- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Lassítanak a hajlítható kijelzős telefonok fejlesztésén a kínai márkák
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aslan
aktív tag
Sziasztok! ha volt már, akkor bocsi, nem olvastam mindent vissza.
Csak egy igent vagy egy nemet kérek szépen.
Ha veszek egy 30 napos előfizetést (egyébként F2P vagyok) akkor kipróbálhatom a Knights of the Fallen Empire-t?
Előre is köszönöm!
SAMSUNG GALAXY S22 Plus - azé me jóóó!
-
x_o_n
veterán
Sajnos nem találok,probáltam vásárolni az oldalon,de nem sikerült ,paypalon meg nincs annyi..
a miértre a külföldi bankszámlám agyon védett csomagja amivel nem lehet online vásárolni...és emiatt a paypalom sem tudom feltölteni,utalni meg nem lehet szóval maradok free vagy veszek 60 napot..amit nem akarok -
br.rak
őstag
Linkelgetünk, linkelgetünk.... avagy hasznos oldalak az Old Republichoz
(#4356) x_o_n :
Redditen elvileg van direkt referal linkes subreddit, de lehet a héten valamikor csinálok összefoglalót hozzá és akkor lesz egy külön bejegyzés, ahol magyarok oszthatják meg az ilyen linkeket. -
x_o_n
veterán
Nincs esetleg olyan régi tag aki tudna esetleg segiteni paypal feltöltésben?én át utalom az x összeget és ö küldene ugyan annyit a paypalomra?igy megoldodna a gondom köszi ha van esetleg
-
br.rak
őstag
Bugokról, advanced classokról és discipline ágakról
(#4364) x_o_n :
szerintem ezzel csak a digital deluxe edition bónuszait kapod meg ( flare gun, mouse droid, holodancer, stb) -
br.rak
őstag
-
x_o_n
veterán
Üdv
elviekben ma 17:00 óta mennie kellene a játéknak,de most nekem valahogy nem megy..azt irja ujra patcheljem
és mégis hogy?gondolom ez valami hiba,a tor.com sem megy,meg semmi,a twiteren meg örjöngenek
[ Szerkesztve ]
-
br.rak
őstag
igen, kijött/jön a 4.0.2 ,kismillió bugfix-szel meg egy kis companion balace-szal
(alacsony infulence-nél kisebb lesz az ereje az eddigihez képest, max közelben viszont talán még erősebb lesz)Holnap tervezek róla írni valamit, meg egy kis crafting útmutatót.
[ Szerkesztve ]
-
br.rak
őstag
Elvileg nem, csak talán lesz benne némi kihívás
(illetve egy companion bug bent marad: 65-ös szinten a társak armorja és minden defenzív tulajdonsága absorb/defense/shield nulla volt, csak ezt eddig az erős heal kompenzálta, elvileg 4.0.3-ban kerül javításra)illetve fel kell kicsit vinni az influence értéket és talán még erősebbek is lesznek
-
x_o_n
veterán
Ez a Legacy bank hogy működik?valahol láttam is de nem vágom már hol,és hogy mi kell hozzá hogy a karakterek között tudjak cuccokat pakolni,vagy mást is lehet?
-
Plata
félisten
Ha felveszed a Stronghold küldit,és vásárolsz magadnak egy házat bárhol,akkor kapsz jutalmul Legacy bankot amit lerakhatsz a házadban.Ahova mindegyik karid elmehet,kivéve ha birodalmi vagy köztársasági városban veszel házat,oda az ellentétes frakcióból származó legacy tagok csak pénzért tudnak menni.Le kell fizetni valakit hogy be csempéssze őket.
-
x_o_n
veterán
Éppen egy hős küldetést csináltam mikor megjelent egy kis erő ikon,olyan erővel amim ugye nincs mert ez egy Jedi karakterlvl54 es amire legacy powert irt és lila villámokat tudtam szorni a boss-ra..mi tagadás meglepödtem,és nem is tudom mi volt ez hirtelen,a csávából kihuzott,de hogy hogy jött ez elő??
ugy jelent meg mint a plussz erők az uj expansionban..
bugok....van,pld nekem most végig feküdt a segédem a harc alatt,vicces volt -
br.rak
őstag
Nem a Heroic moment által ideiglenes kitett quickbar?
Elvileg minden egyes classnak van valami egyedi képessége, és megkapod, ha bejezeded a class storit
Knight: force sweep, smuggler: XS flyby, fejvadász: lángszoró, iknvizitor: force storm, meg a fene tudja a többit.A hasalós companion már elég régi bug, fura hogy csak most találkoztál vele.
[ Szerkesztve ]
-
x_o_n
veterán
de nem fejeztem be a class storyt ,gyakorlatilag teljesen más szálon megyek,mint régen,van olyan bolygó ahol még nem is jártam pedig elméletileg kellett volna...de a makeb,ilum sincs befejezve,ez csak ugy felbukkant de most elöször,eddig soha,a heroic mellesleg javitva,már elég combos tud lenni,sőt...
-
br.rak
őstag
elég ha Coreliáig megcsinálja az ember (vagy talán elég ha a második fejezett megcsinálja, most fejből nem tudom)
Heroic moment: ez egy kvázi SOS képesség 2 percig, 2 másodpercezne 3%Hp-t tölt vissza és közben el lehet sütni ezeket a legacy képességeket. Azt hiszem 15-ös szinttől használható. 5 perces CD-je van
-
br.rak
őstag
Elvileg kedden visszabuffolják valamennyire a healer companionokat (+70% a mostani állapothoz képest)
-
Strauss
senior tag
Sziasztok!
Hogyan lehet leállítani azt , hogy havi rendszerességgel vegye le a pénzt a számláról? ( már nem szeretnék előfizetést)
" a parlamentben demokrácia van - kő- papír-ollóval döntenek el mindent - Igaz Viktor használhat flexet is - "
-
br.rak
őstag
Fallen Empire: új fejezet, előfizetői jutalmak és pár apróság
enyhén spoileres azoknak, akik még nem vitték végig a Fallen Empire első 9 fejezetét -
S1M0N
senior tag
Na, most néztem rá a játékra 3-4 hónap után, hát, van 1-2 érdekes dolog.
1. Nincs mellettem társ, de elküldeni eltudom őket ilyen-olyan küldetésekre.
2. Mivel azt hittem, hogy "elvesztek" a frissítéssel a társak, így eladtam a cuccaikat.
3. 42-es szintről 38-ra lettem "lepontozva". Ez miért van? És meddig fogja ezt kiírni? Akkor legyen csak feltüntetve a 38, aztán kész. -
br.rak
őstag
1, vissza tudod hívni őket (azt hiszem az N a defaut billentyű a társakhoz, B a craft/crew missionökhöz)
2, a társakra már csak ruhát és fegyvert tehetsz(plusz customisation) , a többi eladható, ha nem szükséges számodra ( elvileg egy darabig vissza is tudod venni az eladott cuccokat a vendoroktól: van buyback opció)
3, level szinkronizáció lépett életbe a 4.0-val. Ami azt jelenti, hogy a max szinted az adott bolygó/zóna max szintje+2 lehet. Amúgy nem vészes, nyilván nem lehet becsukott szemmel végigmenni a régió zónákon, de nem is kell esni/kelni
[ Szerkesztve ]
-
x_o_n
veterán
1. megváltoztatték a felületet,magad mellé tudod hivni,fent a menüben ott vannak,kiválaszt és már ott is van
2. kár volt
3.az adott helyszinen levisz amig ott vagy az adott helyen lévő max lvl szintre,ennyi,ahogy átmész valahova ahol 42.a min,max rögtön annyi vagyengem inkább az zavart hogy lvl60 vagyok,csak a föszálat csinálom..semmi mellék,de még csak olyan helyen vagyok ahol 42 szinten kéne lennem...igy kicsit befullad mert a maxon leszek a játék harmadánál
-
S1M0N
senior tag
Köszönöm a válaszokat, az első kettőre időközben rájöttem...
De akkor adhatom is el megint őket, mert visszavettem...
Erről a level szinkronizációról nem olvastam, lehet, hogy átsiklottam felette, pedig swtor.hu-t szoktam nézegetni, mert ott magyarul vannak leírva a dolgok.
-
x_o_n
veterán
Köszi!
hirtelen pár kérdés...most néztem hogy 3 nap mulva lejár az elöfizum,ha nem tudok időben feltöltöt venni,elveszik minden ami a preferred szint felett van?extra karakter slot,pénz amire gondolokha utána tudom esetleg feltölteni akkor ezt visszakapom?vagy célszerü a 3 nap alatt feltölteni?
-
br.rak
őstag
Visszarak preferedbe, ha előfizetsz akkor megint korlátozás mentesen játszhatsz.
Ha érdekel a hosszútávú előfizető jutalom (lásd egy bejegyzéssel korábban) akkor január 11. fizess elő.
Ha nem, akkor ráérsz február közepén (mondjuk 15 és akkor megkapod a február X. és márciusi XI. fejezetet is, feltéve ha tényleg havonta és nem 5 hetente jön új fejezet)Ami zavaró lehet prefered esetén:
heti pass kell ( arcade űrharc, ops, Flashpoint end boss jutalmakhoz, warzoneokhoz 5 felett)
section X-hez nem férsz hozzá
lvl 50 alatt kell unlock a lila cuccokhoz ( 51 felett elvileg nem kell, de itt akad "pár" bugos item)
2. crew skill slot van csak
6 karakter slot
kevesebb item/storage/quickslot
a pénz 350k feletti része escrowba megy
levélben nem tudsz pénzt küldeni
a "dobozolt" jutalmakhoz nem férsz hozzáEzek nagy része kiváltható a GTN-ről szerzett unlockokkal
Szerintem egy jól kilockolt prefered státuszú játékos szinte alig szenved hátrány az előfizetőkhöz képest.
Egyszer, majd ha sok időm/kedvem lesz írok majd egy hosszabb összefoglalót az unlockokról
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Cooler Master 240L core white Vízhűtés!
- KOLINK KL-850M PSU - 850W - 80 PLUS BRONZE - MODULAR
- Belépűszintű Gamer PC Eladó + Monitorral + Billentyűzettel és Egérrel
- XBOX ONE FAT 500 GB gyári tartozékaival, 2 kontrollerrel és 2 játékkal
- XBOX SERIES S KONZOL 512GB-os Játékkonzol - Azonnali termékcsere garanciával
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest