- iOS alkalmazások
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Fotók, videók mobillal
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Kínai mobilok (replika, klón)
Új hozzászólás Aktív témák
-
WOT-H-A-C
veterán
Szia!! Előszöris köszönjük hogy megosztottad velünk a tapasztalataidat!!!
Beírhatnád a fent linkelt topikba is mert sok embert érdekel a telefon!!"Akár hiszed, hogy sikerül, akár nem, mindenképp igazad van."
-
Snakeiboy
aktív tag
Sziasztok,
Szerentnem leszogezni hogy elso androidos telefonom keresem es furcsa dolgokat latok. Szoval olyan kerdesem lenne hogy enzegetema telefonokates meg van adva hogy pl 2gb RAM 16Gb ROM. Azt ertem hogy kevesebb lesz a RAM es ROM merete mert az OS is foglal helyet, azt viszont mar kevesbe hogy miert van a ROM meg felosztva System Storager-a es Internal Storager-a? Linkelek egy kepet is hogy vilagosabb legyen mire gondolok:
Valaszokat elore is koszonom!
[ Szerkesztve ]
Miert?????
-
Snakeiboy
aktív tag
válasz cappa72 #2204 üzenetére
Koszi, most mar csak azt nem ertem hogy mi a rakert csak olyan keveset rendelnek a system memorihoz. Elvegre a masik memoria meretet akarmikor bovithetem sd kartyaval. Radasul igy semmi erteleme olyan telefont venni, amiben 16-32GB ROM van, mert butykoles nelkul semmiere nem megyek vele. Ez igy elegge szar dolgnak nez ki. Mert ahogy a korulottel levo felhasznalokat nezem, mindig az applikacioknak szant tarhely fogyott el! Ez igy normalis? Mert akkor nagyot csalodtam az androidban.
[ Szerkesztve ]
Miert?????
-
tvamos
nagyúr
válasz cappa72 #2204 üzenetére
Apropo... mar kerdezni is akartam, hogy a ".9.2 Átparticionálási módok: ..9.2.1 Meteos RAM editor"-nal a "<kép1> <kép2> ... <képn>" az hogyan lehet megnezheto? Mert nagyon jol jonne.
En egy Lenovo A660-t szeretnek most, es nem pont ertem, mit kell csinalnom, minden aprosag segithet... (Persze az is lehet, hogy nem eleg figyelmesen olvastam a leirast... akkor bocs!)
A script nelkul manualisan nem tudok, particionalni? (Linux + adb shell....)[ Szerkesztve ]
"Mindig a rossz győz, és a jó elnyeri méltó büntetését." Voga János
-
nagyúr
Sajnos nem készültek ott képek, így nem is láthatóak. (Terveztem, de nem sikerült befejezni)
Az a660 viszont 6577, nem 6589, ezért más program való hozzá.
(jellemzően a 6577-nél csak ebr1 változtatásra van szükség, míg 6589 esetén ebr1 és ebr2 módosítás kellhet)6589-re ez
6577-re ez
Ha pedig érdekel a miért/hogyan, akkor pedig ez.
B.C. Rich Warlock Platinum series eladó 105kHUF
-
tvamos
nagyúr
-
nagyúr
Pedig az nem elég.
Ott is van a leírásban:
"A patch lényegében megcseréli a két partíciót, és formázza a data és belső sd (fat) partíciókat. Módosított CWM, TWRP recovery kell hozzá! Csak akkor állj neki, ha megvan az eredeti firmware-hez adott EBR1 fájl!"Amit tudsz tenni ilyenkor, hogy megnézed van-e factory mode a telefonon, és akkor nem feltétlenül kell windows.
Ha volt root jog, és van factory mode, akkor az általában ott is működik, és dd-vel visszarakható az eredeti ebr1 fájl.
Meg persze azt is jó volna tudni, hogy a twrp-ben milyen is a partíciókiosztás, mit is formázott valójában a twrp.B.C. Rich Warlock Platinum series eladó 105kHUF
-
WOT-H-A-C
veterán
Ezt minden leendő vásárló és klónban gondolkodó kolega vegye figyelembe mielőtt vásárol!
Természetessen a jogszabájok ez előtt is érvényben voltak viszont az ellenőrzés lazább volt!!!!
"Bár itt pH!-n nem lehet velük üzletelni sajnos többen belefutnak ilyenbe, de óvatosan a klón/replika telókkal is! [link]
Budapest, 2014. augusztus 7., csütörtök (MTI) - Az interneten keresztül külföldről rendelt áruk fokozott ellenőrzésére hívta fel a figyelmet Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV), mert a szellemi tulajdonjogot sértő árut megsemmisítik.
Teleki József, a NAV Reptéri Főigazgatóságának főigazgatója csütörtökön a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren tartott sajtótájékoztatón hangsúlyozta: a hatóságok visszatartják a vámkezelés során talált, feltehetően szellemi tulajdonjogot sértő árut, hiába fizette ki a terméket a vásárló. Amennyiben bebizonyosodik, hogy a termék valóban nem eredeti, megsemmisítik, ezért érdemes körültekintően vásárolni az interneten.
Hozzátette: az EU-n kívüli országokból, interneten keresztül rendelt termékeket minden esetben vámkezelni kell. Ebben az évben a megnövekedett online vásárlások következtében a főigazgatóság 24 százalékkal több, 131 ezer import vámkezelést végzett.
Az elmúlt hónapokban 213 eljárás indult a repülőtéren, hamis árumegjelöléssel behozott áru miatt, amelyből 143 esetben már megsemmisítették a termékeket - mondta a főigazgató.
A lefoglalt áruk többsége Kínából és Hong Kongból származik, az előző évektől eltérően a ruházati termékek helyett leggyakrabban napszemüvegek, kozmetikai termékek, karórák és telefonok buktak meg az ellenőrzésen."[ Szerkesztve ]
"Akár hiszed, hogy sikerül, akár nem, mindenképp igazad van."
-
tg08
csendes tag
Sziasztok!
155$ alatt melyik telefont ajánlanátok a megbízhatóbb márkák közül? Ezeket nézegettem, de ha van konkrét típus, amit jobbnak láttok ezeknél, akkor bármilyen tanácsot szívesen fogadok:
XiaoMi HongMi Red Rice 1S
Xiaomi Hongmi
Lenovo A850+
Lenovo S660Köszönöm szépen előre is a segítséget!
-
Snakeiboy
aktív tag
A Coolpad F1 nem az aksija mennyire birja ha szabad kerdeznem? Olyan keszuleket keresek aminek aksija jol birja(pl: THL 5000), jo a GPSese (pl: xiaomi s1) es van eleg szabad hely az applikacioknak telepitesre. Az a baj hogy Thl 5000 tokeletes lenne csak a GPS tulajdonsagaival nem vagyok tisztaban.
Miert?????
-
kovacs65
senior tag
11-én megnyílik az EU-s raktárjuk:
http://www.merimobiles.com/europe-warehouse/
Ryzen 9 3900-as noti, RTX-2070, 32 GB, 250 GB+ 1 TB SSD, Gyártó Schenker Technologies, Németo.-ból rendelt. Érdekel valakit?
-
Zeki
nagyúr
válasz Snakeiboy #2222 üzenetére
Van coolpad teszt a mobilarénán, keress rá. Hungobungo csinálta. A THL-nek van 4000-es akkus telója, annak jó a gps-e állítólag. Az ügybel Laza... fórumtársat kell keresni az android dual sim topikban.
-
Baxter
csendes tag
Hellosztok az lenne a kérdésem hogy valaki rendelt már vagy ismeri a: fastcardtech.com nevü klón mobilokkal foglalkozó oldalt? Szeretnék rendelni de először szeretném tudni ha van olyan aki rendelt véleményét stb
Ha veszem a fáradtságot hogy PÜ-t irok, elvárom hogy minimum válaszoljál rá! Üdv: Baxter
-
Zeki
nagyúr
Ne foglalkozz klónnal. Ennyi. Van egy halom FASZA TELEFON.
Amúgy a Feiteng nagy klóngyártó.
to2c.com, minideal.net, tinydeal.com, pandawill.com nézz szét.
Amúgy a tényleg minőségi (kamera, hardver, GPS) Xiaomi Hongmi 1S már itthon is kapható az edigital üzleteiben, hazai garanciával. -
morcos09
újonc
Vélemény erről a telóról?
http://www.tinydeal.com/doogee-turbo-dg2014-5-mtk6582-4-core-android-phone-p-117119.html?zenid=p0hbn2h8ci9hnlsdufg9rue814 -
ATM_automata
őstag
Köszi, már vártam ilyen irományt nagyon W8s-en volt nekem is gond a GPS-el, de ezt beállítottam rajta és azóta több, mint patent lett. Esetleg próbáld meg, aztán jelezz, hogy segített-e.
What else?
-
-
NorbertoEco
tag
Sziasztok!
Egy olyan kérdésem lenne, hogy ti melyik telefont vennétek meg az alábbiak közül: Jiayu G4C (1/4 3000mAh) vagy Lenovo P780 (1/4 4000mAh).
Én mindenképp olyan telefont szeretnék venni mit nem naponta kell tölteni illetve viszonylag nagy legyen a kijelzője és lehessen vele fényképezni is (és legyen "vakuja"). Eddig a Lenovo volt a befutó csak most láttam meg, hogy a Jiayu-nak 13MP kamerája van. Viszont a GPS-nek fontos szerepe lesz a leendő mobilomban.
Ti mit javasoltok? Melyiket vennétek meg?Kérsz egy falat falat? Szólt a falat faló, fa ló.
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz NorbertoEco #2233 üzenetére
Nálam volt már p780 és azt kell hogy mondjam lenyűgöző!!!!
-
Moleman
addikt
Sziasztok!
Leheséges, hogy pár napon belül kiveszik a kezemből szeretett ZTE V970-em (akkor kell adni, amikor viszik), így gyorsan utód után kell néznem. Ehhez kérném a segítségetek.
Eddig is figyeltem a piacot, folyamatos kedvenc volt a Zopo ZP980+, de most mélyebben beleásva magam elbizonytalanodtam. A OnePlus One és a Xiaomi Mi4 lenne az abszolút favorit, de a készlethiányuk és az áruk miatt a földön kell maradnom.
Tehát a jelenlegi kérdés: Zopo ZP980+ vagy THL 5000?
A THL kicsit nagyobb, kicsit drágább, valószínűleg kicsit nehezebb, cserébe kicsit magasabb az órajele, frissebb az oprendszere, valószínűleg jobb a kamerája, jobb a hangchipje, és sokkal nagyobb az akksija (viszont ijesztő, hogy a támogatott 3G sávoknál rövidebb a felsorolás: 900/1900/2100MHz vs 850/2100MHz - ez mivel jár?).
Akinek van velük tapasztalata, mik az érvek/ellenérvek?
Az átlagos napi használat (kevés böngészés, kicsit több fészbuk, néha talán játék) mellett autóban használnám navinak és zeneforrásnak. Tudom, hogy MTK alatt a GPS működése szerencse kérdése, de a ZTE-vel is szerencsém volt, megbízhatóan navigál. Annak is örülnék, ha a "zseblámpa" ledje erős lenne, a régi Motorola Defy fotonágyúja után nagy csalódás volt a ZTE szentjánosbogara, néha szükség lenne rá.
A Minideal és a Tmallbox a lehetséges forrás jelen állás szerint, utóbbitól már rendeltem kétszer, nem volt gond velük, a Minidealről is jókat olvastam. DHL-lel rendelném, mert sürgős, ebben az esetben biztosra vehetem az áfázást, ugye?
Előre is köszi a segítséget!
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz Moleman #2236 üzenetére
THL +1 nekem nem lenne kérdés!Ha vodafonos vagy és vidéki akkor lehet problémád a THL-el mert a voda 900mHz en szór vidéken!Ha nálad ez nem gond akkor egyértelmű THL 5000 a leírt tulajdonságok miatt!
Zopok szerintem kicsit túl vannakárazva...és komoly gps problmákkal küzdenekDe akkor már ott xiaomi MI3 is és a Lenovo Vibe Z!!!
[ Szerkesztve ]
-
Moleman
addikt
válasz WOT-H-A-C #2237 üzenetére
Köszi a gyors választ!
Vodás vagyok, de keveset járok vidékre, a mobilnetet pedig általában csak akkor kapcsolom be, ha épp szükségem van rá, így akkor nem lesz gond vele, köszi!A Mi3 nem tetszik, viszont a Lenovo nagyon!!! Köszönöm az ötletet, még a végén ő lesz. (Jaj, de ő nem bővíthető. A mostani 16 gigás kártyán sokszor nem férek el.)
[ Szerkesztve ]
-
Carline
őstag
HDC Galaxy S5 G900H klónról van valakinek valami tapasztalata?
Elvileg MT6592 2/8GB modell.˙ɐʌloɹoslǝɟ ʞɐuuɐʌ ʞouoɟǝlǝʇ ɐ ɹɐɯ ɐɯ 'ʞɐʇloʌ ᴉɐʇɐpɐ ƆԀ sǝ doʇdɐl ɐ uǝƃǝɹ ʇʇI
-
Carline
őstag
válasz WOT-H-A-C #2246 üzenetére
Az aprón hirdetnek egy olyan telót, mint amit írtam, szóval az országban van a zúzdától nem kell tartani.
A needromon egy rom található ami ahhoz a telóhoz van (6592 soc).
Lehet inkább maradok egy dual-simesnél. pl Newman K1S. Árban ugyanott van (itthoni eladású az is).˙ɐʌloɹoslǝɟ ʞɐuuɐʌ ʞouoɟǝlǝʇ ɐ ɹɐɯ ɐɯ 'ʞɐʇloʌ ᴉɐʇɐpɐ ƆԀ sǝ doʇdɐl ɐ uǝƃǝɹ ʇʇI
-
tnorbika
csendes tag
Syastok Galasy s4 Clon minden hálózatot visz csak a Telenort nem A térerő jelnél X van?Mi tegyek vele? 1 kártyás de 2 imei száma van! Valaki HELP
-
tnorbika
csendes tag
21601 hálózati kódot is be ütöttem de semmi !
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest