- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Mobil flották
- iPhone 16 vagy Oppo Reno13?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Aktív témák
-
zoli1957
csendes tag
Piros pont geprombolo.[L:HP%20Compaq%20alkatr%C3%A9szek%20elad%C3%B3k:%20proci,%20fedlap,%20modem,%20mem%C3%B3ria,%20stb.][link][/L] Köszi a támogatást, segítőkészséget, pontos és megbízható együttműködést!
Ajánlom Mindenkinek!
-
DonMedve
addikt
Thompie fórumtársnak kérek egy hatalmas pirosat.Korrekt szavatartó ember,Balatonföldvárról eljött elhozta nekem a moncsiját.Csereberéltünk.Erről a moncsiról lenne szó!
"...Nekem nincs semmim ezen a világon,csak a tököm meg a puszta szavam...,és ezt a kettőt nem játszom el senkiért,megértetted?!..." <Tony Montana>
-
djpoti
aktív tag
senerity kollégának hatalmas piros pont a 2,5" -os 500GB -os winchester bizniszért
[ Szerkesztve ]
-
djyuri
őstag
aromo
Szeretnék neki egy piros pontot! korrekt,kedves,reális üzletember oldalát is megismerhettem!Az üzlet jelenlegi tárgya egy videókártya volt.
Köszönöm!
-
petrelli86
aktív tag
metti-nek járna egy a korrekt gyors csereüzletért
http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=petrelli86 Vágjál bamba képet! ÍGY! MOST JÓ!
-
aromo
tag
válasz djyuri #29308 üzenetére
Mindenkinek ajánlom, aki üzletelni szeretne vele. Korrekt és segítőkész, ami sajnos egyre ritkább a mai világban. Köszönöm !
Privátban vagy telefonon keress, úgy hamarabb válaszolok. Ha vennél tőlem valamit, gyere el érte. Nem viszem külön semerre, max. amerre épp járok.
-
Nordbright
csendes tag
-
Nordbright
csendes tag
Piros pont:
3000+ Athlon XP hirdetésre
Gyorsaság, rugalmasság, garancia, jó csomagolás, segítőkészség.
[ Szerkesztve ]
-
djyuri
őstag
Tisztelettel piros pontot szeretnék adni Nordbright fórumtársunknak,mint pontos,korrekt vásárló.
Szeretném ajánlani mindenkinek! öröm volt vele üzletet kötni!
Türelmes és ésszerű hozzáállása van. -
tag
petrelli86-nak egy hatalmas piros pötty jár a korrekt csereügyletért......
[ Szerkesztve ]
Ha valami komolyan érdekel, foglald le egyértelműen a későbbi félreértések elkerülése végett! Posta csak előreutalás esetén! 21 év tapasztalata: Hogyan ismerheted fel a komolytalan vevőt? Képet kér a termékről. Képet csak indokolt esetben küldök, ha a termék jellege vagy állapota megkívánja.
-
matyas36
csendes tag
piros pont jár Viktor89_nek az üzlet gyors lebonyolitásáért.
-
Madmax81
aktív tag
Piros pont noobsaibot kollégának a korrekt üzletért.Ramot vettem tőle.
1956-2010 07.22 Varga László
-
iknight
senior tag
Óriási piros pont nrgia fórumtársunknak, korrekt üzletért.
Akik jó békét tudnak kötni, azok sohase győznek a háborúban.
-
nagyúr
Kérnék egy nagy Piros Pontot kornel8585 fórumtársunknak! Ezért a Bizniszért! korrekt megbízható Vásárló!
-
kornel8585
tag
Egy nagy pirospont jár Droidmester kollégának ezért a bizniszért.Minden rendben zajlott,ajánlom mindenkinek.
-
mrbig25
őstag
Nagy piros pont jár Kapor_Ur-nak. Korrekt, megbízható vásárló. Ajánlani tudom mindenkinek
Az üzlet tárgya: Nokia 2610
...
-
modern
aktív tag
Kérnék egy pirospontot [Csaabz] kollégának ezért az [üzletért.]
Korrekt, megbízható, csak ajánlani tudom!
Mobilon hamarabb elérsz: 30/563-1783
-
1Room
tag
Kérnék egy piros pacát neki: [M1KE], ezért a bizniszért: [p4_3_0ghz_lga775], gyors, korrekt kolléga, tehát bátran merem ajánlani mindenkinek. Az adás-vétel előre utalással zajlott.
Gondolkodás olyan mint az ejtőernyő, akkor jó ha nyitott.
-
mclaren-d
aktív tag
Nagy piros pont kulabácsiká-nak mer elvitte a 40-es vinyómat
[ Szerkesztve ]
★Corsair vengeance c70★MSI B450 Tomahawk ★AMD Ryzen 2600★Sapphire5700
-
talpas
aktív tag
GumisPeter -nek
1 Nagy Piros amiért türelemmel megvárta, hogy feléled és elvitte a DFI alaplapot.
A "bicnic" személyes találkozó után köttetett.
Sok Sikert Kívánok Neki a Német PC Design Szerepléséhez
Üdv.[ Szerkesztve ]
"Veled, Uram, de nélküled..."
-
Zotya984
senior tag
Szeretnék kérni egy piros pontot Szakee28 kollégának mert egy halott alaplapomat gariztatott ki.
Megbízható és korrekt. Csak ajánlani tudom."Tiszteljük meg egymást azzal, hogy válaszolunk a privát üzenetekre"
-
7Heads Drago
veterán
Piros Pont NEISSE kollegának.
Úgy jól laktam, mint a duda, Hála Neked, egek Ura.
-
Mr.Grey
tag
Pirospont jár blo -nak, a remek wifi kártyáért és a segítőkészségért!
-
taklasz
tag
Piros pont Shkiz0 kollégának a korrekt üzletért.
Csak ajánlani tudom. -
myk74
senior tag
-
GumisPeter
senior tag
válasz talpas #29326 üzenetére
Köszönöm szépen!
Én is egy nagy pirossal jutalmazom Talpas kollégát, mivel még egy remek kávét is kaptam, pedig az nem volt benne az árban!
És köszi a próbagarit, remélem minden okés lesz a lappal!Üdv
Gumik Felnik Adás-Vétel ***0630-326-3600 *** SmartCar 1025 Bp Kapy út 33.
-
geolang
tag
Piros pont pimmi -nek az SD kártyáért!
-
droid.04
tag
Szeretnék kérni Viktoár fórumtársnak egy nagy pirospontot a Vele kötött kitűnő üzletért.Gyors volt és pontos.
-
Papaj x
senior tag
-
Paul119
addikt
Chaplin kollégának egy bazi nagy piros pöttyöt kérnék a gtx280asért és a korrekt üzletért
Megnéztem volna Sámsont, ha nem rockernek nevelik, Rapperként a gettóban kopaszon mivel dicsekedik
-
Csab0
csendes tag
Jár egy pirospont usane kollégának, ő kölcsönadta a vga-ját LAN partyra, de a végén meg is vettük tőle, nagyon korrekt volt!A tárgy egy 9600xt.
-
petike123
csendes tag
szeretnék [anal] kollégának a jó üzletért[üzlet tárgya] a korrekt átvételélt meg mindenért egy jó nagy pirosat adni!!!!!!!
-
csimav
őstag
Kérnék egy pirosat Devil Gelo-nak a ROUTERért.
Ha van Moneybrookers-ed, akkor irj rám, légyszives.
Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest