-
Mobilarena
Parfüm topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
bbdzyx
senior tag
válasz Elektrosokk #24199 üzenetére
uhh, egy Office-t és egy Black Tie-t be kéne húzni, de most akartam venni Kalan üveges maradékot, annyira megtetszett. nagy dilemma
“Going outside is highly overrated.” ― Ernest Cline, Ready Player One
-
tibbike01
őstag
A Ganymede-et próbálta már itt valaki? Tényleg annyira bomba?
[ Szerkesztve ]
-
senior tag
-
pohár
félisten
válasz Ron Swanson #24204 üzenetére
hát, egy Diptyque is ennyibe kerül, szóval a niche illatgyártók gyertyaárai alatt van jóval, illatjegyek alapján pedig jónak tűnik
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
tibbike01
őstag
Én ha gyertyát vennék, tuti, hogy ezt venném!! Parfümben is kiváló.
Maison Margiela REPLICA By the Fireplace
Egyébként az sem mindegy, hogy hány grammos az a gyertya, meddig ég.
[ Szerkesztve ]
-
Elektrosokk
addikt
"Bárcsak elviselnétek tőlem egy kis esztelenséget, sőt viseljetek el engem is." Szabadságot Aweriotnak! ️
-
törölt tag
válasz Elektrosokk #24211 üzenetére
Érdekes. Úgy tudtam, hogy eddig is az Estee Lauderé volt.
-
Takuun
aktív tag
Ha van valakinek Lattafa Velvet Oud, próbára venném, szóval kb bármilyen formában érdekelne, lehetőleg 1139 Budapest Árpád híd metró közeli átvétellel.
Állítólag jó kis oud-os bőrös illat. -
pohár
félisten
válasz tibbike01 #24210 üzenetére
Jeremy-é azt hiszem elég nagy, 300gr-os talán? (így rémlik legalábbis)
szóval nagyobb, mint a piaci átlag, mert azok 150-250gr körül szoktak lenni nagy általánosságban
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
daqwsq
csendes újonc
Most nézem van ilyen topik is.
A The Most Wanted-ról írnék is néhány szót.(2021, EDP)
Vakon berendeltem, mivel nem igazán volt teszter belőle a környéken, de persze előtte végigpróbálgattam az Aramani SWY néhány változatát, hogy kb. tudjam mire számítsak.Igazából nem csalódtam, tökéletes tartós illat és nagyon jól tartja a kardamom-t még leszáradáskor is, nyoma sincs annak a gyümölcsös, levendulás illatnak, amit a SWY-nél tapasztaltam fél óra után, inkább a fűszeres-édes illat dominál kb. 10-12 óráig.
Nagyobb mennyiségben, és jobb időben biztosan fárasztó lehet mind a viselőnek, mind a környezetnek így ez tényleg csak télen lesz használható.Összességében megérte az árát, habár most egész jól söprik a készletet és vannak jobb vételek. Be is rendeltem közel fél áron egy Armani With You Only-t ameddig enyhébb az idő, az kicsit visszafogottabb, ha 0 fok alá megyünk akkor pedig jöhet a TMW.
Ha valaki keres olcsón télit az Intense nagyon jó vétel most a Notino-ról.[ Szerkesztve ]
-
tibbike01
őstag
válasz Scaletta #24220 üzenetére
A jó öreg Refi, én is nagyon szeretem. Van belőle Reflection 45 is. Mennyire atom lehet te jó ég!
Ezt a Nishanet nem ismerem, hasonlít valamihez? Nehéz, téli illat?
-
Tibu 75
csendes újonc
válasz Petyuska111 #24148 üzenetére
Szia!
Most rendeltem tőlük 2 Chanel deót, semmi baj velük, hamar megjön és 100% eredeti. Az egyik konkrétan 6 e forintal , a másik 5e ft volt olcsóbb mint más netes oldalakon. -
Cold5
senior tag
Sziasztok,
Elmentem ma kipróbálni pár illatot:
Initio - Oud for Greatness - Nekem 90%-ban Oud Immortel by Byredo (van és szeretem is), talán egy kicsit lágyabb a Greatness.
African Leather by Memo Paris - Nem rossz, de számomra nem elég mély és tartalmas.
Fireplace by Maison Margiela - Ez már levett a lábamról, nagyon kellemes illat, tartós és a páromnak is tetszik, pedig Ő nincs nagyon ilyenekért oda. Sikerült is vennem egy 100ml 27e Ft-ért. (akciós volt)
UI: Ha van még ajánlás mély, nehéz oud illatokra várom!
kérnék 8 bacardit, 4be, 2 kólával...
-
Elektrosokk
addikt
-
Cold5
senior tag
válasz Elektrosokk #24226 üzenetére
Hmmm érdekes, pedig a páromnak is teljesen ez volt a véleménye....
kérnék 8 bacardit, 4be, 2 kólával...
-
Jhonny06
veterán
Szerintem se. Az Oud Immortel egy nagyon lágy, citrusos "oud", míg az Oud for Greatness egy elég fűszeres (bár édeskés) parfüm.
-
tibbike01
őstag
Azért a "köze nincs egymáshoz" kijelentés túlzás. Szerintem is hasonlítanak egymásra, de a Byredo kicsit vizesebb füstösebb, míg az Intio szárazabb fűszeresebb. De nagyon hasonlóak.
Amúgy az Oud of Happiness nekem jobban tetszett, sőt nálam az az abszolút number1 oudos illat. Nem találtam tőle jobbat, csak az ára...
Cold5: Próbáld ki az MFK oud illatait vagy a mostanában felkapott Montale Oud Tobaccot.
[ Szerkesztve ]
-
tibbike01
őstag
-
tibbike01
őstag
válasz Elektrosokk #24231 üzenetére
Miért nem? De komolyan!
Azért mert mindkettő nevében benne van az oud vagy mert mindkét parfüm fő összetevője az oud? Mindkét parfüm viszonylag nehéz, téli illat?Ha a Neroli Portofinot vagy Gypsy Watert akarná hozzá hasonlítani, akkor megérteném.
De mindegy is
[ Szerkesztve ]
-
-
-
Elektrosokk
addikt
válasz tibbike01 #24236 üzenetére
A daarej kb egy fújásik volt a birtokomban. De van olyan rasasi amit kedvelek és használok, az Immortel nálam inkább melegebb időben megy, az Initiokért odavagyok, nagyon jól kevert illatok. TF van még pár üveg meg Montal és sok dekant.
ja pont ma jegyezte meg barátnőm aki parfümimádó hogy kicsit aggasztó hogy nekem már több van.
Oud of Happiness ezt is nagyon szeretem melegebb időben.
"Bárcsak elviselnétek tőlem egy kis esztelenséget, sőt viseljetek el engem is." Szabadságot Aweriotnak! ️
-
tibbike01
őstag
Van több oud-os illata az MFK-nak:
Oud
Oud Satin mood
Oud Silk Moodés ezeknek van Extrait változata.
Bár ezek közül az utolsó kettő elég csajos.[ Szerkesztve ]
-
tibbike01
őstag
Egyik titkos vágyam a Stéphane Humbert Lucas 777 Mortal Skin.
Volt már valakinek szerencséje hozzá? Illatjegyek és reviewek alapján elég betegnek tűnik. -
kk831228
addikt
válasz tibbike01 #24240 üzenetére
Azt hiszem nekem volt, nem egy könnyed illat, az biztos... Érdemes egy próbát tenni... ;)
Mondjuk úgy általában az SHL - ek nem arról híresek... 👌
[ Szerkesztve ]
"Legjobb lesz ha elverem egy kis csalánnal... Az lesz a legjobb... " by Dallas parody az örök klasszikus!! : ----> https://youtu.be/HL7Wp9ltweo?t=317
-
biega
aktív tag
Sziasztok!
Nejemnek vettem régebben Armani Code Turquoise for Women Giorgio Armani EdT-t amit nagyon szeretett, de sajnos már ez sem kapható.
[link]
Tudnátok ajánlani valamit, ami hasonló lenne? -
Gyick
őstag
Frissitettem a táblázatot.Ha valakinek van szóljon plz
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
● A topikban TILOS hirdetni!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.