- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Mobil flották
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
-
Mobilarena
Üdvözlet minden kedves látogatónak, akit érdekel ez a remek kikapcsolódási forma. Legyen az hobbi vagy sport szintű.
Új hozzászólás Aktív témák
-
galervin93
őstag
Felsőfarkasd. Nyugodt, csendes környezet (repcsiket leszámítva), sok amur. Meg sok törpe. de azokat ki lehet cselezni.
Tegnap éppen ott keszegeztem, nagyon jó peca volt. Match, fojtott csontis-bábos kaja, isteni jó peca volt, utolsó 2 órában szószerint minden dobás kapás. Trükkös volt, lent törpék, fent snecik. A törpéket vízközti pecával zártam ki (szárazra kevert löszös kaja), a sneciket lerövidített előkével és jelzőhöz húzott némi ólommal.
Aztán délután hívott haver, hogy megy ki estére a Dunára. Némi hezitálás után vettem egy kis csontit, bedobtam egy feedert, és kimentem. Hú de jól tettem. 9-ig csak géb, aztán beindult a buli, bő másfeles marci, majd szilvák, köztük egy gyönyörű óriási példány. Volt néhány kisebb márna, aztán pakolás közben jött a slusszpoén, egy bő 2.5-es marci, sajna nem tudtam fotózni, mert vagy 30 métert le kellett sétálnom a parton, el volt akadva a kosár, de szerencsére kiszabadult.
Hivatalosan is elindítottnak tekintem az őszi márna szezont.[ Szerkesztve ]
Egy mérés nem mérés, két mérés fél mérés, három mérés - na azzal már kezdhetsz valamit!
-
BlackmMmDog
aktív tag
válasz sayCet #78795 üzenetére
Az elvárásaidnak a Shimano Baitrunner X-Aero Ra felel meg.
-
golyós
addikt
Tegnap Törökbálint nagyon jó volt, annak ellenére, hogy a gyakorlás volt a fő célirány.
85 méterre klipszelve, 1 bot, 10 perces újradobások, kiváló idő, remek nap volt.
2 keszegnek is sikerült megmutatnom a vizisi élményt, csak úgy pattogtak a vizen kifelé.
Hallibut 2mm, és érdekes módon csak a narancssárga csali ment. Az iz nem volt mérvadó, más szint nem voltak hajlandóak felvenni.
A nap zárásaként megnéztük ahogy a tógazda beboritott 1,5 tonna csemegekukoricát , szabályosan fort a vizHonor 200 Pro & Samsung GalaxyS23 Ultra & Note 10 lite & Iphone 13PM
-
ooloo
őstag
válasz BlackmMmDog #78803 üzenetére
Gondolom , az 5kg-os fékerő csak elírás lehet ....
Semmi sem olyan veszélyes a "demokráciára" , mint amikor az emberek szabadon választhatnak!
-
iceQ!
addikt
-
sayCet
aktív tag
válasz BlackmMmDog #78803 üzenetére
Köszönöm!
Tyger! Tyger! burning bright In the forests of the night, What immortal hand or eye Could frame thy fearful symmetry?
-
iceQ!
addikt
24 órás pecára érdemes még menni? Inkább az éjszaka érdekelne, hogy eredményes lehet még az is vagy most már annyira nem aktívak a halak az esti órákban?
Amiből lekvárt lehet főzni abból pálinkát is! A csavargó embert nem lehet munkára fogni! Samsung S23 Ultra Dual SIM | Notebook: HP Omen | Car: Volkswagen Passat B6 1.9 PD TDi BLS
-
BlackmMmDog
aktív tag
Érdemes,
Benkóban November 1-ig lehet kint maradni mindig kihasználom. (sátra nem viszek ) -
iceQ!
addikt
válasz BlackmMmDog #78810 üzenetére
Én majd a kocsiban fogok aludni.
Amiből lekvárt lehet főzni abból pálinkát is! A csavargó embert nem lehet munkára fogni! Samsung S23 Ultra Dual SIM | Notebook: HP Omen | Car: Volkswagen Passat B6 1.9 PD TDi BLS
-
smokiii1
aktív tag
válasz Spoon16 #78798 üzenetére
Őszintén szólva én még 98%-ban ezeket a carp zoomos bojlikat használtam. Puha, gyorsan oldódik, olcsó. Illetve vettem már direkt csalizó, drágább bojlit kis kiszerelésben de meg is bántam. Semmivel se jobb. Illetve pródon ami nagyon ment az a dechatlonos monster crab.
-
sasa311
veterán
válasz smokiii1 #78812 üzenetére
Nem vagyok egy nagy bojlis, de szerintem ez attól is függ, hogy milyen vizen tolod és mennyire vannak "elkényeztetve" a malacok...
Pl. a tiszán simán jöttek a halak nekem a carpzoomos fele árú bojlira, míg harcsán a CZ bojlira egy mozdítás nem volt egész nap míg a baitbait adott 6 halat úgy, hogy minden tökéletesen azonos volt és még a botot is cserélgettem, hogy melyiket dobom jobbra és balra....
Es mondd, a passzatszelet szemelyesen fingtad, vagy csak iranyitottal?
-
Madn!ght
addikt
Sziasztok!
Preston esőruhát tervezek venni és nem igazán találtam értelmes összehasonlítást az egyes modellek között. A DFX a DF30, illetve a competition között vacillálok. Elvileg az első kettőnek nagyobb a víztűrő képessége. Esetleg nektek van valamelyikkel konkrét tapasztalatotok?
-
galervin93
őstag
Urak, merítőknél a "szabvány menet" mit takar pontosan? Rám jött a barkácsolhatnék, és mielőtt vakon paradicsomkaróvá fokozok egy kihasználatlan spiccbotot ki akarom próbálni, mit lehet kihozni belőle.
Egy mérés nem mérés, két mérés fél mérés, három mérés - na azzal már kezdhetsz valamit!
-
Spoon16
tag
válasz galervin93 #78825 üzenetére
BSF 3/8x20
Itthon a metsző és a fúró is ritka és kicsit drága, én ilyet vettem: [link] ,de még nem volt alkalmam kipróbálni. -
smokiii1
aktív tag
válasz Zoli bácsi #78829 üzenetére
Nyugi én is törtem már el 2 nyelet egy nap
-
iceQ!
addikt
válasz Zoli bácsi #78829 üzenetére
1 ponty 1 nyél
-
iceQ!
addikt
Ha megfőzöm a tigrismogyorót, meddig áll el egy dobozban? Nem biztos hogy idén el fogom pecázni, jövőre szórnám a vízbe.
-
galervin93
őstag
válasz Spoon16 #78826 üzenetére
Na szép. Megnézem hátha akad szétdzedni való régi nyél, aztán inkább kiműtöm abból. Köszi!
Két újabb darabbal bővült a finom szerkós repertoár:
Alig várom már a próbákat.[ Szerkesztve ]
-
hermanyi
addikt
válasz galervin93 #78838 üzenetére
A Blade egy jó bot megtanulni a szopo modszert
Aláírás (nem kötelező megadni - minden hozzászólásnál automatikusan az üzenet végéhez íródik)
-
Zoli bácsi
őstag
Na, hazakergetett az eső.
Jelentem működik az erjesztett magmix, mindkét pontyot azon az etetésen (Pár marék magmix) fogtam.
Itt az ősz, kimentem egy pólóba, melegítőben jöttem haza.
De szép a töltés oldala, nyílik az őszi kikerics:
Szerk: Tudtok olyan nyelet mondjuk 15 ezerig ami nem törik, nem enged el a ragasztó..? Tök mindegy üvegszál, karbon, alu..Betonacél... De már unom.
Vagy vigyem feljebb a keretet? Kerülne, csak 20+ ezres nyelet meg már sajnálnék, mert tőlem kitellik hogy rálépek a fűben.....
Amúgy a Torrent nyél törése részben user error. Magas a part, és lejtős, nem tudtam máshogy felhúzni, mint egy kicsit emeltem. De ezt egy 3kg-os (saccolom, nem mértem) hallal szerintem ki kellene bírni egy nyélnek.....Ugye..?[ Szerkesztve ]
-
Roland861010
addikt
-
saen
veterán
válasz Zoli bácsi #78843 üzenetére
Azt egyik se szereti ha rálépsz, ártól függetlenül... Meg kell tanulni vigyázni rájuk, vagy ha mégse megy akkor amivel merítetted a pontyot, az legalább olcsó...
-
hermanyi
addikt
"egy kicsit emeltem. De ezt egy 3kg-os (saccolom, nem mértem) hallal szerintem ki kellene bírni egy nyélnek.....Ugye..? " NEM
Aláírás (nem kötelező megadni - minden hozzászólásnál automatikusan az üzenet végéhez íródik)
-
-
hermanyi
addikt
válasz Zoli bácsi #78848 üzenetére
Húzd fel a parton a halat vagy sűrűn vegyél nyelet .
Merítővel csak annyit emelünk ,hogy a hal felett legyen a merítő fej merevítése .
Még a keszegnél is megtámasztom lábfejjel a nyelet mikor húzom közelebb.
De fogadd meg a tanácsomat vegyél egy MAP 1001 et hidd el őrök élet . 110 környékén meg lehet kapni . És minden hozzáéréskor mindent meggondolsz 3x ,hogy mit hogyanAláírás (nem kötelező megadni - minden hozzászólásnál automatikusan az üzenet végéhez íródik)
-
BlackmMmDog
aktív tag
#78849hermanyi
De fogadd meg a tanácsomat vegyél egy MAP 1001 et hidd el őrök élet .Persze hogy örök élet , nem merné kivenni a vitrinből se.
Ennyi pénzt már kevés horgásztárs fizet ki, egy merítőért. (én tuti nem )[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs