A "levél szett" azt jelentheti, hogy egy csomagba pakolta mindkét árut?
PSNID: Tomy83PS
-
krisz0007
csendes tag
válasz kmarci25 #29349 üzenetére
Viszont ha megrendeltem DHL-el és ugyebár (mert nekem meg is írták) hogy kevesebb összeget írnak a csomagra (az ÁFA elkerülése végett, mert általában így csinálják) akkor addig nem hozza ki a DHL amíg nem küldöm el a paypal utalást? Erről küldenek értesítőt, vagy nekem kell már most elküldenem? Olyan nicsn hogy átcsúszna és nem kellene 27%-ot fizetnem rá? Valamint melyik összegre számolják az ÁFÁ-t? az utaltra, vagy abból leveszik a DHL díját?
Esetemben megszívtam és EUEXP-el akartam rendelni Lenovo K900-at, de mivel kiderült hogy Brand phone így nem lehet csak DHL-el a szállítás. Múlt kedden utaltam a lóvét és csütörtökön mondtam végülis hogy küldjék, mert pénzt szépen kérve (disput fenyegetőzés nélkül) nem adtak de a teló kell(máshol is kb ennyi lenne), még 27%-kal is. Azt ígérték hogy visszautalják a különbözetet, de erről is csak egyszer írtak velem ellentétben aki minden levélbe beírta. Pénteken írták hogy hétfőn küldik, mert rá kell tenni a magyar nyelvet. Amúgy mixeshop-ról kértem. Ma még semmi nem jött és lassan a rizsevők mennek haza
-
-
Sanyesz.
őstag
válasz krisz0007 #29404 üzenetére
Az szerintem naponta le van írva, hogy teljesen mindegy, mit ír a kínai a csomagra. ÁFÁ-t fizetni a PayPal stb. bizonylat után kell. Nekem DHL-lel még semmi nem csúszott át, de volt egy-két szerencsésebb.
"Tiefe Brunnen muss man graben, wenn man klares Wasser will."
-
beg
veterán
válasz krisz0007 #29404 üzenetére
Admin megteremté a fórumot. Látá, hogy ez jó. Majd megteremté a "gyorskeresés itt" mezőt a jobb felső sarokban. Ő látá, hogy ez jó, csak már a pók beszövé vala, mert senki nem kattint rá. Ugyanerre sorsa jutá az Összefoglaló kinyitása is.
Kiadta volna, hogy mindegy ki mit hazudik a csomagra, úgyis a kivonat alapján fizetsz. Akár DHL, akár nem. Sőt, párszor az is ki lett tárgyalva, hogy az EUEXP1 brand telefonokra nem vonatkozik, tehát egy pár körtől megszabadíthattad volna magad.
"Pénteken írták hogy hétfőn küldik, mert rá kell tenni a magyar nyelvet. Amúgy mixeshop-ról kértem. Ma még semmi nem jött és lassan a rizsevők mennek haza"
Én már ütném a dispute-ot. Mit képzelnek?
[ Szerkesztve ]
You are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.
-
beg
veterán
válasz csubuka #29408 üzenetére
Parancsolj, nekem sokkal egyszerűbb beírni googleba:
http://www.mixeshop.com/Supply-china-brand-mobile-phone_c361
NEO Mobile Phone
ThL Mobile Phone
NO.1 Mobile Phone
UMI Mobile Phone
ZTE Mobile Phone
iNew Mobile Phone
VOTO Mobile Phone
ZOPO Mobile Phone
POMP Mobile Phone
JIAYU Mobile Phone
Neken Mobile Phone
Utime Mobile Phone
CUBOT Mobile Phone
MEIZU Mobile Phone
Lenovo Mobile phone
UBTEL Mobile Phone
Iocean Mobile Phone
XIAOMI Mobile Phone
HUAWEI Mobile Phone
MYSAGA Mobile Phone
XIAOCAI Mobile Phone
Newman Mobile Phone
DOOGEE Mobile Phone
Elephone Mobile Phone[ Szerkesztve ]
You are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.
-
beg
veterán
válasz CoolBoy323 #29410 üzenetére
Engedni engedi, csak utána jön az email, hogy bocs, ez brand, csak DHL Rájöttek, hogy ez nekik nem biznisz.
[ Szerkesztve ]
-
Sanyesz.
őstag
-
zzoltan2014
tag
Led izzót (E27, E14 foglalat) mely webshopban/kereskedőtől javasolt vásárolni?
Kösz
-
Bagira01
veterán
Másnak is tetű lassú az antelife. 7-én kaptam számot de a csomag fizikailag még mindig nem ért el a postára
Hirdetéseim: http://goo.gl/TfNH1d
-
overland
aktív tag
Ha Panda-n minideal-en fizetünk paypal-el, lehet megadni más szállítási címet?
unatkozó okoskodó okostojások kíméljenek!!
-
-
csubuka
addikt
Koszi! Te tudtal toluk Hongmit hozatni vagy lehet hogy rendeles utan ramirnak hogy megse es jatszhatok a penzvisszakeressel... Mondjuk persze majd rakerdezek naluk... De egy telonal meg nem eri meg az euxp1 tiztol kezdi kb harmadolni a koltsekeget 150-200 dolcsis teloknal... Dragabbnal persze jobban megerheti.
-
olandbak
csendes tag
hello,
egy cipőben járunk. Az én csomagomat 02.24-én indította el a szingapúri posta. Azóta semmi hír felőle. Elég gáz ez így már....
Status Date Status Description
22-02-2014 Received from Customer
24-02-2014 Despatched to overseas (Country code: HU)Gondolom most a várakozáson kívül más megoldás nem nagyon van, ugye?
-
CandySR
tag
Mi az okosság ebben a EUREXP1-ben? 27% helyet 20% ÁFA?
Don't push me 'cuz I'm close to the edge, I'm trying not to lose my head
-
csubuka
addikt
válasz CandySR #29423 üzenetére
Ahogy nézem egy telónál semmi, mert kb 50 EUR-al növeli egy készüléknél a költséget, ámde több készüléknél hasznos lehet mert 10-nél csak 200 EUR kb... és efölött semmi egyéb költséged nem lesz, csupán ennyi a posta maga a készülékáron felül... elvileg, gyakorlatilag még sosem rendeltem 10 telót egyszerre, hogy esélyem legyen ezt kipróbálni
Ez valami kínai-módi okosba megvalósítás lehet...
[ Szerkesztve ]
-
Sanyesz.
őstag
-
Outlander
addikt
válasz kisgyerek85 #29426 üzenetére
Gyakorlatilag mivel h ez lett a legolcsobb postázási lehetőség, így gondolom picit több a csomag és így a feldolgozási idő is megnőtt.
Work until You no longer have to Introduce Yourself.
-
gr8tjoey
aktív tag
Hi,
Kaptam a mixeshop-tól egy tracking nr-t, de nem tudom hol kéne megnéznem.
EUREXP. Tud valaki segíteni? Köszi!------((-----))------
-
Laza...
addikt
-
zzoltan2014
tag
A tinydealt fel lehet venni a csalók listájára, nem szállítanak, reklamációt leszarják, majd a paypal-os claimre megadnak egy kamu tracking numbert, amely az ország másik felébe szól.
-
Laza...
addikt
válasz zzoltan2014 #29433 üzenetére
Azt honnan tudod hogy az ország másik felébe szól? Én a TN-ből ezt még sosem tudtam megállapítani. Mellesleg a sárgák sosem mondanak igazat, ez benne van a kinti rendelős "játékban"
Never give up!
-
zzoltan2014
tag
válasz Laza... #29434 üzenetére
a posta honlapján lévő tracking megadja azt, hogy hol kézbesítették, és ezt a tinydeal nem tudja, így bepróbálkoztak egy másik tracking számmal a paypalnal, amely remélem nem fogja elfogadni.
Az hogy kamu abból is látszik, hogy a számot se a rendelés után, se a reklamációmra nem adták meg, csupán a claim után. -
Laza...
addikt
válasz zzoltan2014 #29435 üzenetére
Ja hogy úgy... Nekem a mixeshop próbálkozott olyannal hogy DHL-es szállítás, ami januárban volt kézbesítve. A rendelésem meg márciusi volt Vissza is csengették gyorsan a pénzem
Never give up!
-
RVR400
veterán
válasz Laza... #29436 üzenetére
Mivel a csomagok egy részét átszámozzák, így ez előfordulhat. Nekem is volt ilyen, de nem volt ebből gond, a központban kapott egy másik számot, és itthon már azzal kaptam meg.
(#29437) egykettő: Esetleg próbáld ki másik TV-n vagy monitoron.
(#29440) Laza... : Én is DHL-ről beszéltem, de örülök, hogy valaki mindig jobban tudja, hogy velem mikor mi és hogyan történik .
[ Szerkesztve ]
-
mtibi55
tag
Egy hete postázták a csomagom (állítólag) de a TN-számot még ma sem látja egyik követő sem. A sárga meg azt mondja ne aggódjak ha a cím jó akkor megkapom. Szerinte a logisztika hibás. Szerintetek ez igaz lehet? Vagy csak húzza az időt?
-
Dominó85
addikt
SE Posta #1
2014-03-15 15:00, Order dispatched - Ez mi ez?SE Posta #2
2014-03-17 14:00, Order in transit - Szállítás alatt? Vagy mi a f@x...SG Panda Posta
2014-03-17 00:00, Received from Customer - nem siették el feladni (Március 11...)* Péter - 06302461862 *
-
Dominó85
addikt
válasz CoolBoy323 #29445 üzenetére
No jó, de melyik postán? Nem mindegy hogy a kici kínai vagy a királyi magyaron.
* Péter - 06302461862 *
-
mtibi55
tag
válasz Laza... #29444 üzenetére
Még megvárom amíg a sárga vissza ír mert kérdeztem hogy mi újság a csomaggal, nézzen utána. Egyébként szerintem is kamu lesz mert az ebay-on vettem licitálósba és fele áron mint amennyiért a fix ára van.Szerintem nem akarja annyiért oda adni, azért kamuzik.
[ Szerkesztve ]
-
Dominó85
addikt
válasz CoolBoy323 #29448 üzenetére
Akkor ezek az Ali-sok sem sietik el túlzottan a szállítást. Direkt kértem őket, hogy 22 körülre érjenek ide a csomagok... Eh bezzeg smúzolni azt nagyon tudnak meg ígérgetni is.
* Péter - 06302461862 *
-
sfbalazs
tag
2 napszemüvegből 2-őt lenyúltak.Jön a jó idő..
Új hozzászólás Aktív témák
Vám- vagy adócsalással kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a topicban (és a fórum egész területén)!
- Bemutató eBay-es kütyük kis pénzért
- Sorozatok
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Építő/felújító topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Opel topik
- Filmvilág
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- BIOS frissítés
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- További aktív témák...
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest