- Poco X6 Pro - ötös alá
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Huawei Mate 50 Pro - blendemonda
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobil flották
Aktív témák
-
hebi82
csendes tag
Egy NAGY pirospont jár sestertius kollegának a gyorsaságáért, a korrektségéért, a segítőkészségéért és a Thermalright HR-05 SLI-ért!
-
djpoti
aktív tag
fz020 kollegának kérnék pirosat a 3db IDE 120GB -os vincseszter üzletért! Átutalással fizettem!
[ Szerkesztve ]
-
HoReSz1975
őstag
kérnék Gaboo007(Kalocsa) részére, ezért 2009.12.11.-én vásárolt T-mobil -os Nokia 5800 2 év garival Pontos megbízható eladónak bizonyult, ajánlom mindenkinek
mindenkinek
-
djpoti
aktív tag
kopy33 kollegának pirosat kérnék, átutalással vettem tőle egy Samsung 940B 19" TFT monitort. Rendben megérkezett!
[ Szerkesztve ]
-
zbence
aktív tag
válasz aimettirlz #38109 üzenetére
Örülök, hogy egy újonc ad nekem fekete pontot.
Nem tudok számolni, inkorrekt vagyok, támdok is, mégis körülbelül a századik sikeres, korrekt üzletemnél járok.
Aki előre utalt, mindig megkapta, amit vett, mindig korrekt voltam, mindig pontosan ott voltam a megbeszélt helyen.
Azt az egyet felejtette el leírni, hogy miért támadtam.
A piaci árán akart eladni egy notebookot, mégis én vagyok a hibás, hogy az új árból alkudni kívántam, révén, hogy egy 2 éves gépről volt szó.Köszönöm szépen, ezzel nagyon sokat értél el!
Bocsánat az Offért, de ez azért több a sok(k)nál![ Szerkesztve ]
-
trebron86
tag
tegnap sikeres üzletet kötöttem tuctuc kolegával pirosat neki! ezért
és Joe.36 kollegának a CF-Hidakért!Kellemes Ünnepeket mindenkinek!
[ Szerkesztve ]
u.i.: bocs a helyes írási hibákért nekem nem megy a nyelvtan,de ki nem s***ja le ... ha minden a [B]matek[/B]!!!
-
lumosnina
tag
Piros PÖTTY mardula kollégának!!!
Ez a vga az enyém volt. Ő felajánlott egy cserét, ami egy Canon videókamera volt!
Csere létrejött, kedves és segítőkész...de azért én sem voltam gyenge, ugye mardula kolléga???Bátran üzleteljetek vele!!!
Megbizhatosagomrol : http://phmegbizhatosag.atw.hu/ -> lumosnina felhasználónak 42 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!
-
aktív tag
Egy nagy pirospont
HoReSz1975 -nek pontos megbízható vásárló! Nokia 5800 -
xabolcs
őstag
az egyik nagybetus hardveraprodnak - nev szerint N-vidi-A-nak - kernek egy pirospottyot a gyors es korrekt memoriakartya uzletert.
[ Szerkesztve ]
aláírás1: csocsó-vesztes vagyok, főleg a Bog és Bocha páros ellen, aláírás2: van mobilarénáskulcstartóm! :D
-
majinsanyko
csendes tag
Hello!!!!ÉN tudok egy korrekt csávót :konzolsoft
-
Zooka
tag
Pirospont Prom-nak az IBM Tablet tollért! [link] Korrekt eladó, utaltam a pénzt, és ő már aznap postázott!
A pesszimista a sötétséget látja az alagútban,az optimista a fényt,a realista a mozdony lámpáit, a mozdonyvezető pedig három hülyét a sineken... Remélem míg a föld kerek, mindig lesznek Thinkpad-ek!
-
E.Imi
csendes tag
Jar a piros potty Janoska26-nak a korrekt, gyors uzletert es persze a 6800gt-ert!!
CM HAF 922 + 2db Enermax Cluster / Enermax Liberty 620W / Q9550@3,8Ghz / Corsair H50 / Asus P5K Deluxe / 6Gb Team Xtreem 1066Mhz DDR2 / OCZ XTC / EVGA GTX 295 / 2 x Samsung 320 Gb Raid 0 Samsung 750 Gb / Benq E2200HD / X-fi Xtreme Music / Logitech Z-5500
-
Molesgee
csendes tag
Egy hatalmas pont norB -nak! Pontos korekt vevőm volt! Minden a megbeszéltek szerint!
Most nem érek rá, mert nincs semmi dolgom. :)********************************* Vigyázat! A Prohardver függőséget okoz!
-
zsolesz010
senior tag
Kácsa Vinyó-üzlet. Érdeklődött, egyeztettünk, házhoz jött, szerelt, próbált, fizetett, távozott. Problémamentes adás-vétel.
A szabályok miatt a hirdetés: Fujitsu 160GB 7200rpm 16MB cache notebook merevlemez
Kérnék neki egy pirospontot
- - - - - - - - - So, wake up, Mr. Freeman. Wake up and smell the ashes. - - - - - - - Eladó ezmegaz -> https://goo.gl/YLYYAv - "Veszi a rák újonnan, hardverapróról van. :)" by lezso6 Ennyi :)
-
realpopek
tag
Piros pont
Stirlitz
kollégának a korrekt üzletért.[ Szerkesztve ]
,, Kis munkát kis ívben,nagy munkát nagy ívben kell elkerülni. ''
-
Kácsa
aktív tag
Piros-pont zsolesz010 fórumtársnak a remek vinycsiért [link],szuperül működik !Köszönöm a türelmet és a vinyót.
ZoLee
-
Prom
tag
Piros pont jááááár [Zooka] kollegának a vásárlásért ,,Tablet PEN,,
-
zsiga_667
tag
vikcsi fórumtársnak jár egy piros a két SATA-kábelért amit vettem tőle (előre utaltam, gyorsan és szépen becsomagolva küldte).
-
strike-force
őstag
pirospont az alábi kollegaknak:
nagyatt-nak ezért
JoeFox-nak ezért
Hokika-nak ezért
NachtFlug-nak ezért
Unbaised-ben-nek az 5200+ prociért (linkem nincs sajna)
rento-nak a 2x256 DDR400 ramért (no link sry)+1 Mop_Fx_57-nek a Zalman 7000AlCu-ért
[ Szerkesztve ]
R7-5800X3D / 32GB / RTX3070 / POCO_F3 (8/256) / i12 64GB - Just realize it!
-
Sareth
senior tag
Én is kérnék egy pirosat whited-nek. Ezt vette tőlem!
-
tibibi
őstag
dinuskaaa topiktársnak szeretnék egy pirosat a korrekt powergrid adapter üzletért .
[ Szerkesztve ]
-
jardo
csendes tag
lostprophet-t is bátran ajánlom mindenkinek, megbízható és korrekt! Bátran üzleteljetek Vele!
-
m_lacc
csendes tag
Géjza nagy pirospontot érdemel, korrekt eladó.
Ez volt az üzlet tárgya: [link]
-
zola0601
tag
-
Dyno
veterán
Nagy PIROS pont ezért Shteer-nek!!
Korrekt, pontos és segítőkész.
-
AI-Tom
csendes tag
Piros pöttyöt indítványozok 04ahgy barátom részére, egy Chieftec tápot vettem tőle. Olyan súlya van, hogy önvédelmi eszköznek is tökéletes. Amúgy nagyon halk és jól működök...
Tom
-
gianni_82
tag
Nagy PIROS PONT oszi99 kollegának a gyors és tökéletes üzletért egy MSI alaplap ügyében! Még egyszer köszönöm, keressétek nyugodtan
Gianni, 06703734068
-
sebo
tag
Jár egy pirospont babjakzoli kollégának a korrekt vásárlásért.
-
arn
félisten
N95 8Gb reszere egy pirospont a kartyahutoert minden ugy ment, ahogy mondta.
facebook.com/mylittleretrocomputerworld | youtube.com/mylittleretrocomputerworld | instagram.com/mylittleretrocomputerworld
-
::Trunks::
senior tag
Piros pontot kérek [geckowize]nak!!
A cserét egy jóbarátom bonyolította le vele személyesen,minden rendben ment!Csere tárgya [Nokia vs. iPhone] (sajnos az ő hirdetését már nem találom)
::Trunks:: felhasználónak 26 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! /Régi rendszer szerint, plusz a mostani/
Aktív témák
- Apple asztali gépek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen légkondit a lakásba?
- LEGO klub
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Mozilla Firefox
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Elemlámpa, zseblámpa
- További aktív témák...