- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Android szakmai topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Instagram közösségi fényképezés
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
-
Mobilarena
KODI MAGYAR KIEGÉSZÍTŐK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Mr Dini
addikt
válasz lali303 #45253 üzenetére
Igen, ezt sajnos én is észrevettem. Kodi "bug" lehet, hogy nem frissíti a gyorsítótárazott ikonokat újratelepítésnél. Ha teljesen letörlöm az addont, akkor is a régi ikont mutatja. Miután töröltem a .kodi/userdata/Database/Textures13.db fájlt és a .kodi/userdata/Thumbnails/ mappát, nálam megjavult. Gondolkoztam, hogy csináljak egy menüpontot a kiegészítőbe, amivel lehet törölni ezeket, de nem láttam sok értelmét feleslegesen telepakolni a kiegészítőt még több bloattal.
A friss telepítéseknél úgyis az új ikon lesz. Aki meg régebb óta itt van, az meg csak nem fogja megosztogatni a kiegészítőt direkt a régi nevével hivatkozva. És a rebranding fő oka ez volt. Hogy vonatkoztassunk el a régi csapásiránytól.
De köszi, hogy jelezted!
Minden egér szereti a sajtot... Kivéve a Logitech G305.
-
Csigaboly
csendes tag
válasz ametza #45155 üzenetére
Köszi a segítséget.
ANetMozi kiegészítőt telepítettem és meg is találtam.
Hozzávetőleg 28 találatot ad ki a filmre, honnan tudom, hogy melyik játszható le? Végig megyek sorban, vagy valamin látom, hogy az éppen elérhető?
Egy másik kérdés, ha már nem elérhető, akkor miért nem tűnik el a listából? Nincs meg a szerveren (vagy akárhonnan is szedi), akkor a listáról lekerül. Mivel online megy minden, így elvileg mindig friss adatbázisból dolgozik. -
aldebaran
őstag
válasz Mr Dini #45255 üzenetére
Én simán frissítettem a bal oldali menü frissítéssel és az ikon is frissült.
Viszont pl néztem volna az Openheimert és tök más film volt néhány találat alatt. Nem tudom, hogy ez forrásoldali hiba -e, vagy nem...Gandhi mondta: "Élj úgy, mintha meghalnál holnap. Tanulj úgy, mintha örökké élnél."
-
otapi
tag
Sziasztok, újrahúzom a Coreelec-et az Ondroid C4-men, érdemes egyből a 21-es Omega verzióra frissíteni, vagy maradjak a stabil 20-as Nexusnál? Az MS Repo addonjait meg az Elementumot használom főként.
-
Luissimo
veterán
Lehet hülyeséget kérdezek, de
Van esély valahogy a kodiba varázsolni egy chromecast funkciot, hogy a filmek kiküdhetök legyenek tablettről, telóról TV-re??
-
haslam3001
újonc
Sziasztok.
Visszaolvastam pár oldalt de nem állt össze teljesen a kép. Streamshark ez egy (új) kiegészítő vagy komplett repo? Sem google sem itt nem találtam hozzá elérési utat. Hol találom meg? Előre is köszi -
Mr Dini
addikt
válasz aldebaran #45258 üzenetére
Szia!
Sajnos a kereső nem mindig tökéletes minden forrásnál. De megnéztem, az általad említett címet mind a négy forrás jól adja vissza. Valószínűleg egy netmozi-s égetett feliratos 1080p-s videót indítottál el, ami a netmozira került rosszul feltöltésre. Valami Apple Original címmel indul böngészőben is, nem a kiegészítő hibája, hanem a feltöltő kattinthatott félre.
-
Arolotifar
őstag
válasz haslam3001 #45261 üzenetére
Topic összefoglaló is megvolt? Amiről itt szó van, az általában benne van a repóban
[ Szerkesztve ]
"Jobb, ha azért gyűlölnek, ami vagy, mintha azért szeretnének, ami nem."
-
kertsa
senior tag
Sziasztok!
Van egy Kodi Vero 4k boxom, aminek sajnos tönkrement a távirányítója. A rendelhető gyári 25eur+pk.
Esetleg tudtok e olyan nem gyári, kedvezőbb árfekvésű távirányítót, amin szintén kevés gomb van, és jól is működik?
-
kertsa
senior tag
válasz zsiga68 #45267 üzenetére
Működik a tv irányítója, de nem szeretem, mert sok a gomb rajta, és a hangot nem vezérli, mert az optikai kimeneten van csak a kodi-ét használtuk. Hétfőn viszem szervízbe, bízom benne, hogy javítható. Amúgy találtam appstore-ba egy Sybu Kodi nevű ingyenes, reklámmentes appot, ami ip alapján csatlakozik, és hibátlanúl működik, de a távirányító az azért sokkal jobb
[ Szerkesztve ]
-
dethroner
veterán
válasz Mr Dini #45262 üzenetére
Szia!
Most futottam bele egy fura hibába a SS kiegészítőben. Win 11 alatt ha sorozat keresőbe a gesztenye szót beírom, folyamatos villogásba kezd és loading... felirat látszik. Csak a feladatkezelőben lehet bezárni ezután a kodi-t.A hét vezért feltámasztják majd ha legközelebb is győznek. DNS-üket lombikban őrzik, és Tóth Gabi szüli meg őket!
-
Mr Dini
addikt
válasz dethroner #45272 üzenetére
Szia!
Ez nem bug. A gesztenye szóra rákeresve 0 találatot ad a keresésre használt trakt API. Ilyenkor a kiegészítő egy üres mappára ugrana. Viszont egy Kodi bug miatt ezzel a Loading... köztes menüvel tudtam csak megoldani, hogy működjön a kereső. Ez néha beakad, mert ilyen a kodi és megpróbálja újra és újra betölteni önmagát. Az biztos, hogy nem kiegészítő, hanem Kodi probléma. Tudnak róla, de nem foglalkoznak vele évek óta a Kodi fejlesztők.
Ha lesz egyszer sok időm, akkor újraírom a keresőt és akkor nem lesz szükség erre a hackre, hogy egyáltalán működjön, de ez valószínűleg nem most lesz. Korábban érdeklődtem, hogy tud-e esetleg valaki más, kevésbé drasztikusabb megoldást, de nem kaptam választ.
@joepapa100
Érdekes, mert az artworknek nem sok köze van a fő addon ikonjához és futtatható állomány sincs benne, szóval nekem a Kodi nem is engedi futtatni. De örülök, hogy valami megoldás akkor ezek szerint mégiscsak van, csak nekem nem sikerült felfedezni.
[ Szerkesztve ]
-
Peter.70
addikt
Sziasztok,
Az összefoglalóból telepitettem az MS repo-t. A kodiban ha rámegyek a movie shark-ra, mindenhol csak azt látom, hogy nincs tartalom.
Én rontottam el valamit? -
MVM-Next
kezdő
válasz Arolotifar #45263 üzenetére
Idemásolnád a vonatkozó részt? Csak ne az MS repo telepítését, mivel abban nincs benne!
A korábban megadott link pedig már nem él.
Köszi. -
otapi
tag
válasz haslam3001 #45265 üzenetére
Ezt meg tudom erősíteni. MSRepo 2.7.2-es van fenn Kodi 19-en és nem látok Streamshark kiegészítőt.
-
zsiga68
őstag
válasz haslam3001 #45265 üzenetére
Töltsd le kézzel a zip fájlt és telepítsd...
-
dethroner
veterán
válasz Mr Dini #45273 üzenetére
Köszi a választ. Akkor ugyanezt tapasztalnám ha a boxon próbálkoznék ezzel a módszerrel? Sajnos olyan lusta fajta vagyok, hogy ha keresek egy filmet, akkor többnyire nem írom be a teljes címet, jelen esetben a Gesztenyeember címet (főleg ha az több szóból áll), hanem csak a címből egy szót és várom hogy az addon kitalálja mit akarok
A hét vezért feltámasztják majd ha legközelebb is győznek. DNS-üket lombikban őrzik, és Tóth Gabi szüli meg őket!
-
haslam3001
újonc
válasz zsiga68 #45285 üzenetére
Már pár éve Kodi felhasználó vagyok, de elnézést ha velem van a probléma. Kérlek írd le milyen zipet töltsek le. Azt hogy a MSrepo online elérhetőségét adom meg vagy ZIPből telepítem nem jelent különbséget. A Movieshark repoban nem találtam Streamshark kiegészítőt. Kérlek írd le mire gondoltál.
Valószínűleg a Streamshark kiegészítő egy másik repoban van de valamiért nem kapunk erre választ hiába kérjük már legalább harmadszorra. Előre is köszönöm még egyszer. -
the radish
senior tag
válasz haslam3001 #45287 üzenetére
Szerintem csak pár napig volt elérhető publikusan a repo, legalábbis Mr Dini egyik bejegyzéséből nekem ez jött le.
-
Mr Dini
addikt
válasz dethroner #45286 üzenetére
Igen sajnos. Viszont engem is irritált egy ideje, hogy elég sokszor beakad a kereső, szóval tegnap órákon át tanulmányoztam a Kodi forráskódját, hogy valami nem dokumentált kiskapuval oldjam meg a problémát. Ahogy néztem, a legtöbb addon lecserélte a Container.Update hívásokat ActivateWindow-ra, amivel csak az a baj, hogy felülírja a page historyt és cachelt találatokat hoz.
Helyette találtam egy másik megoldást. Elég szutyok, de működni látszik. Ha kereső van, akkor először kirakok egy mappát a "Loading..." elemmel, majd nem közvetlen rakok ki egy másik mappát, hanem ezt frissítem. Így visszalépve már sosem látod viszont a Loading elemet és nem akad be a Kodi a tapasztalatok alapján. Persze jó lenne tőletek is feedback.
Viszont így a lapozás funkció is elveszett a filmek/sorozatok több oldalainál, mert ugyan előre lehet lapozni, de vissza nem. Mert mindig frissítem az aktuális lapot, nem újat csinálok. Ezért beraktam egy extra feltételt, hogy csak emberek és filmek/sorozatok keresésénél legyen frissítés, minden más esetben működjön normálisan a cucc.
Rettentő csúnya fix, de működni látszik. Legfrissebb verzióba bekerült.
Ami még érdekes változás lehet, az a netmozit érinti. Beraktam a HD címke ellenőrzését, szóval többször fogja tudni, ha valami HD, mint eddig.
Illetve ResolveURL-be nemrég bekerült a felirat támogatás. Ezt megcsináltam a forráscápán belül is. Egyelőre csak waaw források esetén lesz felirat, de amint gujal kiadja a következő ResolveURL verziót, a videa és az okru is támogatni fogja, mert tegnap ezeket is megcsináltam és beküldtem neki. A forráscápa letölti az összes feliratot a Kodi temp mappájába az adott forrásról, ha támogatott, majd berakja a lejátszóba. A nyelveket is igyekszik felismerni. Szerintem hasznos feature és a legtöbb forrás eleve felirattal indítja a streameket, ezért én is alapértelmezettként bekapcsoltam ezt a funkciót. Akit zavarnak a feliratok, az kapcsolja ki a Kiegészítő beállítások -> Feliratok -> Feliratok a ResolveURL-ból opciót. A többi menüpont a Feliratok fülön mind a régi OpenSubtitles integrációra vonatkozik és Január 1-től nem működik, szóval nem érdemes az alapértelmezett értékeket piszkálni.
Aztán ahogy ezt csinálgattam, végre megtaláltam egy másik featuret, amit nagyon hiányoltam. Régebbről emlékeztem, hogy a kiegészítő képes volt emlékezni arra, hogy hol hagytam abba streamet. Ez itt nem működött. Végre meglett, hogy bookmarknak hívja a kiegészítő és tényleg rossz volt. Megjavítottam, szóval már képes emlékezni. Alapértelmezetten ez is be van kapcsolva. Akit zavar, hogy a kiegészítő megkérdezi, hogy akarod-e folytatni a lejátszást, az kapcsolja ki a Lejátszás -> Lejátszás folytatása menüben. Megcsináltam azt is, amit eddig nem tudott, hogy lejátszási hiba esetén (pl megszakadt internet, forrás elérhetetlenség stb) is mentse le az utolsó megnézett pillanat idejét és később felajánlja azt.
Találtam egy érdekes featuret, ami szintén nem működött, a médiatárat. Sose használtam, annyira nem is tartottam érdekesnek, de azért megjavítottam ezt is. Segítségével, a filmekre/sorozatokra jobbklikkelve/hosszan érintve/C billentyűt megnyomva feljön a context menü egy médiatárba rakás opcióval. Ez lementi egy helyi mappába (beállításokban konfigurálható) az adott média pár adatát, majd ezt a mappát hozzá lehet adni a Kodi forrásokhoz és úgy fogja felismerni, mint helyi médiát, ami bekerül a Film/Sorozat menübe. Elég menő módja a kedvenc filmek kollekciójának gyűjtésének szerintem. Meg emiatt bekerült egy Library névre hallgató forrás. Ez csak a médiatár miatt van bent, nem tényleges forrás.
Nagyjából ennyi. A modul 1.00.049-as verziója tölthető. A plugin pedig 1.1.38.
-
Hege1234
addikt
gyűrű, haslam3001
egyenlőre a "policy-t" nem tudjuk, hogy hogyan adjuk tovább a zip-et olyannak aki lemaradt a 6 napos limitről amíg a MovieShark linkje élt
erről Mr dini-nek kell döntenie, hogy ilyen helyzetben mi legyen..[ Szerkesztve ]
-
Mr Dini
addikt
válasz the radish #45288 üzenetére
Igen és szeretném továbbra is minél diszkrétebben kezelni a dolgot. Azzal nincs problémám és nem is tudnám megakadályozni, hogy privátban külditek egymásnak a linket, a lényeg annyi lenne, hogy felelősséggel legyen kezelve és minél kevesebb publicitást kapjon a dolog zip formában. Ahogy az az eredeti jegyzetben is le volt írva.
Ezzel elkerülve a korábbi problémákat, hogy az újoncok a forrásoldalak tulajánál kopogtatnak, ha nem megy a kiegészítő, mert nem tudják, hogy semmi köze a dolognak az adott oldalhoz, meg az egyéb eshetőségeket.
Publikus bejegyzés formájában itt nem szeretném tárolni a linket, mert a keresőrobotok előbb-utóbb rátalálnának.
[ Szerkesztve ]
-
otapi
tag
válasz Mr Dini #45291 üzenetére
Szuper meg minden hogy fejlesztesz, de akkor a fórumtagok azon része aki nem olvassa naponta a topikot, az bizony lemaradt róla. Nem csak az új tagok, a régiek is. Viszont fura olvasgatni a hozzászólásokat így utólag hogy milyen szuper jó. Csak érdekelne, hogy mi a baj az MSRepo-val hogy nem teszed bele?
-
Arolotifar
őstag
Olvasd el még egyszer. Nem a repoval van gond.
"Ezzel elkerülve a korábbi problémákat, hogy az újoncok a forrásoldalak tulajánál kopogtatnak, ha nem megy a kiegészítő, mert nem tudják, hogy semmi köze a dolognak az adott oldalhoz, meg az egyéb eshetőségeket."[ Szerkesztve ]
"Jobb, ha azért gyűlölnek, ami vagy, mintha azért szeretnének, ami nem."
-
gyűrű
addikt
Estuary mod v5 omega, és Estuary mod v5 simple omega.
Annak aki szereti, és/vagy használja...Mindkét felszín finomítva, új funkciókkal, a Kodi 21 omega beta2 utáni változásoknak megfelel.
Kizárólag a 21 beta2 utáni kodi verziókra telepíthető.
A meglevő régebbi v5 omega is felülírható vele, telepítés zipből, de ajánlott egy felszín beállítás visszaállítás alapra.
A mappában benne van minden az új telepítéshez is.
- Pillanat álljlnál a seekbarra lépve a fel gommbal, utána a jobb gombbal kockánként léptethető a film mint a régi videómagnóknál is.
-Főmenüben megjeleníti a hálózati csatlakozási állapotot, coreelecnél is..
-Kizárólag Corelec alatt, a felszín, extrák menüben, bekapcsolható, a film elején, alul egy HDR, HLG, Dolby Vision logót időzítve mutató kép 7-10-15 mp-ig.
Ehhez ilyet támogató box kell, pl a homaticsok, de HDR-t több is tud, és a tv-nek is tudnia kell, mert nem a forrásjelet hanem a kimeneti jelet nézi.
A tvk egy része alapból megjelenít ilyet, de sokszor a hdmi handshake, és a felbontás váltás miatti, blackscreennél, elveszik az infó filmkezdéskor..-Kódok tisztázva, felesleges sorok törölve lettek.
-
otapi
tag
válasz Arolotifar #45298 üzenetére
Szerintem hagyjuk, mert itt mindenki elbeszél egymás mellett.
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
StreamShark kérdésedet ide tedd fel, miután ezt és ezt elolvastad!
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I7 6700K / GTX 1070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- HP ProDesk 400 G5 Mini PC, I5-9500T, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10, WIFI, SZÁMLA, GARANCIA
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10105F / GTX 1070Ti 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs