- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Fotók, videók mobillal
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Kínai mobilok (replika, klón)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nepal
csendes tag
a droid tools pedig ezt írja ki
-
Zeki
nagyúr
válasz keringospasi #2505 üzenetére
Valahogy az eredeti kínai eladót kellene előkaparni, hátha ő tud romot hozzá.
-
Zeki
nagyúr
válasz keringospasi #2508 üzenetére
A needromon sincs minden. A klónokkal az a baj, hogy agybafőbe vannak variálva, és sokszor csak a gyári rom a jó hozzá. A többitől amik hasonlítanak, csak meghülyül.
Nem hiszem hogy az ismerősöd úgy vette a kínaitól valami webshopban, hogy nincs erről neki róla vásárlást igazoló emailje. Vagy nem is kínai webshopban vette... -
keringospasi
tag
válasz keringospasi #2510 üzenetére
Azt el felejtettem mondani imei szám alapján ami a matricán van S4-et hoz ki az imei info akkor most hogy is van ez
mazoista vagyok szeretem ha ba--gatnak xDD
-
keringospasi
tag
-
Zeki
nagyúr
válasz keringospasi #2512 üzenetére
Azannyája!
Az a noname teló drágább mint valami állatfrankó márkás? Jesszus! Support nélküli vacak klónt drágáért mindenkinek! -
keringospasi
tag
stimmel minden a kamerát nem tudom de a rom méret a chip meg a android és a kinézet ennek találtam de hol ilyen hibát ir ki a flashtool hol olyat nem értek az ilyenekhez de ezt is úgy googliztam össze én barom állat wtf mire adtam a fejem
-
keringospasi
tag
válasz keringospasi #2514 üzenetére
Ha nem tudok mit csinálni szervizbe viszem más nem lesz
-
Bjorngolf
tag
Sziasztok!
Segítségeteket szeretném kérni. 3 telefont néztem ki. Cubot X6, Cubot One, és Cubot S308. Tudnátok véleményt mondani? Esetleg aki használja valamelyiket megosztaná tapasztalatát, véleményét, megérte-e, honnan vette. Akár jöhetnek privátban is a vélemények És akár hogy ha hasonló áron tudtok még jó típust, azt is szívesen fogadom
Előre is köszönöm a segítségeteket
üdvözlettel -
keringospasi
tag
Ha valaki segitene nem lennék hálátlan
-
Bjorngolf
tag
Sziasztok!
Szeretném kérni a segítségeteket. Tudnátok mondani jó oldalakat, ahonnan biztonságosan vehetek telefont? Cubot és Asus-okat nézegettem legfőképpen eddig.
Valamint milyen márkát ajánlotok?
Köszönettel -
nagyúr
Hopp...
Befutott hozzám egy szintén egy SM-G900H megjelölésű cucc.
A build szám eltérő, de a hibajelenség hasonló: nem lehet a root jogot megszerezni.
A hiba ott lesz, hogy a /system-en már nincs elég hely. Ez valamelyest orvosolható CWM-mel és némi trükkel. Folyt köv.Hja, hogy 225MB benne a RAM...
B.C. Rich Warlock Platinum series eladó 105kHUF
-
nagyúr
válasz keringospasi #2524 üzenetére
Minek a root?
Ezt komolyan kérded?B.C. Rich Warlock Platinum series eladó 105kHUF
-
Zeki
nagyúr
válasz keringospasi #2526 üzenetére
Vannak programok, amik csak rootolt telón mennek. Pl ezért.
Vagy mondjuk mindent alapból az SD kártyára mentenél, nem a teló memóriába, ehhez is kell a root. -
keringospasi
tag
-
nagyúr
válasz keringospasi #2528 üzenetére
Szerintem elengedhetetlen egy klón esetén, pontosan azért, hogy lehessen komplett rendszermentést csinálni, és a felesleges appokat törölni (mert mi a fenének a system-ben a facebook, a twitter és sok hasonlü szemét... azok nem oda valók.)
Ezen kívül a faster gps is kér root jogot és még néhány alkalmazás...B.C. Rich Warlock Platinum series eladó 105kHUF
-
keringospasi
tag
Ma sikerült téglát csinálnom a telefonból sp flashtool is hibával végzi el a dolgot enable dram 4032hibakód faintos vkinek vmi egyéb ötlet
-
nagyúr
Ugye az MTKDT írta, hogy van előre telepített su bináris.
Viszont vélhetően nincs hely a rendszerpartíción.Ezt ellenőrizni lehet úgy, hogy az MTKDT programnál, az adb terminal-ra kattintva kapsz egy parancssort, és oda beírod, hogy
adb shell df
na ennek a kimenete megadja, hogy mely partíciókon milyen a foglaltság.Amúgy meg SP flashtool readback, mint mentés nagyon fontos
Utána CWM készítés
Aztán CWM felrakás.
Aztán CWM mentés
Aztán újra ellenőrizni, hogy mi a helyzet.[ Szerkesztve ]
-
keringospasi
tag
Gyerekek van egy chine devices oldal ott linkeltek egy videót amiben életre lehet kelteni a telót szerintetek az igazi?
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz keringospasi #2536 üzenetére
persze lehetséges driverek flashtool meg egy rom kell hozzá....
"Akár hiszed, hogy sikerül, akár nem, mindenképp igazad van."
-
keringospasi
tag
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz keringospasi #2539 üzenetére
Mint már írtam nagy rá az esély hogy csak a saját rommal fog menni a ketyere....de majd ha lesz időm akkor akkor körbenézek hátha találok valamit.... Annyit tegyél meg hogy szedd ki az aksit csinálj képet és küld át privátba...(de ne ilyet mert ez annyira kicsi hogy semmit sem látok belőle)!
-
keringospasi
tag
válasz WOT-H-A-C #2540 üzenetére
meg köszönöm de sajna képet nem tudok csinálni ez lett volna amivel tudnék fényképet csinálni de viszont megtaláltam a pontos tipust 4 nap szenvedés után.Ha segit valamit itt vannak képek is A hátuljába a tipushoz SM-G900H van biggyesztve és ami a weboldalon van telefon ugyan ez
Előre szólok ebbe MTK6589 chip van az első képen 6592 van de a leirásba is 6589 van ami ebbe
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz keringospasi #2541 üzenetére
Ha 6589 van benne...
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz keringospasi #2541 üzenetére
Az a baj hogy nem érted a lényeget a klónokkal kapcsolatban....
1. az hogy te (mi) tudjuk a típust az nagyon kevés... nekünk azt kellene tudnunk hogy valójában milyen hw van a telefonban minimum soc és ram!!A soc ot tudjuk mert a droidtools megmondta de a ram méretet nem.
2. az hogy találtál egy telefont ami úgy néz ki az nagyon kevés mert van belőle mondok egy számot 200 típus ami ugyanígy néz ki!!! Miért fontos a hw? Azért mert egy bizonyos rom csak egybizonyos hw-hez jó!!!
3. az hogy kínai mit mutogat az legalább annyira hiteles mint amit a telefon a szintetikus teszteknek mutat magáról!Várd meg cappa72-őt ha még valaki tud segíteni akkor ő...
Cappa72:Látom itt vagy.... Nem tudom mit tudunk csinálni vele...valahogy kilehet nyerni ebből a téglából a ram méretet?
[ Szerkesztve ]
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz keringospasi #2545 üzenetére
Azért mert futószalagon gyártják a dzsunka gyárakban és kényük-kedvük szerint pakolják bele az alkatrészeket!
-
keringospasi
tag
válasz keringospasi #2547 üzenetére
Fejleményy vagy visszalépés nem tudom de le szedtem egy Star S5 romot és ott 2005-ös hibával áll le a flashtool szerintem a P3-as laptopom vhogy nem képes kezelni ezt a dolgot
-
Zeki
nagyúr
válasz keringospasi #2548 üzenetére
Szerintem meg Mekk Elek vagy, és el sem tudom képzelni, hogy mersz az aláírásodba tablet szervizelést betenni,...
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest