- iPhone topik
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
-
Mobilarena
Minden ami kínai és óra, és minden ami olcsó és jó óra.
Bizonyítsuk be, hogy ami kínai és olcsó az is lehet jó óra. :-)
Új hozzászólás Aktív témák
-
gagyilovag
aktív tag
válasz AndrewBlase #8848 üzenetére
Nekem még mindig nem jött meg,a nyomkövetést sem frissítik
[ Szerkesztve ]
-
Real_Necro
veterán
Ebből egyik sem hamis? Parnis felirat egyiken sincs.
Ma megjött a Naviforce 9075 Banggoodról. Egész gyorsan befutott, március 23-án rendeltem...
Ellenben az óra hatalmas. Van 45mm-es Citizen órám, az sem kicsi, de nem olyan feltűnő, mint ez. Egyébként tetszetős darab, de továbbadom, ha lesz rá jelentkező. 3500Ft-ot megért, hogy megnézzem milyen.
[ Szerkesztve ]
„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
senior tag
Gearbest-en milyen minőségi női karórákat érdemes nézni, melyik márkákat? A férfi márkákból már kiműveltem magam, női esetén teljesen tanácstalan vagyok (Barátnőm szeretne rendelni, még mielőtt valaki félreértené)
⭐ Revolut meghívó ajándék 7500 Ft bónusszal | Raiffeisen Bank meghívó változó ajánlói bónusszal ⭐ Kérd privát üzenetben tőlem!
-
titán
Barátnőm szeretne rendelni, még mielőtt valaki félreértené
Pedig már majdnem azt hittük...
Tapasztalatom szerint a nőknek csak a kinézet számít. Annyira semmi sem rossz, hogy tilós legyen megvenni, tehát a legjobb, ha megnézitek az ali felhozatalát női szekcióban. Vagy ha hagyod, hogy megnézze egymaga, mert hosszú a lista, napokig fog tartani a válogatás
[ Szerkesztve ]
evDirect villanyautós töltőhálózat
-
knoxhu
senior tag
válasz Real_Necro #8852 üzenetére
Hát én még nem hallottam, hogy Parnis-t hamisítana bárki
De javítsatok ki ha tévedek. -
Real_Necro
veterán
Ez esetben mi a magyarázat arra, hogy olyat is eladnak Parnisnak, amelyiken sem a számlapon, sem a csaton, sem a koronán nincs márkajelzés? És persze van az ellenkezője is...
„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
Breki
veterán
-
knoxhu
senior tag
válasz Real_Necro #8860 üzenetére
Szerintem mindegyik hirdetésben renderelt képek vannak, kérj az eladótól képeket a hirdetésben szereplő óráról. Ha azon sincs márkajelzés akkor már van min gondolkodni
-
Breki
veterán
válasz Real_Necro #8860 üzenetére
Mert a Parnis úgymond utánoz híres órákat. Sokan úgy szeretik, hogy nincs rajta márkajelzés.
Azért nem annyira hamisítják mert akkor inkább az eredetit másolják amiről ők is másolnak szerintem.
Akkor meg már nem a Parnis nevet írják rá, hanem IWC, ROLEX, Omega, Marina Marina :-) stb. Parnis sokak szerint egy replika ami minőségi vagy..........Corgeut -on sincs sokszor rajta
Italodisco Fórum ritkaságokkal: http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1105716561
-
[KgP].Robot
aktív tag
válasz pulutodurumo #8836 üzenetére
Koszonom!
(#8837) Breki : Koszonom!
-
Breki
veterán
-
Breki
veterán
Nem az enyém a facebook-on egy magyar csókáé aki tavaly januárban kezdett órákat venni.
-
Breki
veterán
Pedig ez egykét dolláros szíj. :-)
És ha jól emlékszem 18-as vagy 20-as mégis teljesen jónak tűnik.Közben nézem van 43-as is ebből az órából,
De érdekes módon azokon nincs felirat. Lehet ez egy koncepciójuk?
(#8875) pulutodurumo
A 24 órás mutató mozgása szerintem az óra- és percmutatóhoz igazodik. De ha megmondjátok, hogy lehet megnézni kipróbálhatom.
Az ilyen zónaidő leolvasásához jjó akkor?
(#8876) Avicularia
Szépek, nem semmi milyen gyorsan megjöttek. Nekem kicsit túl kékek szeretem ha van benne pl sárga mutató vagy hasonló, de ez egyéni ízlés. Az első doboz tök jó. A többié ismerős. Kézikönyv is jött hozzá?
[ Szerkesztve ]
-
Vertigo18
addikt
-
petipetya
nagyúr
válasz AndrewBlase #8848 üzenetére
Szerintem a 42 mm az a méret, amely még vékony csuklón is hordható (10 mm vastagsággal). Ettől lefelé nem nagyon találtam 40 mm-es méretű órákat a szokásos Megir, SKMEI, Curren és Eyki körökben - ha mégis, vagy nem tetszett, vagy a gyakorlatban 38 mm volt az, ami a papíron (=leírásban) 40 mm.
[ Szerkesztve ]
"nincs rá lezsóidő"
-
pulutodurumo
őstag
Igen, 24 óra alatt jár körbe, így egy másik időzónát tudsz vele követni. Ha még a lünettát is eltekered, akkor már hármat. Azt írják, hogy egyik irányba a dátomot állítja, a másikba a GMT muatót ha egy kattra van kihúzva a korona.
Csak óvatosan, ha nincs igaza az internetnek, akkor a dátum visszafelé tekerése nem tesz jót a szerkezetnek. Ha pedig működik, akkor lassan nekem is kell egy ilyen is."Don't fret, boyo. I'll be gentle!"
-
petipetya
nagyúr
Megérkezett az EYKI E3058. Éppen tegnap este értesített a trackitonline.ru(szki), hogy belföldi feldolgozásra továbbítva státuszt kapott, így az ebayes topicban olvasható infók alapján ma már vártam a kicsikét.
A bőrszíja kellően hajlékony és elég kényelmes - vagy csak én vagyok igénytelen. Az óratest átmérője 4,2 cm, vastagsága 1,1 cm, a két tokfül távolsága 4,8 cm. Egyértelműen nem a Megir 2011 féle business külsőt képviseli, hanem a lazább és sportosabb megjelenést. Az óratest matt felületet kapott, ettől kissé műanyag kinézete van az ötvözetnek. A fehér számlap és a (nem rikító) narancs miatt minden fényviszony mellett remekül látható az idő. A rétegelt számlap miatt ugyanúgy 3D-s hatást kelt, mint a Curren 8224. A mutatók kellően vastagok és a végük világít a sötétben (a képeken a fehér csúcsos rész). A dátumablak és a napok kijelzése működik - egyedüli negatívumnak az angolszász féle vasárnappal kezdődő hetet rónám fel neki.
Kifejezetten ajánlom annak, akinek már vállalhatatlanul nagy a Curren 8224, mivel ez az óra vékony csuklón is jól mutat.
Az eladó meglepett egy kis ajándékkal. Természetesen ez a női óra is működik.
A hátlapon nem látok water resistant feliratot:
Itt látható a mattsága a Megir 2011 fényes házához képest:
A fotó nem adja vissza, de a Megir 2011 híres fehér gyűrűje helyett az Eyki-ben a számlap visszatükröződése látható, amely kellemesebb a szemnek:
[ Szerkesztve ]
"nincs rá lezsóidő"
-
Czimby
addikt
Megir 2011 - en a másodperc mutató nem vonalra ugrik, lehet ezt kalibrálni vagy beállitani?
Ha szeretnél Revolut meghívót írj privit. A kapott jutalmat(12.5-20e Ft) pedig felezzük.
-
Breki
veterán
válasz pulutodurumo #8882 üzenetére
GMT movement DG3804B leírását nézed?
Ha igen engem is érdekel.
Mikor a dátumot állítottam a hatost kicsit túltekertem egy picit vissza akartam tekerni, de nem mozdult és mivel nem akartam visszatekerni, nem erőltettem továbbtekertem és úgy állítottam be.De akkor nem vettem észre, hogy a GMT állítottam volna ezzel, de éjfélkor megnézem.
Aztán lehet, hogy megpróbálom, bár őszintén szólva nem szeretném elállítani.
-
Breki
veterán
válasz petipetya #8888 üzenetére
Akkor nézd meg a #8872-et. :-)
Bár az inkább suhan nem üt, most megnéztem nagyítóval újra olyan mintha egy másodpercen belül hármat ütne ez adja az a suhanós érzést.
De szerintem a Lorus is vonalra üt.
[ Szerkesztve ]
-
Breki
veterán
válasz Avicularia #8881 üzenetére
Meg tudnád mutatni?
Kézikönyvet én nem kaptam, igaz letölthető.
Ez jobban tetszik. Kicsit motor autó műszerfal feeling.
Svédországban milyenek az óraárak?
Vigyázz magadra !
-
Breki
veterán
válasz Avicularia #8894 üzenetére
A Lorus-os-ra.
PVD bevonatról írnak benne valamit?
Azért kérdezem mert egy fórumtársunknak elég könnyen sérült a kék lünetta.
-
titán
-
AndrewBlase
senior tag
válasz petipetya #8879 üzenetére
Nézegettem én is a kínálatot, de ami tetszett volna, az mind 42 mm vagy még nagyobb átmérőjű óra volt. Jó, persze még nem nyálaztam végig az összes csájna oldalt.
Kicseréltem a "bőr" szíjat NATO típusúra, és így mintha kicsit barátságosabb lenne.
Van egy ugyancsak 42 mm-es Soki órám is, az mintha egy hajszálnyival kisebbnek tűnne
Miért mindig én???
-
Armagedown
őstag
Átnéztem a topikot, de semmit sem találtam olyan órát, amit az ebayen árulnak, az eu területőről, a vámolást el szeretném kerülni, mert oda-vissza 160 kmt kellene buszozni, létezik ilyen eladó?
“If you don't read the newspaper, you're uninformed. If you read the newspaper, you're mis-informed.”
-
titán
válasz Armagedown #8899 üzenetére
Csomó van. Milyen árban keresel?
evDirect villanyautós töltőhálózat
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Gaming notebook topik
- iPhone topik
- Gitáros topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Ukrajnai háború
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Megérkezett a Snapdragon X-hez tervezett Windows 11 lemezkép
- Metal topik
- Vírusirtó topic
- Ötletek, javaslatok, hogy még jobb legyen a PH! lapcsalád
- További aktív témák...
Állásajánlatok