- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
-
Mobilarena
Kínai mobilok (replika, klón)
Új hozzászólás Aktív témák
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz ATM_automata #2300 üzenetére
Volt már nálam "pár" darab mtk-s teló ès hidd el nem beállítás problèma....
Olvass bele a dual simes topikba és keress rá a gps szóra megfogsz lepődni!!!
[ Szerkesztve ]
"Akár hiszed, hogy sikerül, akár nem, mindenképp igazad van."
-
WOT-H-A-C
veterán
[ Szerkesztve ]
-
tpeter77
addikt
sziasztok,
Segítséget szeretnék kérni Tőletek.
Lehetőségem lenne ázsiából egy 2SIM-es idol 2S-t venni. (ismerős ott dolgozik, és ő hozná el)
Amitől félek...
Egy ázsiába szánt telóval itthon, a magyar szolgáltatókkal fog működni a telefonálás és internetezés?
Ha nem akkor sokat kell-e vele mókolni?
Magyar nyelvű Androidot szeretnék rátenni, fog sikerülni?ui.
Azt írta valaki egy másik topikban, hogy az antennától függ, hogy fog-e működni itthon a telefon.
Ezt vásárlás előtt hogy lehet kideríteni?üdv, Peti
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz tpeter77 #2307 üzenetére
Meg kell nézni a telefon leírásában hogy WCDMA képes-e!Ez az ithoni 3G hálózat...
Ha csak TD-SCDMA ez akínai 3G.Meg kell nézni van e hozzá multilang rom ha van akkor no para...Az igényeidhez képest ha ez a két dolog megvan akkor minden oké!Jellemzően a belpiacos telefonok nem tudnak ithoni 3G-t.!!Erre figyeljetek oda!
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz tpeter77 #2307 üzenetére
Amennyiben WCDMA verziót veszel, akkor nincs mitől tartanod.
A magyar nyelv megléte mindig kérdéses... sok helyen írják, hogy van, aztán megérkezik, és néha van pofára esés, hogy nincs.
Jó hír, hogy azért ez orvosolható itthon is némi mókolással, még jobb hír, hogy egyre több telefon támogatja a magyar nyelvet.(Egyébként nem csak az antenna a kérdéses, hanem a dekódoló rendszer.)
[ Szerkesztve ]
B.C. Rich Warlock Platinum series eladó 105kHUF
-
tpeter77
addikt
köszönöm fiúk!
utánakérdezek.
-
sc200
csendes tag
válasz sanyi32 #2306 üzenetére
Szerintem teljesen használható. Elég hangos és a minősége is elfogadható. Azért ez inkább ízlés és az összehasonlítandó alanyok kérdése. Mivel régebben hangfalakkal versenyeztem (audiophile) így nekem egy sima konzervesdoboz és sokol rádió keverékét idézi, de az ébresztő hangjára hidd el fel fogsz kelni...(nem tudom mihez hasonlítani, mert nem nagyon hallgatok rajta zenét, de a külföldi teszteket bogarászva jónak mondják.
Ezenkívűl minden teljesen jól működik rajta. Érdemes lenne rootolni, de a garancia miatt még várok vele. Elképzelhető, hogy el fogom passzolni, ha a nem tudok megbírkózni a méretével.....nekem kicsit nagy... viszont annyira jó dolgok vannak benne, hogy próbálok kompromisszumot kötni....hátha. Az aksi idő az brutál, így egy esküvőn a fiamnak épp jól jött az hosszú üzemidő...XPLS ..az extrém tárgyfotó lámparendszer
-
Csabyka85
csendes tag
Sziasztok!
Vettem egy S5 klón telót.
MTK 6582 proci, 1 giga ram, 2 gb tárhely+16 gb mikro sd
Az a gondom vele, hogy kb 10 percenként kiírja, hogy nyomkodjam meg a hátlapot, hogy vízálló legyen. Ezt persze angolul.
Ez nagyon idegesítő tud lenni!
Ezt valahogy ki lehet szedni belőle? -
Csabyka85
csendes tag
válasz WOT-H-A-C #2316 üzenetére
A telefonban van olyan h blocking mode. Ugyanúgy mint az eredeti S5-nél. Ott lehet blokkolni a hívásokat, üzeneteket és a különféle értesítéseket. Na itt ilyen nem lehetséges A blocking mode-ba nem tudok belépni. Kiírja a telefon, hogy van ilyen funkció, de belelépni nem lehet a menübe...
A hibaüzenet: Check battery CoverEsetleg ha megnyomkodom az érzékelőket a teló hátulján? Vagy szoftverfrissítéés?
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz Csabyka85 #2318 üzenetére
Egyszerűbb lesz mint a szoftver frissítés....
De ha mégis azt választanád....
1. mentés a teljes rendszerről ugyanis ha rossz romot teszel rá ami nem a hardverednek megfelel akkor tégla lesz a teló!
2. kikell nyomozni milyen hardverrel van szerelve a telefon...
3. romot kell keresni hozzá.... bár többnyire csak azzal mennek amivel erkezik!!!ha ez mind megvan akkor megint mentés!!!!
Ekkor neki lehet állni de ajállom kezdj el visszafele olvasni a topikban sok kellemetlenségtől kíméled meg magad.....ha hazaértem holnap műszakbóL átolvasom majd az xda-s linket is....
-
Csabyka85
csendes tag
válasz WOT-H-A-C #2319 üzenetére
Még egy kérdés: belső memóriája elég kevéske, 1GB (Ezt a partíciót én nem is látom)
Meg van 2 GB beépített memória.
+16 GB Memóriakártya.
Felraktam kb 10 programot a telóra és betelt a hely.
Valahogy nem elhet megoldani, hogy a belső tárhelyet (2gb-os) vagy a memóriakártyát használja? -
kokoistvan
csendes tag
Üdvözlök mindenkit!
Leejtettem a mobilom elephone p2000
Azóta egyfolytában rezeg.Amikor leesett kiesett belőle az akku.
Ahogy visszatettem bele abban a pillanatban elkezdett rezegni.
Minden működik tökéletesen csak közben egyfolytában rezeg.
Ha kiveszem belőle az aksit rádugom aksi nélkül a töltőre
úgy is rezeg.Valaki tudna abban segíteni mit lehetne vele csinálni?
Adjam el vibrátornak?
Lehet kivégeztem?Előre is köszönöm
-
taaz
tag
válasz kokoistvan #2326 üzenetére
szia.
Próbáld szétszedni és újra összerakni. Ha utána is ugyan az a hiba akkor vedd ki a vibra motort.
Esetleg valami nőnemű örülne neki így is -
tvamos
nagyúr
válasz kokoistvan #2328 üzenetére
Ha nem tudod megjavitani, add nekem! Nem jo az neked vibra motor nelkul!
[ Szerkesztve ]
"Mindig a rossz győz, és a jó elnyeri méltó büntetését." Voga János
-
kokoistvan
csendes tag
válasz kokoistvan #2328 üzenetére
Kivettem a rezgőmotorját most nem rezeg )
Csak az a kérdés ,hogy miért adott áramot neki folyamatosan.
-
tvamos
nagyúr
válasz kokoistvan #2330 üzenetére
Valami eltort benne, csak nem vetted eszre.
Mondom, add ide, majd en megkeresem mikroszkop alatt, mi lett a baja.
[ Szerkesztve ]
"Mindig a rossz győz, és a jó elnyeri méltó büntetését." Voga János
-
Csabyka85
csendes tag
Sziasztok!
Van neten valahol HDC S5 G900F-es ROM frissítés videó (lehetőleg magyar)?
Nem találok cwm programot sem a telóhoz.
Angol nyelvtudásom nem sok -
nagyúr
válasz Csabyka85 #2332 üzenetére
Üdv!
Feladatok:
1, teljes rendszermentés (MTKDroidtools<root> vagy Flashtool <non-root> program valamelyikével)
2, CWM készítése/készíttetése
3, CWM mentés
4, Frissítés. De! Ha Flashtool-os frissítésed van, akkor a preloader és dsp_bl szekciókat tilos flesselni. CWM-mes frissítés esetén a fenti mentéseket elvégezve minimális a kockázat.B.C. Rich Warlock Platinum series eladó 105kHUF
-
Csabyka85
csendes tag
válasz cappa72 #2333 üzenetére
Az a bajom igazából a telefonnal, hogy bejön mindig egy kép, ami idegesít. Azt írja, hogy nyomkodjam meg a hátlapot, mert csak így elsz vízálló. Ez bejön kb 5 percenként, néha csak 20 percenként.
És ezt semmilyen programmal nem tudtam eltávolítani eddig.
Írták egy fórumban h az xposed g touchwiz ezt eltávolítja, de nálam ez sem sikerült.
Szoftver frissítéssel hátha eltűnik, jobbat nem tudok -
jànoska
csendes tag
Üdv mindenkinek!
Megtettszet nekem az UHAPPY UP520 mobil, van valami véleményetek róla? -
jànoska
csendes tag
kössz mindenkinek.
Szolt_72
ugy 110$ szànok rà
az up520 ezt tudjaCPU: MTK6582 Quad Core 1.3GHz GPU: Mali-400MP2 OS: Android 4.4 Memory: 1GB RAM,8GB ROM Up to (TF-Card), MAX support 32GB Screen: 5.0 inch QHD, Capacitive Touch Screen 960*540 pixels 160M Colors 2G Network: GSM 850/900/1800/1900MHz 3G Network: WCDMA 850/2100MHz Audio: 3.5MM headphone jack MP3/WAV/AMR/AWB Video: 3GP/MPEG4 Features and highlights: MTK6582 Quad Core 1.3GHz Android 4.4 Built In GPS&AGPS OTG Gesture control: Double-click to open or close the screen; Quick start your device by making specific gestures with your finger over the off screen Touch Screenisplay screen COF,G+F+F 5 point Wi-Fi:IEEE 802.11 b/g/n Bluetooth Geomagnetic Calendar FM radio calculator USB Gravity Sensor 3.5 mm Audio Jack 141x71.7x6.9mm 157g Camera: 5.0 Front Camera;8.0 Back Camera With Flash Light Battery: Li-ion Battery 2200mAh Package Content: UHAPPY UP520 One battery USB Cable Charger User Manual Earphone Color: White,Black Language: Dutch,Chinese,Arabic,Vietnamese,Malay, Indonesian,Danish,Greek,Turkish,Italian, German,French,Romanian,Korean,Catalan, Filipino,Croatian,Lithuanian,Latgalian, Hungarian,Finnish,Spanish,Russian,Polish, Slovak,Czech,Portuguese,Japanese,English, Swedish,Modern Greek,Bulgarian,Hebrew,Serbian,Ukrainian, Thai,Hindi,Persian
nagyjàbol hasonlo tudàsu èrdekelne. -
Zeki
nagyúr
válasz jànoska #2344 üzenetére
A kínai ifjak azt legóznak össze, amit akarnak. A hardverek mintha polcon lennének, csak vedd le, és majd valami gyártósoron összepakolódik.
De ettől még a hardveres meg szoftveres gondok ott lóghatnak a levegőben. Már amik használat közben derülnek ki.
A hardveres gondokat cseszheted, küldheted vissza kínába... a szoftveresre meg fórumokon kérhetsz segítséget. De ha ennyire új noname a telefon, akkor biztos nem kapsz. Mert minden telefonon egyedi rom van, egyedi hibákkal, amiket vagy tudnak a fejlesztők/ szakértő fórumosok javítani, vagy nem, és akkor magadra maradsz.Ezért jobb ismertebb nevekkel foglalkozni. Ja, és ha Kínából rendelsz, számíts itthon a kinti árra 27% Áfát, meg 1500Ft postai kezelési költséget. Mert 99% fennakad a vámon.
-
jànoska
csendes tag
CineDOG1
kŏszi.
a vàm és posta egyszerüen megoldva kilehet kerülni
az ismerösöm Bristolban él oda vàm és kölségmentes a szàllitàs.
minden héten egy napot itthol van, és ö elhozza.
te mijet ajàlsz?
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- ZIDOO médialejátszók
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Okos Otthon / Smart Home
- Call of Duty: Black Ops 6
- Milyen SSD-t vegyek?
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Politika
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Poco X6 Pro - ötös alá