- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Redmi Note 8 Pro - Redmi, a profi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
-
Mobilarena
Minden ami kínai és óra, és minden ami olcsó és jó óra.
Bizonyítsuk be, hogy ami kínai és olcsó az is lehet jó óra. :-)
Új hozzászólás Aktív témák
-
wierra
senior tag
Talán csak a Casio-t nem. De 1-2 hét elteltével azt is.
A bevétel erősíti a szabályt."In fact, success represents 1 percent of your work which results only from the 99 percent that is called failure. Success can be achieved only through repeated failure and introspection.” – Soichiro Honda
-
veterán
-
Breki
veterán
Erről jut eszembe
Ez valakinek megjött már?
Italodisco Fórum ritkaságokkal: http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1105716561
-
m3tr0
őstag
Létezik,hogy 9 nap alatt nem ér ide az órám Hollandiából?
Nem értem ezt a szállítást...meg mondjuk ezt a trackinget se... -
titán
Érdekes. Ez valami új a holland postánál? A preadvised napján már fut a tracking? Mert ahogy nézem december 4-én még csak Kínát hagyta el.
(#14611) pulutodurumo
Vissza lehet élni vele. Felhívom a postát, hogy másik szállítási címet adok meg, simán elfogadják.[ Szerkesztve ]
evDirect villanyautós töltőhálózat
-
titán
válasz pulutodurumo #14613 üzenetére
Dehogy, házhozszállításnál simán odaadják.
Simán el szokták fogadni a módosítást. Én sem hallattam mg ilyen visszaélésről, de én gyakran kérek címmódosítást saját csomagomra. Ha egy apagyilkos bűnöző volnék, akkor kérhetnék más csomagjára is.
[ Szerkesztve ]
evDirect villanyautós töltőhálózat
-
Latency
senior tag
Sziasztok!
Nem vagyok gyakorlott karóra fan, ezért kérnék egy kis segítséget. Szeretnék venni egy órát, ami a lehető legjobban megfelel a következő feltételeknek:
- 42mm vagy kisebb átmérő
- 10mm vagy kisebb vastagság
- Max. 25-30$
- Bőr szíj előnyElég vékony a csuklóm így egy nagyobb óra, nem biztos, hogy annyira jól mutatna. Nem elegáns, inkább "casual" stílusú érdekelne.
Elég sokat böngésztem az Aliexpress/GearBest kínálatát, de nehéz olyat találni, ami megfelel az elvárásaimnak és nem is gagyi. Stílusra ez például bejön:[link]
Remélem tudtok segíteni.
-
alex89
senior tag
válasz Latency #14615 üzenetére
Hatalmas a választék ebben a 25-30$ alatti kategóriában, nehéz lenne megmondani a "tutit", szerintem bármelyik ismertebb márkából megveheted ami tetszik, jó a curren is nekem is volt, de sok esetben a subdialok csak dísznek vannak. A mi erősen szűkíteni fogja a kört az a max 42mm átmérő, pláne "casual" vonalon. Nekem pl ez ugrott be, jó áron van, nem túl nagy, sokan veszik..[link]
''A bolygó működése során kritikus hiba lépett fel. Az ember.exe file súlyosan sérült. A rendszer leáll. Próbáljon meg egy újabb evolúciót.''
-
Breki
veterán
válasz knoxhu #14620 üzenetére
Miért nem rendeled meg?
A Robicon-nál 5%-os akció és ingyen kiszállítás van ahogy korábban írtam, és úgy látom van is náluk még ide is érne ha sietsz vele.
Én biztos nem adom el az enyém az új szíjjal egyik kedvencem.
-
Karcsiiik
csendes tag
Sziasztok.Ezt meg lehetne valahogy javítani?
-
őstag
válasz -secret- #14618 üzenetére
Én tegnap kaptam az értesítőt a postaládába. Ha lesz időm két meló között akkor átveszem.
Válasz: 11.25-én, mikor itt beszélgettetek róla a fórumban
Apropó javítás:
Jött egy bewell faórám, de a nagymutató lóg és a koronát kihúzva adátumot nem tudom állítani. Ha tekerek 24 órát a dátum ugyancsak nem állítódik.
Újat kértem, de mindenesetre szeretném megkérdezni, hogy ha szeretném megjavítani, hova érdemes vinni, kit érdemes keresni?
[ Szerkesztve ]
-
petipetya
nagyúr
Nálam a 11/25-én rendelt Tevise 8502 a belga postával fog érkezni, és jelenleg ebben a státuszban van:
Érkezés a nemzetközi átvételi helyre 13.12.2017 13:00[ Szerkesztve ]
"nincs rá lezsóidő"
-
Karcsiiik
csendes tag
válasz 5-ös kezelő #14634 üzenetére
-
Arcképgyáros
Megjött a Tevise. Dátumot, hogy tudom átállítani rajt? Sehogy sem akar összejönni.
-
5-ös kezelő
senior tag
válasz Karcsiiik #14638 üzenetére
Nem hiszem, h sikerülne. Hasonló lcd javítási kísérleteim nem hoztak eredményt, pár esetben kukáznom is kellett. Igaz, nem is értek az elektronikához. Pontmátrixosom még nem volt, de hasonló lehet a kijelző. Élj együtt vele, vagy rendelj másikat. De ezt amúgy is megteszed, kétes értékű tanácsom nélkül is.
39 mm-es Archimede Pilot eladó
-
Karcsiiik
csendes tag
válasz 5-ös kezelő #14642 üzenetére
Akkor ez így marad.Egyébkén nagyon jó óra.Pontos,kényelmes,vízálló(egész nyáron ebben úszkáltam). Erről mi a véleményetek,ismeri valaki ezt a márkát? [link]
[ Szerkesztve ]
-
NyxNyxNyx
addikt
2 minifocus óra együtt 15 dollárért a Gearbesten. A kék nekem nem tetszik, a barna(piros?) meg nem az én stílusom, szóval én kihagyom.
"I've tried the same thing 8 times and I'm all out of ideas..."
-
Breki
veterán
válasz Darkside1305 #14648 üzenetére
És erről, hol a nagymutató?
Ha meg a kicsi mutatja minek a 12 meg a 6?
És mi az a gomb alul meg felül?
Ez nekem kicsit fura
-
xcvbxcvb
aktív tag
Két analóg meg egy digitális szerkezet. Az alsó felső korona a két analógé.
Amúgy jól néz ki szerintem. Csak az árát kicsit sokallom.Más: rendeltem egy 5 sávos navy citrom natot, erre küldött egy fekete citromot
Mit szoktatok kérni ilyenkor ? Partial refund ? De azzal se vagyok beljebb.[ Szerkesztve ]
ELADÓ Work Sharp® Precision Adjust Knife Sharpener™ kézi késélező https://hardverapro.hu/apro/work_sharp_precision_adjust_knife_sharpener_kezi_k/hsz_1-50.html
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest