- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
KODI MAGYAR KIEGÉSZÍTŐK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gesztenye84
csendes tag
válasz Svédország #1149 üzenetére
Hali láttam másik fórumban hozzászólásodat, látom androidos vagy. Nekem is van android boxom is. Bármi segítség kell főleg belső tárhely probléma. Mert általában sosem annyi a felhasználható belső tárhely mint ígérik. pl az 5000 médiámhoz van nfo, fanart, borító, addonok stb ez mind az android eszközön van tárolva egy idő után ahogy növekszik a filmek száma nincs hely a boxban. erre is csináltam megoldást. ki kell próbálni minden kodi-t sorban melyikkel a legkevésbé bugosabb az android doboz. Nah én az enyémhez megtaláltam és csináltam hozzá egy saját főzött romot. majd android tv boxban is teszek fel videót de ma kezdtem úgyhogy majd sorban csinálni fogom a tutorial videókat magyarul így elmagyarázva centről centire.
-
gesztenye84
csendes tag
windows explorerben nézd meg hátha ott betölt az űrlap
[ Szerkesztve ]
-
lord.lakli
őstag
válasz Svédország #1151 üzenetére
Használj másik böngészőt.
-
gesztenye84
csendes tag
válasz lord.lakli #1154 üzenetére
milyen egyszerre
-
Svédország
csendes tag
válasz gesztenye84 #1153 üzenetére
Köszönöm szépen a gyors választ mindkettőtöknek ! Holnap ki is próbálom, ma már hulla vagyok .
gesztenye84 Én minden okosságot jó néven veszek és örülök neki főleg, hogy nem vagyok egy expert . Igen, van egy HiMedia H8 octa készülékem... meg is szenvedtem az első héten, mire megtaláltam a külső HDD-met .
Véleményem szerint ezek a tutorial videók ezért is nagyon jók és hasznosak (főleg ha több is lesz belőlük , mert azt gondolom nem csak én, hanem mások is lehetnek, akiknek szintén nehézséget okozhat a néha egészen egyszerűnek tűnő problémák megoldása is.
Azt is tudom, hogy ez mind sok munka és idő, amit ti a szabadidőtökből szenteltek arra, hogy másoknak segítsetek, például ilyen videók készítésével, vagy kényelmessé tegyétek a filmezést ilyen szuper kiegészítők fejlesztésével. Így azt gondolom, hogy részemről a köszönet nyilvánítás a minimum amit most tehetek!
Szóval még egyszer THX ALL!!!
És további szép estét mindenkinek! -
gesztenye84
csendes tag
válasz Svédország #1156 üzenetére
Az én boxommal 2-3 hét volt mire megtanultam a nulláról újratelepíteni bootolható SD kártyáról. Akkor folyton eltűntek a beállítások nem jegyezte meg se a kodi se az xbmc. nem vagyok profi angolos és ez a pár hét erre ment el hogy összeszedjek minden infót. Most 2-3 óra ráfordítással lehet több 100 embert mentek meg ettől.
-
beti
csendes tag
Sziasztok !
Egy kis segítség kellene. Van egy Samsung Gt-P7500-ás 10"-os tablet.
Erre szeretném telepíteni a KODI-t. Letöltöttem az Androidra való APK fájlt, de telepítésnél kiírja, hogy : csomag ellenőrzés során hiba történt. A Play áruházban , meg fel sem hozza a KODi-t.
Van erre valami megoldás ?
4.0.4 Android van rajta -
Heavyrain
őstag
-
s_e_n_k_i
tag
A keresési mizériához:
Sajnos ez a felbukkanó menüben van az "Új keresés" nem igazán jó opció, mivel pld az én LG TV-m távirányítóján nincs ilyen gomb. Gondolom nem én vagyok az egyetlen, aki CEC-el, TV távirányítójával használja a Kodi-t, és gondot okoz ez a működés.
Nem lehetne azt megcsinálni, hogy az MS főmenüjében lévő keresés gomb ugyanazt a menüt hozza be, mint az "Új keresés" opció? -
beti
csendes tag
válasz Arolotifar #1161 üzenetére
Tényleg, azt nem láttam.
Köszi ! -
vazzemiko
tag
-
vazzemiko
tag
válasz gesztenye84 #1167 üzenetére
Jogos!
Köszi, nem jutott eszembe -
s_e_n_k_i
tag
válasz vazzemiko #1166 üzenetére
Szia! Köszi a gyors választ.
Igen, azokat az opciókat mi nem használjuk, és az ismerőseim se. Beírom az xls-be is hamarosan.
Csak egy kis bővebb infó. Jelenleg kb 7-8 ismerősöm használja a Kodi-t RP2-n, TV-re kötve, CEC-es távirányítót használva. Mivel az ismerőseim egyike se számtech guru, így én vettem meg a szükséges dolgokat, én raktam össze a rendszereket, én állítottam be a hálózatot ahol kellett. El lehet képzelni, hogy minden egyes alkalommal, amikor frissíteni kellett az MS-t vagy az SB-t, mekkora "öröm" volt számomra mindenkinek megcsinálni. Ezért már a repository megjelenése számomra az egyik legszebb karácsonyi ajándék, hamarosan (ha megbízhatóan működik) mindenkinél beállítom, és utána már nem kell ezzel foglalkoznomJa, és a fentebb leírt okok miatt a keymap-elés nem igazán opció, nincs időm/energiám/kedvem minden egyes TV-nél megtalálni, hogy milyen billentyűre állítsam be a context menüt.
-
zolda
tag
válasz s_e_n_k_i #1169 üzenetére
szia, nálam LG TV távirányítójával előbb a STOP, majd utána a PLAY gombot lenyomva (nem egyszerre) bejön a helyi menü, ahol választható pl. az Új keresés... opció is. LS570S és LB650V-nél tesztelve.
Külföldi adók: olvastam az igények között ilyesmiről is. Ha valakit érdekel 200+, főleg német (+angol, francia, olasz, portugál) csatorna, sok 720p minőségben elérhető. Van hozzá jó leírás is, működő linkekkel, EPG-vel.
[ Szerkesztve ]
-
snyz
tag
Repo-bol telepíthető a legfrissebb: SorozatBarát 1.1.1
-
gesztenye84
csendes tag
Ha időm engedi ezek a tutorialok fognak hamarosan elkészülni!
-Movieshark repo telepítés/ addonok használata
-Sorozat Scraper,
-Sorozat mappaszerkezetének beállítása, sorozat részek átnevezése egyszerre Total Commanderben pl. ebben a formában Vikingek S01E02 ( Egy 10 évados sorozat részeit 2 perc alatt nevezhetsz át vagy annyi se kell)
-NFO fájlok szerkesztése filmekhez sorozatokhoz kézzel (pl. ha angol verziót akarsz átírni magyarra)
-Rendszer elemei. Videó és hang, távkapcs programozás, Android távkapcs addonok
-Tmdb angol nyelvű filmek szerkesztése (fordítása magyarra) a Tmdb oldalon
Ezt azért osztanám meg mert ha angolul van egy filmhez az infó akkor magyarítom de ha már keresek egy magyar leírást akkor a többi embert segítve inkább a Tmdb-n megkeresem a filmet és ott használom ctrl+v-t és a Kodi már magyar infót tud letölteni így mindenki tud segíteni ott 2 mozdulattal, egy saját magának 2 másoknak is.Lesz majd egy skines tutorial is
Egyenlőre ezek a terveim
-
vazzemiko
tag
válasz gesztenye84 #1174 üzenetére
Nagyon szuper!
Ezt atsorolhatnank a masodik helyre?
-Rendszer elemei. Videó és hang, távkapcs programozás, Android távkapcs addonok
Köszi!
-
Dolphine
addikt
RESPECT!
Nem egyenlőre, hanem egyelőre! Nem ez miatt, hanem emiatt, vagy ez által!
-
Arolotifar
őstag
Ez jó szolgálatot fog tenni a laikus barátaimnak Köszönöm a nevükben is
"Jobb, ha azért gyűlölnek, ami vagy, mintha azért szeretnének, ami nem."
-
Svédország
csendes tag
válasz gesztenye84 #1177 üzenetére
gesztenye84 körülbelül hasonló cipőben járunk akkor. Csak te azt hiszem sokkal profibb vagy nálam
Én is csak pötyögöm az angolt, a svéd jobban megy Szóval gondolhatod, hogy mit szenvedtem én is mire kibogaráztam a dolgokat. Azt meg sem mertem kockáztatni, hogy a nulláról újra telepítsem a mediaboxot, azt hiszem, ahhoz még várok néhány tutorialt tőled
Ahogy olvastam az ízelítőt , elég jó kis videók lesznek...
-
snyz
tag
-
Svédország
csendes tag
Tudna valaki segíteni, hogy a "Generate Your API key" űrlap kitöltése során az Application részhez mit kell írni?
Mondjuk elég sok személyes információt is kérnek. De, hogy erre miért van szükség... na mindegy...
-
hyper83
tag
válasz gesztenye84 #1167 üzenetére
Szia,
esetleg ha időd engedi, tudnál egy rövid leirást vagy vidót késziteni, hogy is működik a keymap editor?
Előre is köszi!Üdv
-
vazzemiko
tag
válasz gesztenye84 #1177 üzenetére
Igen, azert mondtam masodik helyre!
A repo az top prio
Azutan ez.Köszi
-
vazzemiko
tag
válasz Svédország #1181 üzenetére
Olvas vissza lecci.
Max az elozo oldalon megtalizod.
En irtam le, mert mar kerdeztek...De amugy szerintem BE CREATIVE...
-
hiena68
csendes tag
válasz Svédország #1181 üzenetére
Name: Kodi TV
URL: http://kodi.tv
Summary: Get movie informaton for Kodi addons.Az alkohol az ember ellensége. Aki megfutamodik az ellenségtől az gyáva.
-
hiena68
csendes tag
Sziasztok.
MS 1.6.9-re frissítettem, repo-ból.
Ha a ms-en belül a filmekre kattintok csak a szokásos hiba üzenet jö, hogy "movieshark hiba".
A magyar tv 0.0.8-nál szintén.Ez van a log file-ban.:https://mega.nz/#!r05SjJSR!O5mqKT8ijDjP5eEPEsmR-RYOv9Q5RS0coyJcr1nZO3A
MI lehet a baj?
[ Szerkesztve ]
Az alkohol az ember ellensége. Aki megfutamodik az ellenségtől az gyáva.
-
snyz
tag
-
vazzemiko
tag
válasz hiena68 #1188 üzenetére
Hi!
Ezt a fajlt nem talalja, vagy nem tudja megnyitni:
C:\\Users\\F\xc3\xbchrer\\AppData\\Roaming\\Kodi\\addons\\plugin.video.magyartv\\resources\\channels.xml
Pont tegnap volt egy ilyenem, es nem igen tudtam segiteni az illetonek.
Nagyon nem szereti az ékezetes userneveketNézd meg, ha ott van az XML, akkor nalad is az ekezetes felhasznalonev lesz a ludas...
En nem tudok ra megoldast, kiveve, hogy megvaltoztatod ekezet nelkulire,,,
-
Danecay
addikt
Sziasztok!
Tudom nem a legjobb helyen kérdezem de talán ide járnak legtöbben azok akik a kérdésemre válaszolni tudnak.
Van e arra mód, hogy úgy futtassam az XBMC DLNA/UPnP szerverét hogy ne kelljen hozzá GUI vagyis az XBMC-t futtatni. Gondolok ez alatt pl. valamilyen háttérszolgáltatás automatikus futtatására ami nem csak a progival egyidejűleg indítható vagy valami hasonló.A segítséget előre is köszönöm!
-
hiena68
csendes tag
válasz vazzemiko #1191 üzenetére
Hi!
Ékezetes a felhasználó nevem van benne egy "ü" betű.
Igazad van MS is csak az 1.6.7 jó, előbb ráerőltettem(1.6.7-et) de nem egyből irta ki csak ha kilép-belép megvolt. Ezért hittem hogy jó már az MS.
Váltok felhasználó nevet, remélem így jó lesz.
Köszi.Az alkohol az ember ellensége. Aki megfutamodik az ellenségtől az gyáva.
-
Geripapa
aktív tag
válasz huliganboy #1196 üzenetére
Frissítettem repoból 1.1.2 re de még mindig azt írja ki hogy frissítés elérhető...
Segítségkéréshez: NSA320+FFP; Raspberry Pi2 Openelec/Kodi ;
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
StreamShark kérdésedet ide tedd fel, miután ezt és ezt elolvastad!
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- 180 Hz-es VA panellel jön az MSI 34 hüvelykes kijelzője
- PlayStation 5 Pro teszt
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest