Aktív témák
-
lsc
nagyúr
Peetee(tm) kollegának röppen egy piros a korrekt üzletért .
Az élet kegyetlen .
-
Szabee87
tag
tsigalko87 nevű úriembernek szeretnék egy piros pontot felírni a korrekt ABIT AB-9PRO alaplapért! Rendkívül korrekt és segítőkész eladó, a csomag gyorsan megérkezett!
linket sajnos nem tudok adni!
[ Szerkesztve ]
♠+♠ A hardver az, amivel ha elég sokáig játszol, eltörik. A szoftver az, amivel ha elég sokáig játszol, működni kezd.. ♠+♠
-
Nokedli92
aktív tag
Sziasztok!
Szeretném figyelmetekbe ajánlani M1k33 barátunkat aki nagyon rendes, és nagyon rugalmas ember, na meg korrekt ember!
Piros pontot neki! Keresek : Nvidia 9800GX2-t (Jegelve) (lejárt hirdetés)Üdv, Csaba
-
Isee
senior tag
BlueAthlon kollégának is mehet a nagy peros pötty!
korrekt ügyfélüzlet: kingston ramok
[ Szerkesztve ]
"...But, before your President decides, please ask him this: What if we leave... and you're wrong?" (Optimus Prime ~ TF2)
-
kariad
senior tag
Egy nagyon nagy Piros pontott kéretik bevésni Sziszifeca-nak. Aki segítőkész volt, hogy eltaláljak a munkahelyére. Nem volt egyszerű.
De sikeresen összejött a Proci vétel!! Köszönöm még 1x[ Szerkesztve ]
-
04ahgy
nagyúr
deepwell fórumtársamnak piiros pontot adnék. 7300GS kártyát vásároltam, amit rövid egyeztetés után, pontosan szállított, és a működése is hibátlan.
HGyu
7855.94MHz CPU-Z valid \ Pulchra tibi facies, oculorum acies, capillorum series; o quam clara species! Rosa rubicundior, lilio candidior, omnibus formosior; semper in te glorior!
-
Sziszifeca
őstag
Szeretnék egy piros pöttyöt kérni [Kariad] kollégának, igaz nehezen talált ide. Használja egészséggel a procit.
>>Youtube/Sziszifeca<<
-
stigma
addikt
yetiod kollégának egy hatalmas nagy Pirosat, mert gyors, ügyintézése, karakánsága, és precízségére.
....iPhone 13 / iPad 9th Gen. Wifi 64GB...
-
gyuri152
csendes tag
Piros pontot adok [B]cpvantom[/B]-nak korrekt üzlet lebonyolításáért.
[ Szerkesztve ]
-
cpvantom
újonc
szintén pirospont gyuri152-nek a korrekt és olajozott üzletkötésért.
ui: és az áru minőségéért
[ Szerkesztve ]
-
csyo
senior tag
piros pont eisbarnak a krrekt üzletért.
a linket már leszedte, nem tudo csatolni. nem várta meg a piros pontot:-)
Legyen szép a napod!
-
PH-User
addikt
great66 korrekt eladó, TV-Tuneremet cseréltem vele egy eladó videokártyájára.
.tnm szintén korrekt eladó, 2GB-os Sony memóriakártyát vásároltam tőle.
Kérnék mindkettőjüknek fejenként 1-1 ilyet:
[ Szerkesztve ]
''Amíg szól a zene muszáj felkelni és táncolni.''
-
valentinho
senior tag
Piros pont fitmin-nek, korrekt,gyors és előre utal.
http://soundcloud.com/tinnyo
-
jakobinus
tag
pjani54 piros pontot érdemel a korrekt cseréért.
Egy mindenkiért - mindenkiért egy
-
dbalu
újonc
troly kollégának én is kérnék egy pirosat a gyors üzletmenetért és a jó áruért.
-
Flitter
tag
Piros Pont pisti0315
Állampolgári jogom hülyének lenni! By:Flitter
-
P.e.t.ya.
senior tag
b4zs -nak jár a pirospont.Korrekt és pontos.
-
dbius
veterán
bergusz-nak egy nagy piros pont. vga-t vettem tőle, azaz csereberéltünk.
Minden a megbeszéltek szerint, köszönöm neki
-
player72
csendes tag
Mackának kérnék elkönyvelni egy nagy piros pontot, ezért [link] a korrekt üzletért! Igaz a Magyar Posta kétszer is megutaztatta a csomagot, de végül ideért!!! Köszönöm szépen!
-
sasa21
csendes tag
válasz Maverick86 #18274 üzenetére
szia nekem is van 1 üzletem a rally74 -gyel de már a pénzem várom vissza karácsony ota de még mindig nincs itt a lovém..neked sierült vele üzletet megkőtni?mit lehet ilyenkor tenni?
üdv.:sasa21
[ Szerkesztve ]
-
losi73
senior tag
üdv pirospöty jár Elvis bajtársunknak mert gyors és korekt eladó
[ Szerkesztve ]
"Elmebeteg emberek irányítják világunkat elmebeteg célokkal. És az egészben az a legelmebetegebb, hogy aki erről beszél, azt azonnal elmebeteggé nyilvánítják." - John Lennon
-
kola.11
tag
Piros pontot darkraver85 fórumtársnak a Z310i adás-vételénél tanúsított korrekt hozzáállásért.
-
GRomeo
tag
Nagy Köszönet Digimókus-nak a korrektségért
Ajánlom én is mindenkinekAz élet attól szép,hogy bármi megtörténhet,de attól sz.r,hogy meg is történik!
-
RC9
tag
válasz norbi0605 #19142 üzenetére
[norbi0605]
Megbizható ügyfél.
Korrekt eladó minden ugy alakult ahogy megvolt beszélve! A termék is kifgástalan.
Ezért jár egy piros. -
sziada5925
aktív tag
Nagy pirospont Attila_26 nevű kollégának. Korrekt, gyors, rendes PH!-s
[ Szerkesztve ]
Üdv: Ádám
-
wipes
senior tag
Tepke nagy pirospötty neki, hibátlan procit kaptam, új hűtővel, "házhoz" szállítva, olcsón - [hirdetés]
-
NSiS
tag
adorjant kollégának is jár a pirospont a többszöri sikeres üzletért. Korrekt, megbízható PH!-s!
[ Szerkesztve ]
-
8
senior tag
Ottoka kollégának megy a pirospont mert korrekt, gyors és pontos eladó volt ebben az üzletben
52.000Ft jóváírás Gránit bank kétperces okostelefonos számlanyitáshoz, feltétel nélküli 0Ft/hó számlával. Mastercard Platinum bankkártya 2+ évig ingyen. Raiffeisen kisvállalati ajánlás elérhető. 500Ft PARKL kupon parkoláshoz. REVOLUT regisztrációhoz 8.000Ft! Privát üzenetben küldöm
Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest