- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Android szakmai topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Instagram közösségi fényképezés
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Yettel topik
-
Mobilarena
KODI MAGYAR KIEGÉSZÍTŐK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsiga68
őstag
-
vargalex
Topikgazda
válasz bivalyos #44097 üzenetére
Bocsánat, ezen valahogy átsiklott a figyelmem.
A probléma:
ResolveURL: URLError Error - From: Vidoza Link: https://vidoza.net/embed-zdkxfyhaz53w.html: <urlopen error [SSL: WRONG_VERSION_NUMBER] wrong version number (_ssl.c:992)>
Azaz SSL handshake problémád van, amit vagy kliens oldali régi openssl verzió okozhat, vagy esetleg proxy szervert használsz nem megfelelő beállítással.
Alex
-
BalanceR
addikt
válasz zsiga68 #44101 üzenetére
Android TV boxon fut a kodi Matrix. Play Store-os hivatalos release.
A nas lényegében egy OrangePI , azon van egy SFTP könyvtár, aminek a tartalmát SFTP pluginnal, autentikálva lát a kodi. A nas és a box kábelen van összekötve.
Amikor a média eltűnik kodi alatt , más eszközzel akkor is elérhető a nas tartalma.( akár ugyan azzal a felhasználónévvel / jelszóval, mint amit a kodi is használ.)
IP alapon csatlakozik a kodi a nashoz.#Raspberry #Orangepi #HassOS #Esp32
-
spiky03
veterán
válasz vargalex #44087 üzenetére
Köszönöm szépen a választ és, hogy megnézed
Így nem lehetne esetleg "felokositani" a többi streamingel a MovieSharkot?
Biztos másoknak is hasznos lenne akik Kodi alatt használnak streaminget.Vagy ezt központilag nem lehet bele tenni csak így mint most Te, hogy magánál állítja be?
Elnézést ha hülyeséget kérdeztem, de nem vagyok otthona repokban.
SuperHeRo - Eladó! Lapp ölflex classic 110 CY tápkábel Oyaide dugókkal
-
Speedcop14
csendes tag
Sziasztok...szeretnék egy kis segítséget kérni..Win10 alatt K20.02-t használok, és a gondom az, hogy ha elindítok egy videót vagy TV csatornát akkor egy kis ablakban "Eredeti" méretben indul a video és a W gombbal kell a normál vagy a kívánt méretű ablakot beállítani..ez csak nemrégiben jött elő...a kijelző beállításokat alapértelmezetté tettem ill újrafutattam a Kodi telepítőt és a cash fileokat is töröltem..nem segített....valaki esetleg találkozott ezzeL? előre is köszi a válaszokat
[ Szerkesztve ]
-
vargalex
Topikgazda
-
consono
nagyúr
válasz BalanceR #44105 üzenetére
Nincs valamilyen keepalive vagy connection timeout beállítási lehetőség az SFTP pluginban? Én nem használtam még sosem, nem tudom mi lehet a probléma.
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
mexel
veterán
Sziasztok. Ismerős kérdezi, hogy LG WEB OS -re fe lehet valahogy tenni a kodit? ( szerintem nem ha jól emlékszem)
-
blakey
titán
Igen, de nem biztos, hogy jó ötlet olyannak, aki többet vár el egy Koditó.
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
consono
nagyúr
válasz bivalyos #44117 üzenetére
Nézd meg ugyan abból a hálózatból, mobilon vagy PC-n ezt a linket: https://vidoza.net/embed-zdkxfyhaz53w.html
HA működik, akkor a Kodid környékén van hiba, ha nem, akkor a hálózatban. Szerintem.Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
-
neo81
senior tag
Sziasztok!
Tudja valaki, hogy a YouTube kiegészítőt CoreELEC alatt hogyan lehet életre kelteni?
-
brazos
senior tag
válasz bivalyos #44117 üzenetére
Működik a link pc alatt, csak a webböngben engedni kell a reklámoldalakat, egy idő után elindul a lejátszás is. Amúgy ez eddig is így volt máshol is, nem tudom, hogy mi ez a nagy értetlenség, főleg egy ázsia expressért.
-
vargalex
Topikgazda
válasz bivalyos #44126 üzenetére
Érdekes, mert a router által hivatkozott Trend Micro szerint a https://vidoza.net oldal biztonságos:
Sőt, a konkrét URL-re is azt mondja, szóval nem értem, hogy a router miért fogja meg...
[ Szerkesztve ]
Alex
-
brazos
senior tag
válasz bivalyos #44126 üzenetére
... eddig ilyen gond nem volt, mindig be volt kapcsolva ...
Eddig...mert eddig a tartalomszűrő rendszerben még nem jelent meg, illetve még nem volt letiltva, tiltólistára téve ez a weboldal. Most már ott van, így az ún mobilnetes tartalomszűrőkbe bekerült ez az oldal is, és a védelmi program, - nálad a trend Micró, nálam a Yetteles mobilnetnél az a nyomorult NetPajzs is így működik, letiltja azokat az oldalakat, ahol gyanús tevékenység folyik. Ilyen gyanús tevékenység a vidoza oldalain lévő online lejátszáshoz szükséges egyéb reklám oldalak engedése, amit a szűrő program gyanúsnak vél és letiltja a hozzáférést az oldalhoz, magyarán nem fog elindulni a film a weboldali lejátszóban. Ezért írtam tegnap, hogy egy-két reklámoldalt meg kell hagyni nyitva addig, amíg a fő lejátszó weboldalon elindul a film, sorozat lejátszása, utána már be kell csukni a reklámoldalakat. Nálam a Yettelnél a mobilnetnél már annyira szar a helyzet, hogy még a Data.hu oldalra feltett saját feltöltéseimet sem érem el! - mert letilt a weboldalra a Netpajzs. Ezek a tiltólisták a felhasználói visszajelzése után kerülnek bővítésre, van ahol lehet töröltetni a fals gyanús weboldal tiltást, itt a Yettelnél még nem lehet. (elvileg mobiltelefonról egy letöltött yettel appal lehetne ilyet csinálni, de nekem csak butatelefonom van) A mobilnetes routerben(huawei) és a yettel webodalán meg nincs is ilyen lehetőség a törlésre, ott csak a Netpajzsot lehet megrendelni. Tehát biztosan megijedt egy nem tapasztalt felhasználó, hogy a vidoza online lejátszó oldala sok reklám és egyéb oldalt nyit meg, így beírta, hogy ez a weboldal fertőző, és hiába van bizonyítva, lásd vargalex víruskereső oldalán is, hogy a vidoza.net biztonságos, de az oldal címe már bekerült a tiltólistába, és a mobilnetes tartalomszűrő meg lazán kikapcsolja az oldalhoz a hozzáférést. Ezt bizonyítja az is, hogy amikor kikapcsolod a tartalomszűrőt, simán működik a lejátszás, ha bekapcsolod, jön a tiltás. Ráadásul nálam a mobilnetes routerben ki sem tudom kapcsolni a tiltást, ezért be kell mennem a yettelhez, és le kell vetetnem ezt a szar megoldású rám erőltetett Netpajzs tartalomszűrőt, mert több kárt okoz mint hasznot.[ Szerkesztve ]
-
brazos
senior tag
válasz bivalyos #44132 üzenetére
Annyiban mégis, hogy mindkét router használ tartalomszűrő adatbázist, hogy nálad ez az adatbázis hol van, nem tudom, nem ismerem a routeredet, de az én mobilnetes routeremben nincs ilyen adatbázis, a tartalomszűrő a cég szerverén fut, így azt a Yetteles mobinetes routerben ki sem lehet kapcsolni. Ha a Yetteles mobilnetes routert vezetékes nettel is használnám, ott a vezetékes Wan beállításban már hozzá tudnák adni saját tartalomszűrő listát, de a Yettel mobilnetes beállításban a NetPajzs-ot nem tudom kikerülni, azt csak a cég szerverén lévő mobilnet profilomban lehetne kikapcsolni, ezért is kell bemenjek az ügyfélszolgálatra, lekapcsoltatni ezt a szolgáltatást.
[ Szerkesztve ]
-
BalanceR
addikt
Úgy néz ki, megtaláltam a 10 percenkénti leállás okát:
IPV6...
valamiért a Kodi nem szereti, ha a routeren be van kapcsolva, amióta kilőttem, nem volt hiba.#Raspberry #Orangepi #HassOS #Esp32
-
nizo
lelkes újonc
Üdv!
Raspberry pi 3 -on fut a KODI. Van rendes hálózati kapcsolat, és a legtöbb kiegészítő jól működik, de a dmdamedia-n néznénk a Veronica Mars sorozatot a filelions kiszolgálóról. A probléma az, hogy random megáll a film, akár 5-10 másodpercenként, majd ugrik 1-2 percet, és onnan folytatja. Bizonyára valami pufferelés, de nem találok ilyen beállítást. PC-ről gond nélkül megy. -
tom19q
csendes tag
Üdv!
Nálam is jelentkezett ilyesmi. Nem mindig működik így, de néha sűrűn előfordul.
Android TV OS-verzió 11, Kodi 19.5, dmdamedia 1.0.24, filemoon, inputstream helper 0.6.1+matrix.1[ Szerkesztve ]
-
mexel
veterán
Sziasztok! Van új DirectOne addon ?
-
malz
csendes tag
RTL most alkalmazással valami hiba van most?
-
hunaqua
addikt
Sajnos nincs. Múltkor csinált vele valamit "vargalex" és akkor működött sokáig,de úgy tudom most nem jó.
SONY 65XE8577----Philips 58PUS8506----TCL 55c635----Onkyo RZ740----Dali Concept 8/6/C/S----HIVI VR8-W----Zgemma H9 Combo----Uclan Ustym 4K Pro----Asus_Tuf-AX5400----Vontar X3 X4----X96 Max+----Tanix_TX3_Max----Tanix W2---Raspberry Pi
-
tom19q
csendes tag
válasz vargalex #44144 üzenetére
Üdv!
Én csak az említett helyen találkoztam ezzel. Viszonylag gyakran, de rendszertelenül. Böngészőből nem próbáltam. Én először a forrás túlterheltségére gondoltam, de azok nem így visekednek. Itt megfagy a kép, majd hirtelen begyorsul a lejátszás és ledolgozza a lemaradást, majd a normál sebességű lejátszás folytatódik. Előfordul, hogy ez nagyon sűrűn, akár 1-2 percenként ismétlődik, de akár fél óráig is jól működik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
StreamShark kérdésedet ide tedd fel, miután ezt és ezt elolvastad!
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I7 6700K / GTX 1070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- HP ProDesk 400 G5 Mini PC, I5-9500T, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10, WIFI, SZÁMLA, GARANCIA
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10105F / GTX 1070Ti 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest