- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Realme 8 - az igazi nyolcas
- iPhone topik
- Ezekben a változatokban lesz elérhető a OnePlus 13 Kínán kívül
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Poco F4 - uzsonna tavalyi receptből
- Mobil flották
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
Aktív témák
-
madmaxxx
senior tag
Fekete pont jár mcclodenak,mert ebben az üzletben ugyan az elején korrekt volt,de utána már csak veszekedett 1 olyan 1GB ramért,ami üzemképes volt,mint ahogy itt is látszik(2. hozzászólás)!(ugyanarról a ramról van szó!!!)
[ Szerkesztve ]
}}}-----> " A szalonna DIABETIKUS, mivel nem tartalmaz cukrot ..." by H.Lali }}}----->
-
papi20
tag
Piros pontot kérnék ismét Zil-nek az E8200-as procihoz.
-
zazahoho
őstag
ezért az üzletért piros pontot kérnék grape77-nek korrekt pontos megbízható,bátran ajánlom a vele való üzletet
Az idő nem magnószalag, amit oda-vissza lehet tekerni. (...) Az idő itt van. Használd ki.
-
Bazsó
tag
zoli7610 kollégának szeretnék piros pontot az üzletért,és a remek samu ramokért.+nagyon korrekt ajánlom mindenkinek
□ "Ha küzdesz veszíthetsz, ha nem küzdesz veszítettél" □
-
popp
aktív tag
babu87 fórumtársnak jár a piros, egy hangfalat vásároltam tőle postán keresztül. Minden a megbeszéltek szerint zajlott, megbízható, nagyon korrekt eladó.
"A MOSFET-ek karakterisztikája olyan egyenes, hogy attól bármelyik elektroncső sírva fakadna. A csöveké viszont épp olyan mértékben görbe, ami az emberi fülnek kellemes."
-
04ahgy
nagyúr
Piros pont jár a következő fórumtársaimnak:
chester99: ASUS HD4870DK 512MB-ot vett tőlem. Pontos srác, egy órával a megbeszélt időpont előtt a helyszínen volt, de az első talit igen kellemetlen módon – igaz nem önhibámból – lekéstem, de türelmes és megértő maradt. Másnap viszont elszállítottam neki egy kis kedvezmény mellett. Ekkor is pontosan érkezett. Végig gyorsan reagált, igen jól lehetett egyeztetni vele. Ezt vette meg.
SymbianOS: Egy MSI gyári hűtőt vettem tőle. Előre utaltam, mert ő mégiscsak PH! addikt, de igen korrekten postázta is. A hűtő mindenben megfelel az elmondottaknak. [link]
Agyas27i: Ő az IBM L171-es típusú TFT monitorom vette meg, jár a piros, mert házhoz jött érte. Persze kedvezményt is kapott. [link]
zedcon: ismét kap egy pirosat, mert második bizniszünk. Ezt a RAM-ot vette meg, pontos, gondos, fontos. Korrekt üzletfél igencsak.
Fundey: rossz RAM-okat küldött nekem, amit utólag fizetek ki neki. Részlegesen valósult csak meg a biznisz, mert még hibás RAM-ok terén is válogatós vagyok, de ami nem kell, azt visszaküldöm néki. [link]
Szerk.: Egy úriember majdnem kimaradt. AI-Tom: Egy a városunk, ergo gyakran összefutunk. Ez alkalommal is így történt, többedik biznisz már. Egy LG 17" TFT-t javított meg húgomnak, inverteres volt.
HGyu
[ Szerkesztve ]
7855.94MHz CPU-Z valid \ Pulchra tibi facies, oculorum acies, capillorum series; o quam clara species! Rosa rubicundior, lilio candidior, omnibus formosior; semper in te glorior!
-
q000p
csendes tag
tserrof77 pozitÍv ,notebook cuccokat vásárolt tőlem , elküldtem neki,másnapra rárakta a pénzt a számlámra.
[ Szerkesztve ]
http://www.vatera.hu/listings/index.php?us=2196302&obd=2
-
Hatvan9
senior tag
piros pontot kérnék Puma K-nak a korrekt sikeres alaplapüzletért
valamint kérnék még palwolf-nak is szintén alaplávasárlásért nagyon korrekt volt több mint egyhét után visszavásárolta az alapot!
[ Szerkesztve ]
-
calvin20
tag
Wanted kollégával ismét üzleteltem. Ezúttal egy hangfalrendszer volt a biznisz tárgya. Mondanom sem kell, hogy nagyon korrekt eladó/vevő. Nagy pirosat neki.
-
félisten
Piros jár 04ahgy kollégának a 8800GTS hűtés miatt. Elég gyorsan lezavartuk a dolgot, örültem neki h megbízott bennem!
2db APC BE-700GR szünetmentes tápegység eladó.
-
Laci59
csendes tag
Kérnék hardverek kollégának egy pirosat ezért: http://hardverapro.hu/apro/celeron_procik_eldok/hsz_1-50.html
Korrekt partner.A "teszteletlen" kifejezés azt jelenti, hogy nem működik........
-
pmheros
őstag
Piros pontot adok kormi0312 kollégának ezért az üzletért
A kapott proci hibátlan volt, az ár normális, az eladó pedig gyors és korrekt.nem vagyok tökéletes
-
zedcon
csendes tag
válasz 04ahgy #40866 üzenetére
[link]04ahgy : piros pont
,mert az új gépembe megkaptam tőle ezeket az elsőosztályú RAM-okat is rendkívül olcsón, 4 év garival :
[ Szerkesztve ]
Pontos vagyok mert mérnök, de van mikor eldobom az agyam. Lelkes Újonc vagyok 2003 (!) óta :)
-
thug
tag
Szép napot!
Szeretnék indítványozni egy piros pöttyöt zotya77kollégának a IBM T30 bizniszért!
Köszithug
Melyik maradt fenn tovább, a Magyar Korona vagy a szlovák korona?
-
nodinger
újonc
Szeretnék egy piros pontot kérni kisdvd fórumtársnak ezért az üzletért.Korrekt gyors és megbízható bátran üzleteljetek vele.Postázás is korrekt módon zajlik.
-
csendes tag
válasz buherka #40877 üzenetére
Sziasztok!
Én is kérnék szépen [link] fórumtársnak az alábbi apróhirdetésem miatt egy pozitívat: [link]
Minden a megbeszéltek szerint történt tökéletes pontossággal történt minden!
Köszönöm!
Üdv
bercii
http://prohardver.hu/tema/kivel_erdemes_uzletelni_topic/keres.php?sfor_all=bercii&submit= EMAIL: headset1000@hotmail.com TELEFONSZÁM: 06-20-543-1969
-
forjunk
csendes tag
Puma K-tól vásároltam, piros pont jár neki.
-
Puma K
nagyúr
Pirospontot kérnék Bivaly kollégának a proci bizniszért
valamint
Hatvan9 kollégának az alaplap bizniszért
és még
forjunk kolléga számára a memória bizniszért
"Cuccok: csattogós lepke és tiki-taki" └[ʘヘʘ]┘
-
radeer85
csendes tag
Pirospontot kérnék ildi6300 részére a pöpec tranzakcióért.
Rados
"Sz@rok a bíróságra!"
-
Celithrandi
addikt
csak 1 pöttyöt kaptam vagy 4-5 1-2 hetes étékelésre
i9 14900K, MSI Z790 Tomahawk MAX, ARCTIC LFIII 420, MSI 4090, GSkill DDR5 7600Mhz, Patriot VIPER VP4300 Lite 4TB, Lian Li LANCOOL III, LG 34GN850-B, Optoma UHZ66
-
gézu
őstag
ezért az üzletért egy pirospont kéretik g.gergo-nek
[ Szerkesztve ]
If you can't be a good example, then you'll just have to be a horrible warning.
-
hejesírásó
senior tag
ezt boltoltam meg vele [link]
Egy airsoft eszközt vettem tőle és abba számította bele a joy-t.rugalmas volt és korrekt az adásvétel során. mehet neki a piros pont.
-
zsolesz010
senior tag
tobipetya Ram-üzlet. Foglalt, jött, szereltünk, próbáltunk, fizetett. Minden a legnagyobb rendben ment.
A szabályok miatt a hirdetés: 2GB DDR3 1066MHz Low-Halogen Lenovo notebook ram
Kérnék neki egy pirospontot
- - - - - - - - - So, wake up, Mr. Freeman. Wake up and smell the ashes. - - - - - - - Eladó ezmegaz -> https://goo.gl/YLYYAv - "Veszi a rák újonnan, hardverapróról van. :)" by lezso6 Ennyi :)
-
zuchy
őstag
Engusznak is jár egy piros, a korrekt üzletért. (kábelharisnyák, ATX -kábel hosszabbító.)
PC-STYLE.hu
-
Paul119
addikt
bundata kollégának egy piros pontot kérnék amiért korrektül elküldte a Corsair memória hűtést ahogy ígérte
Megnéztem volna Sámsont, ha nem rockernek nevelik, Rapperként a gettóban kopaszon mivel dicsekedik
-
NoroKings
csendes tag
válasz hejesírásó #40891 üzenetére
Nagy piros pont Helyesírásónak Kicsit korán találkoztunk dehát megérte Mehet neki is a Piros pont ^^
-
Nutszeru
csendes tag
Nagy pirospont! Korrekt, gyors, segítőkész eladó, bár mindenki ilyen lenne!
-
devil666666
csendes tag
-
tandberg
csendes tag
Én is kérnék egy piros pöttyöt DaveJr-nak a 3db Kolink 3pin Y kábelért. Gyors megbízható eladó!!!!
Aktív témák
- Öregszem
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Robotporszívók
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Projektor topic
- Mesterséges intelligencia topik
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- További aktív témák...
- HP EliteBook 845 G8 Tartós Fémházas Laptop 14" -60% Ryzen 5 Pro 5650U 6mag 16/512 FHD IPS Matt LTE
- HP EliteBook 845 G7 Fémházas Laptop 14" -45%Ryzen 5 PRO 4650U 16/512 FHD IPS SURE VIEW
- HP Elitebook 840 G8 i5 1145G7 / 32GB / 512GB / hibátlan!
- Nethome Plus, klíma wifi modul
- LG OLED55C12LA 2 ÉV GYÁRI GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest