Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Mr Dini

    addikt

    LOGOUT blog

    válasz Mr Dini #45076 üzenetére

    Sziasztok!

    Felkerült az 1.00.042 verzió a repóba. Kis lépés a verzióban, de nagy lépés változások terén. Már nem is emlékszem pontosan, hogy miket sikerült fixelni, de nagyrészt IMDB-t érintő változások történtek ismét.

    A filmek menüben a jelenleg a mozikban menüpontig működik nálam minden. Tegnap megcsináltam az évszámokat. Ma pedig kicsit több időm volt, meg egész belejöttem az API megértésébe, szóval haladtam, amíg tudtam vele. Már a színészek listázása is félig kész, ezért működik a színészek menüpont is a kiegészítőben. A jelenleg a mozikban menüpont kicsit furán volt megoldva régen, ezt igyekeztem replikálni, de valószínűleg nem fog releváns adatokat adni.

    Meg ami hiányzik sok menüpontból, az a szűrés már megjelent filmekre. Ez csak annyit jelent, hogy listáz majd a kiegészítő nem megjelent címeket is. Egyszer biztos lesz idő ezt is megoldani.

    A keresés pedig API szinten kész filmek esetében, csak a Kodi API változhatott, vagy én nem tudom, mert nem akarja a kiegészítő belső routere meghívni a régen működő metódust. Szóval lehet azt át kell írni teljesen.

    Ezen kívül fokozatosan javítottam a listázás során a bugokat, nekem sikerült a legtöbb kategóriában egész sokat ellapozni. Remélem másnál sem lesznek bugok.

    Egyelőre ennyi, aztán folyt. köv.

    Mindenkinek kellemes ünnepeket!

    Ui.: rengeteg privátot kaptam a kiegészítők kapcsán. Az ünnepek után reagálok. :R

    [ Szerkesztve ]

    Eleinte angol billentzuyetet akartam. De aztán megismerkedtem a nagy 'Ő'-vel!

Új hozzászólás Aktív témák