- Mobil flották
- iPhone 16 vagy Oppo Reno13?
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Képeken a Samsung Galaxy A26
Aktív témák
-
macko20
őstag
Kérnék egy -ot Söptöröttö -nek ezért a cseré-ért.
Villanyszerelés is ! Üdv.:m20
-
csimav
őstag
válasz ricsi833 #29368 üzenetére
Látom az 1. hsz elolvasása a te figyelmedet is elkerülte. Nem értem, ennyire nehéz értelmezni a topic címét?
(#29393) colos890721: ez NEKED IS szól!
(#29391) Toomy: Neked is...
(#29355) vlcsko82: És neked is...
(#29399) Retro66: És még neked is....
(#29356) Anettbabba: Te meg asszem eltévedtél.
[ Szerkesztve ]
Ha van Moneybrookers-ed, akkor irj rám, légyszives.
-
addikt
válasz lizakattila #29367 üzenetére
lizakattila kollégának kérnék szépen 1 nagy pirospöttyöt, ezt vettem tőle, maximálisan megbízható, korrekt emberke
-
04ahgy
nagyúr
Piros pötty jár Csyo fórumtársunknak, egy Athlon 64 X2 4200+ procit vettem tőle, és egy Arctic Cooling hűtőt. Az üzlet sok viszontagság után lezajlott, személyes átvétellel.
Pozitív benyomást keltett az eladó, valamint pontosan érkezett a megbeszélt helyre, telefonon is könnyen, bármikor el tudtam érni. Adatlapja is szépen kitöltött.HGyu
7855.94MHz CPU-Z valid \ Pulchra tibi facies, oculorum acies, capillorum series; o quam clara species! Rosa rubicundior, lilio candidior, omnibus formosior; semper in te glorior!
-
arty
veterán
pirospontot kérnék Herr Z számára, korrekt, rugalmas, _PONTOS_ (!). számomra ezek fontosak
biznisz: ezt számította be
[ Szerkesztve ]
"ugyanitt hazájából elüldözött nigériai herceg aranybányájának tulajdonjogát megtestesítő NFT jegyezhető."
-
Jack34
csendes tag
Pirospont janos80 kollégának egy PS2 üzletért. Korrektül megbeszéltünk mindent, és rendben ment az üzlet.
-
zodi
csendes tag
Nagy PIROS PONT SimonYana -nak a megbízható, gyors és korrekt üzletért. Mindenkinek csak ajánlani tudom!
A hirdetés: http://hardverapro.hu/apro/logitech_cordless_desktop_r_wave_pro_tm/hsz_1-50.html#msg1 -
Gre@T
tag
Egy ban-t kérnék [link] számára, mivel egy vidám kis spammel ajándékozott meg,
"
Szeva
Lehetpséged támadt most hogy megnéz egy oldalt ami csak játékokkal foglalkozik ha szeretsz játszani kattints arra hogy link. [link]URL:
www.gamerwarez.gportal.hu
" -
nagyúr
Pirospontot kérek szépen ezért az üzletért,Csanás -nak.
gyors és korrekt üzlet volt.
csak ajánlani tudom.Az Amd a jövőbe mutat...De amikor az a jövő jelenné válna akkor az a jelen már régen a múlté... :DDD ....Na meg a horpadós ájemdééé
-
EnoMan
csendes tag
Egy óriási piros pont Attila36-nak a korrekt üzletért
-
attila36
csendes tag
Egy óriási piros pont EnoMan-nak a korrekt üzletért !!
-
castiel
aktív tag
Egy igazán nagy piros pont jár blu3-nak!!!! Utánvételi postával vettem tőle egy Samsung T220-as monitort és sértetlenül, hiánytalanul megkaptam!
Már másnap reggel 8-kor hozta a posta! Mindenkinek csak ajánlani tudom!!!http://phmegbizhatosag.atw.hu/
-
vakund
csendes tag
Piros pont Sytyx kolegának az alábbiért:
-
Foglalt név
addikt
Piros SimonYana fórumtársnak az alaplapért és az éjszakába nyúló eszmecseréért
-
Warbeast
tag
blackvinyl kollegának szeretnék egy pirospontot, mert a szar samsung hdd-met legariztatta, és utána még egyszer, mert nem javult meg.
Korrekt, gyors, pontos, ahogy kell.Ki tud olyan programot mondani, ami megjegyzi a leütött billentyűket? --- Microsoft Word.
-
Guesstenye
csendes tag
Előreutalással történő gördülékeny üzletet bonyolítottam Jodanovich kollégával, méghozzá egy Samsung T260HD monitor ügyében! Hatalmas pirospont
[ Szerkesztve ]
Only God Can Judge Me
-
agromokus
csendes tag
Egy piros pontot kérnék nemk [link] kollégának a noti memóriákért. Korrekt, gyors, rugalmas eladó. Csak ajánlani tudom mindenkinek.
-
gabesz977
csendes tag
peetmaster
-
Tom-e
aktív tag
castiel-nek jár a piros.
-
Dr.Zoo
őstag
piros pont ezért
Neked kollégának, korrekt eladó!"decretum... Ugros eliminandos esse / rendeljük, hogy a magyarok kiírtassanak."
-
nagyúr
Piros pont mehet olta-nak a kiváló cuccért, és a gyors, korrekt ügyintézésért, ezen ügylet kapcsán.
Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
oviktor
tag
Immobilizer kollégának 1 piros pötty ezért az üzletért. Korrekt és pontos vevő.
Viktor
-
eszterencs
HÁZIGAZDA
Pirospont neki: wutuka
-
Kom-ancs
tag
AygO kollégának a gyors üzletért pirosss pont
...van egy lassú de ugrik a cd.
-
immobilizer
csendes tag
oviktor is megérdemli a pirospontot. nagyon segítőkész volt.
[ Szerkesztve ]
-
tag
válasz theartofdota #29443 üzenetére
egy korrekt vevő:theartofdofa
[ Szerkesztve ]
Ha valami komolyan érdekel, foglald le egyértelműen a későbbi félreértések elkerülése végett! Posta csak előreutalás esetén! 21 év tapasztalata: Hogyan ismerheted fel a komolytalan vevőt? Képet kér a termékről. Képet csak indokolt esetben küldök, ha a termék jellege vagy állapota megkívánja.
-
morpheuss12
tag
Hatalmas piros pontot Lasy fórumtársnak ezért a hirdetésért és a gyors megbízhatóságáért.
Csak ajánlani tudom mindenkinek.[ Szerkesztve ]
Mindenki kíméljen meg a fikázós hsz-től , nem vagyok kívácsi rájuk.
-
viktor82
őstag
Egy nagy nagy pirossat kérnék simonyana kollégának a segitségért nagyon korrekt emberke csak ajánlani tudom!
”A történelmet mindig a győztesek írják.” ...és mindig ők a felszabadítók
-
Taky183
csendes tag
DJTJ : piros pont, mert gyors, segítőkész. Mindenkinek csak ajánlani tudom.
ahonnan vettem: http://hardverapro.hu/apro/2_gb-os_sandisk_micro_sd_sd_adapter_ajandek_usb-s/hsz_1-50.html
Taky
Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest