Hirdetés

Hirdetés

  • Színpadon a hardverzenekar

    ph A hangeszközöké és monitoroké a rivaldafény, de asztali gépekről, komponensekről, notebookról és egérpadról is szó esik.

  • Érkezik a Redmi Watch 5 Lite

    ma Szeptember 25-én Indiában lesz az aktivitáskövető premierje, és lehet, hogy marad is azon a piacon.

  • Decadent - Az őrület határán

    gp A jövőre érkező játékban egy veteránt irányíthatunk, aki a fiát szeretné megmenteni a rémségektől.

Új hozzászólás Aktív témák

  • Mr Dini

    őstag

    válasz Mr Dini #45147 üzenetére

    Ma még volt egy kis időm, szóval befejeztem az 1.00.044-et és felraktam a repóba. Ezzel szerintem minden funkciót sikerült működésre bírni, ami számomra fontos. Egyedül az IMDB bejelentkezésről/mentett listák megjelenítéséről gondolom, hogy nem fog menni, de nem is foglalkoztam vele, mert nincs IMDB fiókom.

    Megcsináltam a sorozatok menüben az összes nem működő menüt. Sajnos elég bénán van megírva a kiegészítő ezen része, mert bár IMDB-ről szedi a listát, utána átszalad a TVDB API-n is extra metaadatokért és így nem tudja a kiegészítő listázni azokat a sorozatokat, amik TVDB-n nem szerepelnek, de IMDB-n igen. Ez pl a Sorozatok -> Ma vetítik menüpont alatt látványos, mert simán lehet egy oldalon csak 1-2, vagy éppen semmi... A jövőben átgondolom, hogy hogyan lehetne ezt szebben megoldani.

    Ezenkívül megcsináltam a színészre keresést sorozatoknál is.

    Megjavítottam a kiegészítő trakt integrációját és azt is, hogy az Eszközök -> Nézet menüpontban a beállított nézet stabilabban működjön. Ha van párosítva trakt fiók, akkor képes a kiegészítő eleve a listázás nézetben jelezni, ha egy adott film/sorozat már meg van nézve. :)

    Igazából minden működik nálam, amit terveztem. A csatornák menüpont nem, de azt valószínűleg ki is fogom venni, sok értelme nincs. Bátran lehet tesztelni és bugokat jelezni, meg forrásokat hozzáadni.

    Jó lenne még a magyar fordításokat is átnézni, mert elég pontatlan és hiányos néhol. Pl a Film widget legújabb filmeknek van fordítva, vagy a sync source tartalmaknak... Ezt én biztosan nem fogom megcsinálni, mert az én tört magyarommal szerintem csak rosszabbul járnánk. :DDD

    Meg esetleg a logót újra lehetne gondolni, akár valami AI generáló cuccal, hogy közelebb legyen a streamcápához / magyar tartalomhoz az indexkép, mint most.

    Még kigyomlálom a felesleges beállításokat valamikor, aztán szerintem befejeztem a fejlesztést, hacsak nem jön elő valami érdekes bug.

    [ Szerkesztve ]

    Eleinte angol billentzuyetet akartam. De aztán megismerkedtem a nagy 'Ő'-vel!

Új hozzászólás Aktív témák