- iPhone topik
- Ezekben a változatokban lesz elérhető a OnePlus 13 Kínán kívül
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Poco F4 - uzsonna tavalyi receptből
- Mobil flották
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Huawei Mate 50 Pro - blendemonda
Aktív témák
-
CptMisi
őstag
Kérnék egy piros pontot lacc88-nak ezért az x4 955ért
gyors, pontos, korrekt eladó, mindenkinek ajánlomYou reap what you sow, Artyom: force answers force, war breeds war, and death only brings death. To break this vicious circle one must do more than act without any thought or doubt.
-
szucsi19
tag
Kérnék piros pontot: "damdam"- két 2.4-es xeon processzorért
és "zoli1980"--kollégának egy x1650-es vga-ért.
Mindketten korrekt és pontos eladónak bizonyultak.Szűcs István +36 30/568 4822
-
legios20
csendes tag
Kérnék egy pirosat xyman kollégának.Megbízható!!! Ajánlani tudom mindenkinek,vele nyugodtan üzletelhetsz.
-
pmheros
őstag
Piros pontot adok pempellini kollégának, Logitech Extreme 3D PRO joystick -ot vettem tőle. Hibátlan, gyors eladó, mindenkinek javaslom a vele való üzletelést.
nem vagyok tökéletes
-
mrbig25
őstag
Piros pontot érdemel Calogero fórumtárs. Gyors, korrekt eladó. Ajánlom mindenkinek.
Üzlet tárgya: Geil Ultra DDR3...
-
szpac86
csendes tag
Pirospontot szeretnék az alábbi tagoknak a gyors és sikeres üzletekért:
A88 -nak ezért GSKILL_800_2G
ABnormal -nak ezért Phenom X4 9600BE
[ Szerkesztve ]
-
Akibooy
tag
Akibooy felhasználónak 73 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!
-
hastalavista
csendes tag
Nagy pont jár Daemond-nak a korrekt üzletért, aki segitségével hosszabb élet költözött a mobilomba.
Nem szívesen vívok szellemi csatát fegyvertelen emberrel. Peace.
-
kalman1
csendes tag
Egy nagy piros pontot kérek a Zozoka73 kollégának a jó VGA hütöért a tartályért és a kiváló vizes pumpáért.
http://hardverapro.hu/apro/elado_a_vas_x38_q6600_3_9_8800gts_oc_geil_ultra_10/hsz_1-50.htmlÜdv: Kálmán
-
agemate
addikt
Piros pont bundata-nak, házhoz jött a hírdetett termékeimért, melyek egy g31m-es2l lap, valamint egy ddr400-as apacer ram volt
-
Molesgee
csendes tag
Egy nagy pont wedd2 kollégának a gyors és korrekt üzletért!
A termék kifogástalanul mükszik!
Köszi![ Szerkesztve ]
Most nem érek rá, mert nincs semmi dolgom. :)********************************* Vigyázat! A Prohardver függőséget okoz!
-
Jöris
csendes tag
helló
kérnék egy pirosat [kenesei1982] nek ezért a vinyoért
[samsung]jó árú
[ Szerkesztve ]
-
os!
tag
hál'istennek pogány vagyok
-
wwenigma
Jómunkásember
Ha még eladni akarna NEM ajanlom ezt a kollegát, konkrétan feketepont.
WarezN és a hirdetés. (linkből látszik)
Egy haver vette meg, nem sokkal kesobb kiderült, wifi switch törött, dvd-rwben a szalagkábel szakadt, feszegetésnyomok az aksi alatt. Ma csekkoltam a notit... telefont nem veszi fel, de megszivta, mert tudom a nevét, a nyomait nem tuntetheti el a neten és ráadásul kicsi a miskolci egyetem... (<-ezperszenemfenyegetés)Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
Chieftec
őstag
Pirospontot kernek lantiildi
kolleganak a korrekt uzletmenetert!!! -
G_P
tag
invasio
nah neki egy nagy pirosat -
Razermazer
őstag
Szeretnék kérni egy nagy piros pontot Mno-nak[link] egy szünetmentes üzletért. Vettem tőlle nagyon jó áron árusítva egy Apc Smart-Ups-750i-t korrekt csomagolásban vezetékekkel, link már nincsen mivel levette én meg nem könyvjelzőztem de reális üzlet volt mert már itt dorombol mellettem . A postának meg egy nagy fekete pontot, mert még így is sikerült megnyomorgatniuk dupla csomagolású dobozt hál istennek komolyabb baj nem történt, egy ilyen értékes árúnál sem, de minősíti őket.
Második piros pötty pedig Ősember[link] és rambazárja kapja[link] mivel korrekten lebonyolítottuk az üzletet. Amit vettem tőlle egy g.skill F2-8800CL5D-4GBPI
Spec.: 2x2GB 1100MHz CL5-5-5-15 1.8-1.9v megy és korrekten tudja ezt az órajelet és még feljebb is.[ Szerkesztve ]
Sic Transit Gloria Mundi, "mindjárt lesz itt heresima és ne bassza ki"
-
orkester
őstag
Ph! megbízhatósági oldal idáig frissítve!
Megbízhatatlanokat továbbra is IDE.
Ha szeretnétek, hogy felkerüljön a pont a listára, linkeljétek a hirdetést is, ne csak a felhasználót!
PSN: orkester ** Aki tud olyan nemzetközi hírről, ami a Ft-ot nem gyengíti dobjon egy privátot - 2012.05.24. óta 0db üzenet ** Ha nem válaszolok valószínűleg le vagy tiltva és nem véletlenül. ** Ha valami karcos, kopott, megrágta a kutya, kérlek ne hirdesd újszerűnek, köszi!
-
G_P
tag
kérnék egy pirosat invasionak mert nagyon korrekt volt itt meg az új konfigom vásárlásakor is sokat segített
mindenkinek csak ajánlani tudom -
RgS
tag
B.Gaboo hihetetlenül türelmes és rendes vevő/eladó is egyben, az eddigi legkorrektebb partner. Egyébiránt EZT az iPhone-t vette tőlem N76 beszámitással.
kotibor is korrekt, rugalmas eladó, egy 430W-os Seasonic tápot köszönhetek neki.
Soni pedig pontos és gyors vevő, EZT adtam el neki.
-
Bunyec
tag
[Romero28] -nak kérnék egy szép nagy pirosat, pontos megbízható vásárló!!
-
heki02
tag
Piros pont jár Celithrandi kolegának a remek kis ramokért. Minden a megbeszéltek szerint zajlott, és a memók is az elmondott állapotban /tőkéletes/ vannak. Így egy rendkívül megbízható tagot ismertem meg személyében. Köszönöm neki még 1 szer.
Senki sem lehet tőkéletes, belőlem is hiányzik a hiba!
-
kurahmaru
csendes tag
Egy jó nagy pirospontot szeretnék vegytek nevű kollégának! Pontos, megbízható!
[ Szerkesztve ]
Me: No problemo. Narrator: But it was all problemo.
-
dzsambo
tag
Egy piros pontot kérnék feljegyezni pettencs kollégának ezért az üzletért. Egy 1.8GHz-es procit rendeltem tőle, ami remekül működik.
-
@ty@
csendes tag
Piros pont jár Balapepe kollégának a DVD-írórért.
Megbízható korrekt partner, ajánlom mindenkinek!Köszönöm
Aktív témák
- HP EliteBook 845 G8 Tartós Fémházas Laptop 14" -60% Ryzen 5 Pro 5650U 6mag 16/512 FHD IPS Matt LTE
- HP EliteBook 845 G7 Fémházas Laptop 14" -45%Ryzen 5 PRO 4650U 16/512 FHD IPS SURE VIEW
- HP Elitebook 840 G8 i5 1145G7 / 32GB / 512GB / hibátlan!
- Nethome Plus, klíma wifi modul
- LG OLED55C12LA 2 ÉV GYÁRI GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest