Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • SOAD19

    addikt

    Sziasztok!

    A drága királyi posta próbál lehúzni 2,5k-val, és még a végén sajnos sikerülni is fog neki. Amcsiból rendeltem 3 terméket, ami 36k lett volna, de BF akciózást kihasználva 27k-ért sikerült elhozni. Erre jön a postától az sms, hogy vámkezelték, fizessem be, és át is vehetem. Persze még véletlenül se a 27k-s értékkel számoltak, hanem a 36k-sal, és így, ha jól számolom 2,5k-val többre jött ki a fizetendő összeg. Az oldal alján írják, hogy:
    Amennyiben nem ért egyet a vámhatározatban foglaltakkal, felülvizsgálati kérelmét itt nyújthatja be.

    Rámentem: [link] De itt meg azt írják, hogy ha jól értem, hogy a felülvizsgálati kérelemért fizetni kell. Illetve ezt is írják:
    Felhívjuk figyelmét, hogy a beküldött kérelem először postai vámügynöki elbírálás alá esik. Amennyiben ennek eredményeként kezdeményezhető módosítás utólagos vámigazgatási eljárásban, az uniós vámjog alapján a hatóság a benyújtott kérelem befogadását követő 120 naptári napon belül hoz döntést.

    Jól értem, akár 4 hónapig is ülhetnek az ügyön? :(((
    Akinek volt már ilyen ügye, itt melyik érték vonatkozik rám, a 6,6k-s? :U

    Tisztára olyan érzése van az embernek, hogy nyugodjál bele paraszt, hogy lehúztunk egy kicsit, meg se próbálj ellenkezni, mert sokkal többe kerül a felülvizsgálat, és akár 4 hónapig is várhatsz a cuccodra.
    Vagy felülbírálat alapján, ha kiderül, hogy ők voltak a b@lfaszok, akkor eltekintenek a díjtól? Gondolom nem, ne lógjon a bilibe a kezem. :(((

    [ Szerkesztve ]

    Eladó új Barton tropical óra szíj fekete és fehér színben.

Új hozzászólás Aktív témák