Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Mr Dini

    addikt

    LOGOUT blog

    válasz Celithrandi #25003 üzenetére

    Pedig egészen biztos, hogy azok a db fájlok tárolnak minden információt a médiatáradról, így nyilván azt is, hogy épp hol tartottál bennük. Én is jártam már hasonlóképp, akkor tényleg az kellett, amit az urak javasoltak, egyező Kodi verzió.

    Illetve ha volt egy nem megfelelő leállítás db írás közben és valahogy sérült az adatbázis (sajnos ez gyakori az egyetlen fájl alapú dbknél), akkor két opció van. 1) Ha az index sérül (ez a szerencsésebb), linux alól futtasd le ezt:

    sqlite3 MyVideosXY_eredeti.db ".dump" | sqlite3 MyVideosXY.db

    Viszont ha az adatok egy része, na akkor ez sem segít, azt én úgy csinálnám, hogy létrehozatnék a Kodival egy üres adatbázist, majd soronként insertelném a régi rekordokat az új adatbázisba. Így a legtöbb esetben egyetlen hibás sorod lesz, ami elveszik, de legalább nem az egész db és az összes film. Ha kell segítség, kitérek erre is, de ez már olyan művelet, hogy nekem is rá kéne néznem részletesen a jegyzeteimre.

    De db korrupció önmagában nem okoz crasht, legalábbis szerintem ahhoz több dolog kell. A logra tényleg jó lenne ránézni. (ugyanitt a Kodi mappában a temp/kodi.log lesz az)

    [ Szerkesztve ]

    Eleinte angol billentzuyetet akartam. De aztán megismerkedtem a nagy 'Ő'-vel!

Új hozzászólás Aktív témák