- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Mobil flották
- iPhone 16 vagy Oppo Reno13?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Aktív témák
-
LML
tag
-XadAnuX+ kollégának nagy nagy pirospont
Nagyértékű notebookot volt az üzlet tárgya, ráadásul csomagküldéssel. Minden rendben gond nélkül lezajlott! Ajánlom mindenkinek!
-
Sanyi2007
aktív tag
Nahát!
Xantomas sem meneküljön akkor a pirosponttól! Köszönöm a vásárlást!
-
Bone78
csendes tag
Papi74-nek kérnék pirosat egy ATI vga és hozzá passzív hűtés tárgyában.
-
gozso
őstag
-
4sal3
aktív tag
Jánoska26nak egy pirosat kérnék
a tegnap előtti korrekt bizniszért. -
Ferdzsoo
addikt
Csepy-nek is piros jár, igaz az első napot benéztük ( ), de másnap csakmeglett a biznisz.
"It is not the strongest of the species that survives, nor the most intelligent that survives. It is the one that is most adaptable to change."
-
Z¤Z¤
tag
CSUBI1986 Piros-pontot neki
Pannon netet használok eléggé lassú szóval ritkán vagyok és nehezen tudok válaszolni! :(
-
Metzo
csendes tag
Forestal-nak egy nagy pirosat mert megérdemli
-
Thrawn
félisten
Nyugdíjas mesternek véssen be valaki egy pirosat!
Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł
-
04ahgy
nagyúr
Nagy piros pontot érdemel, rettentő jó állapotú monitort kaptam tőle, olyan jó áron, hogy hűdeaztamindenit! Korrektsége az eladónak igen magas, gyönörűen előttem meg is takarította. Két monitora volt, az egyiket vittem. Első bekapcsoláskor azonnal rávágtam, hogy viszem, annyira hibátlan volt az áru, de ő mégis bekapcsolta a másikat is, hogy válogathassak.
Ajánlott üzletember, bátran keressétek szerintem. Rengeteg régebbi hardvere van!
HGyu
7855.94MHz CPU-Z valid \ Pulchra tibi facies, oculorum acies, capillorum series; o quam clara species! Rosa rubicundior, lilio candidior, omnibus formosior; semper in te glorior!
-
madve
tag
Kaics kollégának egy nagy piros pontot szeretnék adni! Nagyon korrekt, megbízható!
Nem az a baj, hogy ekkora Isten állatkertje, hanem az, hogy igen alacsony a kerítés..........
-
kopy33
tag
vzso nak kérek egy pirosat
Tel:70négy57251négy
-
hossszú
őstag
Nyugdijasnak kérnék bevésetni egy pirospontot a sokadik sikeres üzletünkért.
„A kutya az egyetlen a világon, aki jobban szeret téged saját magánál.” Darwin
-
Dodder
tag
HCL kollégának [link] piros pont a P2-es lapért amit 2 sörért odaadott és a lap 1000-rel szuperál.
Én bízom az emberekben,csak a bennük rejtőző ördögben nem.
-
serito
senior tag
Hali!
Ha valaki pirosat ítél meg egy másiknak az autómatikusan bekerül a PH megbízhatósági listájára? Vagy a pirospont még nem elég hozzá?
-
BloodyEddie
őstag
Skizz fórumtársak kérnék egy pirospontot, korrekt vevő, csak ajánlani tudom!
-
tucsok.
senior tag
-
gyikhus
tag
kiskakasnak kérek egy hatalmas pirosat! Korrektség magasfokon!
A dzsungelben minden ehető. Te is.
-
elfelejtette
veterán
Pirospontot érdemel reactor fórumtárs az életmentö csavarokért!
"Nem tudom, hogy Mamának vagy Dan hadnagynak volt-e igaza, hogy van-e rendeltetésünk, vagy csak ide-oda sodor bennünket a véletlen, mint a szél, de azt hiszem, kicsit mindkettő igaz." Forrest Gump
-
lizakattila
senior tag
oil fórumtársnak kérnék egy piros pontot.
Korrekt, gyors vevő, ajánlom minkinek."Ha próbára akarod tenni egy ember jellemét, adj neki hatalmat." - Abraham Lincoln
-
mert_csokis
senior tag
Megy a piros pont Ősember-nek a minőségi,remek rampárért. Türelmes és nagyon korrekt eladó. Mindenkinek csak ajánlani tudom...ahogy nézem,itt a topicban sokadszorra
Air Jordan 1 Low G (DD9315-101) 42-es méretben eladó
-
oil
tag
pirospont lizakattila tagnak!
gyors, korrekt, megbízható! -
vzso
tag
És még egy pirosat Ősember-nek is.
majdnem elfelejtettem -
<NewL>
addikt
kavicssli -nak egy pirosat,mert megérdemli! Így legalább megspóroltam egy pár forintot . köszi kavics!
[ Szerkesztve ]
There's an app for that
-
Gulyo
tag
-XadAnuX+ -nak egy nagy-nagy-nagy piros pötty
Logi Z-5500-as hangrendszert vásároltam tőle ... 1 percen belül megegyeztünk a cucc pedig hibátlan, karcmentes ...
Köszi -XadAnuX+ !!!P35/DS4 ~ E8400@4000 ~ Xigmatek S1283 Red Scorpion cooler ~ a-data 2x2 gb 800+ ~ Gigabyte 9800 GX2 ~ WD Raptor 160GB ~ Logitech Z-5500 ~ X-fi Gamer Fatality ~ Enermaxx Liberty 620 ~ Samsung 2493HM ~ Logitech G25 ~ Razer Lachesis ~ ZBoard
-
hackeeeee
Jómunkásember
Egy hatalmas pirospontot kérnék FragMaster kollégának a sikeres prociüzletért. Köszönöm szépen
Véleményem szubjektív...
-
Gambit
őstag
Egy pirospont brekk-nek.
''Akár hiszed, hogy meg tudsz csinálni valamit, akár nem, mindenképpen igazad van.'' - Henry Ford
-
Jámbor
tag
Nagy piros pontot kérek stigma kollégának a korrekt üzletért.
Soha ne mondd, hogy soha.
-
stigma
addikt
Egy pöttyöt a kollégának: Jámbor
....iPhone 13 / iPad 9th Gen. Wifi 64GB...
-
Gyufaaa
veterán
Egy hatalmas Pirospont WEBB kollégának!
Chipsethűtőt kerestem megvételre, ő pedig ingyen adott volna egyet!!
Igaz megoldódott a problémám így nem volt rá szükségem, de itt a szándék volt a fontos!
Ritka az ilyen ember is! -
Lejszi
senior tag
piros pont michelin -nek a Logitech gamepad-ért. köszönet érte
-
Lejszi
senior tag
Piros pont Haaken kolegának is a Nokia headset -ért. Nagyon tuti a cucc!
-
Pyton
aktív tag
Pirospont VIC20 fórumtársnak.
-
FragMaster
addikt
Hackeeeee fórumtársnál zöld út a pirosnak
"FragMaster felhasználónak 11 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!": http://goo.gl/vYc6Ml
-
Lsh7
csendes tag
válasz 04ahgy #12213 üzenetére
04ahgy is érdemel vevői pirospontot
Azt megtudnáe mondani valaki , hogy olyan topic van e ahol a nem " korrekt "
vevőket fellehetne sorolniMűhely felszámolásból olyan 60 nm vegyes a 2000 évektől kezdve, tápok, hdd-k Ide-Sata UW80-UW68, Cd-Dvd iró olvasók, Vga kártyák, Hangkártyák, tápkábelek, VGA és DVI kábelek, DAT meghajtók kazetták meg még...
-
TazLeacher
nagyúr
Szeretnék piros pontot adni dannyl-nek a korrekt üzletért.
-
#TOTTI
őstag
a65nek egy pirozs
-
deathcrow42
aktív tag
Deijsa fórumozónak piros pont ezért a [Konfigért] lezajlott gyors és sima üzletért.
zsolesz010 kollégának is jár egy piros pont a E2160 proci kapcsán lezajlott adás-vételben.
[ Módosította: Thrawn ]
Ex frostshock.eu szerkesztő :)
-
zsolesz010
senior tag
deathcrow42 Pontos, villámgyors, és korrekt. Köszönet a jó árú prociért, és a bónusz hűtőért.
Jár neki egy pirospont!
- - - - - - - - - So, wake up, Mr. Freeman. Wake up and smell the ashes. - - - - - - - Eladó ezmegaz -> https://goo.gl/YLYYAv - "Veszi a rák újonnan, hardverapróról van. :)" by lezso6 Ennyi :)
-
oldszuszi
csendes tag
Ismét egy nagy pirosat kérnék Papi74 forumtársnak,most egy gépházat vásároltam töle gyors pontos szálitás,és még átt is rakta az én házambol a cuccokat az ujba.
Csak ajánlani tudom mindenkinek
-
RandomGosu
senior tag
Ildi6300-nak egy jó nagy pirosat a korrekt telefonért!
-
Mokele
csendes tag
Egy piros pont NEFAS-nak és egy kövér darab Ayg0-nak 10telettel
Jobbára ártalmatlan
Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest