- Az iPhone 15 volt a legkelendőbb készülék 2024 Q3-ban
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Megkezdte a Honor a MagicOS 9.0 bétáját
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
-
Mobilarena
Üdvözlet minden kedves látogatónak, akit érdekel ez a remek kikapcsolódási forma. Legyen az hobbi vagy sport szintű.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zoli bácsi
őstag
válasz Gabesz87 #50659 üzenetére
Hali! Az én véleményem szerint mindenképp a legjobb ötlet spiccbottal kezdeni. További attól függ, hogy milyen helyen (tó, patak, csatorna, folyó) szeretnél pecázni, és persze milyen módszerrel.
Spiccbotból szerintem kezdésnek elég egy 5m-es, persze attól függ, egy kis patakra elég lehet egy 4m-es is. A szett amit linkeltél, egy alap fenekező szett, tehát 60-70m-ig etetőkosaras, vagy ólmos fenekező pecához való. Én úgy látom, a hagyományos fenekezést egyre kevesebben űzik, a feeder lett helyette a befutó, ez is fenekező horgászat, előbbinél finomabb, és a bot vége jelzi a kapást.
Kezdésnek azt javaslom, hogy a spiccbot mellé vegyél egy "általános" botot, amivel kis kompromisszumokkal ugyan, de bele tudsz kóstolni az úszózásba, a fenekező pecába, vagy a pergetésbe. Aztán később el tudsz indulni, amerre neked tetszik (Match, Bolognai, Feeder, Bojlis, Pergető, Rakós......)
Szóval egy erősebb, 3mkörüli pergetőbotot néznék a spiccbot mellé 30-60gr dobósúly körül. Ezzel kipróbálhatod az úszózást, a könnyű fenekezést, és a pergetést is...Na, a feedert azt nem, de szerintem pár hónap után ráéreznél arra, merre fele indulj.De vigyázz! Én 2014-ben újra kezdtem a pecát, vettem egy pergetőbotot olyan mindenesnek..... Aztán egy kicsit belekaptam ebbe, aztán abba a módszerbe....Jelenleg a garázsban kb 30bot támasztja a falat, meg egy kiselejtezett konyhaszekrény dugig van pecacuccal..... Ne szóljatok, szerintem sem normális!
-
gban
Közösségépítő
válasz Gabesz87 #50659 üzenetére
Kérdés hogy hol és mire akarnál horgászni (de azt mondd ami reális is, mert alapból mindenki bálnát akar fogni), valamint hogy milyen módszer az ami alapvetően tetszik, bejön neked.
Zoli bácsi: bocs hogy ellentmondok, de a 30-60-as pergetőbot pont pergetésre nem jó, akkor meg minek pergető bot?
Nekem egy 30-60-as Daiwa Megaforce tele van, az valóban jó mindenre (csak pergetni nem), akkor már inkább valami általános bot, mint ez is.[ Szerkesztve ]
Postázást nem vállalok.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Az iPhone 15 volt a legkelendőbb készülék 2024 Q3-ban
- Ingatlanos topic!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Horgász topik
- Mostantól biztosan nem kaphat modernebb AI lapkákat Kína a TSMC-től
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest