- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iOS alkalmazások
Aktív témák
-
futesviz
újonc
***2 db egyforma "hordozható" cserépkályha eladó, lehetőleg együtt.***
-
tomsics
senior tag
Újra piros jár Sorceres-nek.Nagyon korrekt eladó!!!!!
░▒▓█ MITSUBISHI-GALANT-DIESEL █▓▒░ / G Laci /
-
őstag
válasz Kozma Janos #8146 üzenetére
Kozma Janos kollégának is jár a piros!
ezértVGA-t, AM4, AM5/ Intel 10-14. gen CPU-t, Alaplapot, Tápot, DDR4-, DDR5-t, SSD-t veszek!
-
cyber75
tag
Merlinmester-nek szeretnék kérni egy óriási piros pontott.
ezért:[link]
[ Szerkesztve ]
Az Úr nekem feladatot adott, mikor erre a világra küldött. De olyan kurvára le vagyok maradva, hogy valszeg örökké fogok élni.
-
mrbig25
őstag
diablo1984 érdemel egy piros pontot. Korrekt, megbízható üzletfél. Bátran ajánlom mindenkinek
Üzlet tárgya: Gigabyte 4850...
-
ptoma
tag
Piros pont megy Fkaresznek ezért
:D
-
jopo83
csendes tag
Piros pont Smiti-nek ezért a jó kis hűtő bizniszért[link]
[ Szerkesztve ]
-
SimonYana
addikt
Kérek szépen egy pirosat Daert kollégának!
Ezt vette tőlem!® SimonYana ®
-
SimonYana
addikt
Kérek szépen egy pirosat vissza Bulitt kollégának!
Ezt vette tőlem!® SimonYana ®
-
Warbeast
tag
Pirospont jár az alant felsorolt kollegáknak, különböző apró biznyók miatt, mindenki pontos volt, korrekt, és elsőre bejött az üzlet, nem volt halogatás.
bednarik
DuDieHUN
Eddie141
zsolesz010
]Phobos[Ki tud olyan programot mondani, ami megjegyzi a leütött billentyűket? --- Microsoft Word.
-
eketomy
senior tag
Egy nagy piros pontot kérnék kiralylev kollégának egy nagyon korrekt üzlet lebonyolításáért.
[ Szerkesztve ]
Peace! - !!!PC/PNA/NOTEBOOK SZERVÍZ!!!
-
biznissszmen
csendes tag
Egy piros pontot kérek beirni Sziszka_88 kollegának!!! Ez az áru miatt: http://hardverapro.hu/apro/wd_500gb_sata2_3/hsz_1-50.html
Nagyon korrekt, megbizható partner ajánlom mindenkinek!!!
-
yokas
csendes tag
Szép nagy kerek pirospont spire-nek a türelemért, és a korrekt tökéletes hozzáállásért!
-
Shady313
aktív tag
Kérnék egy hatalmas piros pontot lordmajor1-nek, nagyon korrekt és megbízható eladó, az üzlet során bármit kipróbálhattam. Ezt a notebook-ot vásároltam tőle, megkímélt állapotban
Köszönöm neki ismételten!
-
JooGee
csendes tag
DISC4U fórumtársnak szeretnék egy pirosat, megbízható, korrekt partner.Köszönöm a CoolerMaster Elite 331 típusú gépházat. Mindenkinek csak ajánlani tudom.
-
lbalog01
tag
Sziasztok!
Egy nagy pirospont beatkeksz [link] kollégának a korrekt üzletért![ Szerkesztve ]
***ROGER***
-
gothic20
aktív tag
Piros pont John Rose -nak az alábbi üzletért: AMD Athlon II X2 250.
Nagyon korrekt üzletfél.Nietzsche: "Az ellentmondás elviselésének képessége nagyfokú kultúrára vall."
-
ecsz
csendes tag
Piros pontot érdemel Prom, a meghirdetett 9 cellás Lenovo akkuért. Köszi.
-
Incubus
tag
No One elvtársnak a korrekt üzletért!
üdv RG
-
Zamery
senior tag
Egy pirospontot szeretnék kérni Sopi kollégának! Segítőkész és nagyon korrekt volt! Teszteléshez kellett nekem egy DDR2-es ram modul, felajánlotta hogy visszaveszi, ha esetleg az alaplap halt volna meg és nem tudom használni. És még házhoz is hozta!
Tisztességes és megbízható! Köszönöm neki! Az üzlet tárgya: [link][ Szerkesztve ]
https://steamcommunity.com/id/zamery/
-
Arrow
tag
Kérek egy piros pontot Black_Juhos részére a remek CHIEFTEC CTG-500-80P tápegységért.
-
audiofil
tag
piros pont Attila8006 fórumtársnak, ezért az üzletért! korrekt megbízható rugalmas üzletember, csak ajánlani tudom
-
Tanczi01
tag
Pirospontot adok Norby01 kolegának a jó üzletért cserébe!!!
-
zsuzsika22
csendes tag
Pirosat Frank Drebin-nek, nagyon korrekt, megbízható, készséges, és minden jóféleség Minden rendben volt, remek áron remek árut vettem tőle.
-
szeva000
addikt
Nagy piros pont iHeszi fórumtársnak [ezért] az üzletért.
[ Szerkesztve ]
-
John Rose
aktív tag
Viszonoznám a piros pontot Gothic20 kollégának a korrekt proci üzletért!
-
Wyll
őstag
levee82 első pirospontját tőlem kapja!
Bár igazából kapásból kettőt is érdemelne a hihetetlen áron kínált G9x-ért...
Ráadásul rendes, pontos, korrekt arc.[ Szerkesztve ]
Megbízhatóságom: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=Wyll
-
Roberth
csendes tag
Valamint jár a jó pont joshua7 fórumtársnak is a zökkenőmentes vásárlásáért és a potya sörért...
Köszönöm, tanár úr és használd a karit egészséggel!"A világon két dolog végtelen: a világegyetem és az emberi hülyeség. Bár az elsőben nem vagyok biztos." Albert Einstein
-
Gaben01
őstag
Kérnék egy jó kövér pirosat bevésni SimonYana kollégának ezért az üzletért.
Gyors,rugalmas,jó arc és rendesen el lehet dumálni vele az időt.http://9gag.com/ A függőség garantált. || Friends are like snow flakes. If You pee on them, they disappear.
-
yetiod
csendes tag
Szeretnék egy kövér piros pontot kérni El-dee ph tagnak,tegnap elintéztük anyagiakat,mára már a kezemben van a túlfeszvédő ! Nagyon gyors és nagyon korrekt! Köszönöm neki!
Computer games don't affect kids; I mean if PacMan affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms, munching magic pills and listening to repetitive electronic music... :)
-
flensburg
tag
Piros pont illeti liner -t az alábbi üzlet sikeres lebonyolítása miatt.
Köszönöm a hibátlan terméket amit nagyon jó áron vettem meg!Helyes irásom gyatra,Külföldön nötem fel,,ezért is nem írok helyesen ,,Bocsi mindenkitől akinek ez bánttya a szemét.flensburg felhasználónak 44 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!
-
Eddie141
senior tag
Nagy piros pontot kérnék Warbeast kollégának a pontos megjelenésért, a korrektségért és ezért a router-ért természetesen Mindenkinek csak ajánlani tudom!
-
Eddie141
senior tag
Hatalmas pirosat kérnék romero28 kollégának ezért a lapért. Hihetetlen rendes és jó-fej, illetve nagyon megbízható eladó. Csak ajánlani tudom mindenkinek. Ez már nem az első, de közel sem az utolsó bizniszünk együtt! Hajráá!
-
törölt tag
Piros pontot szeretnék kérni Tothgera30 részére ezért az üzletért Köszönöm!
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
- AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz (96MB Cache, up to 4.1GHz) OEM AM4 Processzor!
- Samsung Galaxy Buds 2 Pro, vadonatúj, bontatlan, 2026.03.07.-ig garis
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest