- Képeken a Samsung Galaxy A26
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Mobil flották
- iPhone 16 vagy Oppo Reno13?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Aktív témák
-
Ivanh
senior tag
Tibroo úrnak egy pirosat kérek!
Az új autóm és az új házam költségeinek felét a jelen kormány fedezte...De neked mit adtak a szocik..?
-
lighty
tag
Üzleteltem Akaido-val és teljesen rendben a megbeszéltek szerint ment minden,a termék még jobb is mint ahogy leírta.
-
törölt tag
pirospont zedtaylor kollégának. kb 3 perc alatt le lett tesztelve a tőle vásárolt wlan kártya, gyors és korrekt eladó.
-
The DJ
addikt
Nagy piros pont helkis kollégának, lábhiányban szenvedő DualCore procimat gyógyította meg, így nem kellett Core házba vinnem
[ Szerkesztve ]
https://astrogate.hu - PC & Laptop Szerviz + Shop - Alaplap javítás, zárlatos tápkörök javítása, BIOS hibák orvoslása.
-
oszi99
csendes tag
Piros pont feki80 kollegának a gyors és sikeres üzletért
www.pcboltok.hu ---- Megbízhatóság: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=oszi99
-
feki80
tag
Egy piros pontot oszi99 fórum társnak.Megbízható eladó!
P4 alaplap!
Feki!
-
gYaLo
őstag
Hoppppp,egy piros ponnnttt Tom-e kollégának
iPhone 4S White 6.0.0 ☆ Logitech G500 zjeeeeee!!!!
-
Lasy
veterán
Hanka társunknak pirospont az akkumlátorért.
+36702778032
-
killipoly
aktív tag
Egy pirospont S.Feri-nek,előre nyugodtan utaljatok neki,gyorsan megkaptam a ramokat,csak a postára érjen oda
[ Szerkesztve ]
-
Macka
veterán
Ezercsilló respect GABESY kollégnak. Gyors,pontos és nagyon jó cuccai vannak....
-
ruppotlan
tag
Piros pont S.Feri -nek, jó egér jó áron. Példátlanul gyors, rugalmas. Én előre utaltam.
[ Szerkesztve ]
-
Shadows
senior tag
Piropont salesman újoncnak a sikeres korrekt és helybejövős biniszért!!! Ajánlom
Csak a cabriozás ad erőt és mindent elsöprő lendületet
-
Gilrain
csendes tag
Csazsolnak egypirospont!
-
poffsoft
veterán
-
conanabarbár
aktív tag
pirospontot érdemel Salesman korrekt vásárló
Istenem adj türelmet a hülye emberekhez,mert ha erőt adsz,megölöm őket!!!!Sok csicska aki válaszolni sem tud...
-
Tibiajax
nagyúr
Piros pont Dot-nak, korrekt, gyors!
-
Tibroo
aktív tag
Egy korrektségből és gyorsaságból JELKES-t,IVANH-nak!
[ Szerkesztve ]
Mindent meg lehet oldani,csak igazán kell akarni.......!!!!
-
GrandeP
addikt
Üdv!
Egy pozitiv pontot kérnék Brian89 -nek.
Köszönöm.
NEMMEGY! Értem, de mi nem megy? EZ! De mi? EZ NEMMEGY?!
-
misu
senior tag
Hy!
Egy pirospontot tegyetek old gray számára a pirospont fára a "gyors és fájdalommentes" bizniszért.
Szép napot!
Bye!
Bűn az élet.
-
-
kelzsoca
félisten
Hatalmas pirospont: peterkeT számára
Az üzlet gyorsan, és gördülékenyen zajlott le!
Korrekt, megbízható[ Szerkesztve ]
-
04ahgy
nagyúr
ricsi99 -- piros pont.
Korrekt lefolyású, üzlet, pillanatok alatt. Szó szerint a gyorsvonat sebességével.
A visszajelzések alapján mindkét termék maximálisan az alkufolyamat közben leírt szintet hozza.
Az üzletfél a tapasztalataim alapján, és nem első esetben: maximálisan pozitív hozzáállású, és igen rugalmas.HGyu
[ Szerkesztve ]
7855.94MHz CPU-Z valid \ Pulchra tibi facies, oculorum acies, capillorum series; o quam clara species! Rosa rubicundior, lilio candidior, omnibus formosior; semper in te glorior!
-
hanka
tag
Lasy kap egy piros pöttyöt, mivel jól ment az üzlet
NYOMTATÓT JAVÍTOK, ELADOK (Epson, Canon) - Tel: 06(20)212-4757
-
-
14adam
addikt
magamnak egy fekete pontot mert tegnap nem értem ideébe oda a postára és nemtudtam feladni a cucokat . egy nagy feketétmagamnak
-
04ahgy
nagyúr
válasz parandroid #6828 üzenetére
Nem nagy kunszt, viszont egy moderátortól elvárható lenne az első hozzászólás elolvasása, és (akár csak részleges) betartása.
Apropó, ha már beszóltam és látod, akkor megkérdezném, mi lett a PH vezérkarral? (ngabor, engusz...)
HGyu
7855.94MHz CPU-Z valid \ Pulchra tibi facies, oculorum acies, capillorum series; o quam clara species! Rosa rubicundior, lilio candidior, omnibus formosior; semper in te glorior!
-
lujo10
aktív tag
Egy nagy az IPON-nak.
Korrektek, gyorsak és még árban is elég jók.Egy igazi férfi Internet Explorer-t használ -> Kaland, veszély, kockázat. (Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: "Köszönöm Uram, hogy legalább nem hullámzik!") Navigare necesse est, vivere non est necesse. Ja és Széles Utat!!!
-
jozsanet
csendes tag
Pirospontot poffsoftnak!
Üdv.: András -
barkley
csendes tag
egy utólagos piros pont shteer fórumtársnak, aki hajlandó volt elnézni nekem a tetemes késésemet is
-
Genius007
őstag
" Átnéztem a privátüzeneteimet, eddig velük üzleteltem sikeresen és gond nélkül az elmúlt 1 évben:
Genius007
Bordoi
BandiT
Gianni27
Andras720609
furio
urban racer "Rémlik a neved, de nem tudom mit üzleteltünk, és mikor
De azért köszönöm szépen a piros pontot (amugy 100% hogy én is beirtalak )Mod.: Vissza néztem a priviket, és a legelsö Steam Accountomat adtam el neked !
[ Szerkesztve ]
Hang-Fénytechnika bérlés: www.szervezdvelem.hu
-
Lasy
veterán
kispipe névvel pirospont. (igaz vásárló, de megbízható vásárló) jó használatot hozzá.
+36702778032
-
Alex91
félisten
Csazsolnak egypirospont!
Dicsõséges nagyurak, hát Hogy vagytok? Viszket-e ugy egy kicsit a Nyakatok? Uj divatu nyakravaló Készül most Számotokra... nem cifra, de Jó szoros.
-
Lasy
veterán
Hanka nak ujjabb piros a töltö cseréèrt.
+36702778032
-
hossszú
őstag
Sm0king ujonc letere igen pontos es korrekt igy mindenkeppen csak ajanlani tudom
„A kutya az egyetlen a világon, aki jobban szeret téged saját magánál.” Darwin
-
vitaro
senior tag
Bátran ajánlom minden Gainward kártyát keresőnek balbla-t, aki azon felül, hogy maximálisan megbízható és korrekt, rendkívül jó árakkal is dolgozik. Pirospont neki.
The Arcana is the means by which all is revealed.
-
k.t.a.
senior tag
jackdaniels korrekt vevő, jár a piros pötty.
-
dome34
csendes tag
Tartarus egy korrekt eladó, egy nagy piros pontot érdemel
-Az a baj a világgal, hogy az okosok tele vannak kételyekkel, a hülyék meg holt biztosak mindenben. -Tényleg Főnök? Hát persze!
-
barkley
csendes tag
újabb piros pöttyök, ezek is utólag:
SaGin
Honda_Fire
kalman1mind1ikük korrekt és megbizható, nekem persze sikerült késnem a személyes talikról. Na nem jellemző ez rám, csak Bp kicsit bedugult az nap.
-
jungleboy
tag
PirosPont:
salesman
rawe -
hanka
tag
Lasy újabb pirosat kap tőlem. Ajánlom a vele való üzletelést. Nem egy link ember....
NYOMTATÓT JAVÍTOK, ELADOK (Epson, Canon) - Tel: 06(20)212-4757
-
enterlaci
senior tag
laci06 -nak egy nagy-nagy piros pont az ismét korrekt és előzékeny magatartásért! Jól ment vele az üzlet, még szegény várt is rám egy kicsit - dugóba keveredtem!
Szóval UP!szerk: helyesírás
[ Szerkesztve ]
Amd 386SX40, 210MB WD, 14"monochrome, Win 3.11
-
Verdák
csendes tag
Piros pötty Ősembernek!
-
Adix
csendes tag
Ylgram
Megbízható, korrekt, rugalmas eladó. Bátran üzleteljetek vele.
Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest