- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Poco X6 Pro - ötös alá
- iPhone topik
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Android szakmai topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
KODI MAGYAR KIEGÉSZÍTŐK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zoltan6
őstag
ez mihez kell ez a chapta kód? telepítéshez?
-
atyca
senior tag
válasz zoltan6 #15610 üzenetére
Változott a forrás.
Nem baj ha nem érted ,csak töltsd le a fenti likről a fájlt,és a Kodiban válaszd a telepítés zip fájlból lehetőséget.
Telepítsd,és vidámkodj.
A film linkjére kattintva feldob a Kodi egy kis ablakot,benne egy egyszerű matematikai feladattal.
Megadod a jó eredmény,és ok,vagy enter.
Hátradőlsz, és nézed a filmet.[ Szerkesztve ]
Win11 Pro/64, MI TV Stick, Kodi 20.2 (többi az adatlapomon)
-
thgab
újonc
Jó mozizást!
-
betyarr
veterán
válasz Arolotifar #15594 üzenetére
ehh,ez volt a megoldás!köszi szépen
-
thgab
újonc
Slukk jóvoltából bekerült a Lazarus repo-ba a MovieSharkCC v1.0.1. Szóval onnan is lehet telepíteni.
-
Spuri2000
senior tag
Nálam RP-n jól megy de Win10 alatt csak a 0 hibát dobálja.
Van erre valami gyógyír? -
Bakus
tag
Sziasztok!
A segítségetek szeretném kérni. A minap betöltöttem pár új sorozatott a Kodi-ba, amikor kézzel akartam hozzájuk adni a logó képet már nem volt meg sehol a menü, állandóan az Artwork downloader indul el. Mivel lehetne vissza csalogatni a kézi hozzáadást.
Ui.: A logók azóta sehol se működnek.
Válaszotok köszönöm.[ Szerkesztve ]
"A víz örök, de a gép változik"
-
junkpod
veterán
válasz hemond2 #15573 üzenetére
Nem kamu a tvaddons új oldala. Egyelőre a felperesek vesztették 2-3 csatát, de rendkívül agresszívek és végtelen pénzük van, míg a tvaddons már 100ezer dolláros ügyvédi számlánál tart, miközben a tvaddons nem termel bevételt. Most gyűjtenek a költségekre ezért is indultak újra.
https://torrentfreak.com/tvaddons-returns-ugly-war-canadian-telcos-kodi-addons-170801/
[ Szerkesztve ]
Box's don't touch!
-
darvinya
titán
Valaki tudna PÜ-ben segíteni Telenor Tv miként épül fel?
Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
.Farkas.
tag
Jonapot!
Lattam,hogy tortentek valtozasok koszonok ismet mindent reg nem neztem be ide csak egy gyors kerdes a Cardshare nem mukodik senkinek v en kell tarkon vagjam magam h nem tudom beallitani?
-
Indiant
addikt
Csak jelzem ,hogy a FAQ számozása az Összefogalaóban, nem egyezik a kifejtésével.
-
csubyy
tag
válasz the radish #15625 üzenetére
Megy az.
-
Indiant
addikt
Akinek nem megy az Opensubtitles addon, az töltse le a hivatalosat (5.2.14) és tadám, már működik is.
Sajnos a super subtitles, az továbbra sem megy. -
Mad_Wolf
aktív tag
streamhez is működik a hivatalos opensubtitles illetve supersubtitles?
-
tkomlosi
aktív tag
sziasztok,
2 eszközön használok kodi, közös adatbázissal.
az exoshark kiegészítőben nagyon frankó a médiatár támogatás, de..
az megoldható, hogy (mivel az adatbázis közös) ha mindegyik gépen telepítve van az exoshark kiegészítő, akkor ne csak azon lehessen lejátszani, amelyiken hozzáadtam? mert a másik gépen azt írja a forrás nem található, el akarom távolítani a médiatárból?köszi
-
Podpupi
tag
Sziasztok.
Lazarus Repoban található PLEX FREE ez mire jo .
Regisztralok is müködik vagy ingyen is nézhető reg nélkül?
Köszi.Már régen elmultam 18+......... (:[ORIGIN: podpupi,STEAM: hunpupi,BF:podpupi
-
haze81
csendes tag
Sziasztok,
Olyan gondom akadt, hogy egy pár hete már nem használtam a kodit és most meg nem akar semmi működni. Minden updatelve van már mégse.
Pl az artwork downloader nem talál semmit pedig lenne pár kép ami hiányzik és korábban megtalálta,
Az exodus nem reagál semmire, pl new moviesra katt kicsit teker majd semmit.
Olyan mintha nem kapna netet de pl digi sport youtube addonok mennek gond nélkül.
Cardshare bejelentkezés is sikertelen, pedig neten böngészőben ugyanazokkal az adatokkal simán megy.
Volt valakinek már ilyen gondja?[ Szerkesztve ]
-
Borisz76
veterán
Sziasztok.
Szeretnék a "Főmenüben" a Videók , Filmek , Sorozatok mellé betenni új kategóriát.
Utolsó Kodi, Confluence skin-el.
Nem találom a Főképernyő lehetőségei között az "új kategória" hozzáadását.
Hol kell keresnem ?
Köszönöm előre is !
Synology NAS DSM6 - Összefoglaló : https://logout.hu/bejegyzes/borisz76/synology_nas_osszefoglalo.html
-
Noxy
veterán
-
Noxy
veterán
válasz betyarr #15648 üzenetére
Fax tudja.
Nekem a NAS-n fut a Plex szerver de még nem sikerült Kodi alól a Plex-l csatlakozni hozzá.
Ha meg az iPad-ról akarok lejátszani vele akkor meg kéri a kifizetett Pass-t. B..meg. Kodi meg ingyen, bárhonnan, bármit lejátszik INGYEN.[ Szerkesztve ]
''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
StreamShark kérdésedet ide tedd fel, miután ezt és ezt elolvastad!
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I7 6700K / GTX 1070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- HP ProDesk 400 G5 Mini PC, I5-9500T, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10, WIFI, SZÁMLA, GARANCIA
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10105F / GTX 1070Ti 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest