Hirdetés
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Az iPhone 15 volt a legkelendőbb készülék 2024 Q3-ban
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Megkezdte a Honor a MagicOS 9.0 bétáját
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Toobee
veterán
válasz Csokicsibesz #260974 üzenetére
Na ez elég patent, gratulálok Taghoz, villához töltsd le a Trailhead appot vagy nézegesd a weben keresztül. Kéri a gyári számát a tagnak meg a villának és kidobja az infókat hozzá.
-
.LnB
titán
Fúú ez nagyon szép! Használd egészséggel!
Ha egyszer lecserélem a Cube-ot (országútimat) én is Canyon-t vennék. Annyira tetszenek a bringáik!„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
semmiho
tag
Szép gép és gratula!
Továbbá üdv a klubban - magam is Lux tulaj vagyok. Sőt, már a másodikat nyúzom (egy 2017-es régi Lux volt előtte). -
varsam
őstag
Az igen, ez már gép, gratulálok! Nagyon jó színei vannak, felszereltsége pedig patent, pláne ennyiért. Azért nem sok bringába raknak karbon kerékszettet 3700€-ért, nem is láttam még ilyet szerintem. Körhátszelet hozzá.
Egy droppert azért még elviselne szerintem
Miről váltasz amúgy? -
andrisbandi
őstag
Gratula, szép gép
Átlag képességgel és erőnléttel nem voltam valami ügyes hartail-el. Fullyra váltva először még bénábbnak éreztem magam, főleg a fölfeléket nehezményeztem. Egy ideig zárogattam a telókat, de az sem vált be mert úgyfelejtettem
Aztán megszoktam, és nagyon sokkal ügyesebb lettem össztelóssal. Megéri rászánni az időt, belejön az ember
▓▒░ Dell - i7 - akku 5ó ░▒▓█► https://hardverapro.hu/apro/dell_latitude_i7/friss.html
-
mauimagic
senior tag
Szép bringa, gratula!
Nekem most 34 SC rókás villa van, előtte Pike volt. Ahhoz képest a Fox sportosabb, nincs meg a bolondbiztos mindent kimozog feeling, de nekem jobban tetszik.
32 SC viszont mocorgott a 80+ kilóm alatt rendesen, ezért lett 34.
Gondolom versenyzel, ezért lett a WC modell, de a dropper nem hiányzik, vagy nem próbáltad? -
ZolkoW
őstag
wow, asszem, nem esett le a doboz láttán, hogy te posztoltad
gratula!Basszusműhely helyett: https://www.facebook.com/profile.php?id=61555669762786
-
Hasaggymeg
Topikgazda
Faxa, gratula hozzá! ...egy méretkezést azért csinálj lássuk mennyi az annyi.
"Végy egy kerékpárt,nem fogod megbánni...feltéve ha életben maradsz."Samuel Langhorne Clemens link: https://cdn.rios.hu/dl/upc/2024-02/02/91209_d2j2gi0v6zwls7lx_1000006503.jpg
-
RexpecT
addikt
Ez már gép! Egészséggel és "tekerjed ha megvetted" .
-
6030D
Ármester
-
stickermajom
addikt
Király! Gratula!
Új hozzászólás Aktív témák
- DJI FPV Racer drón - Beyond unlocked
- DJI FPV Racer drón - Fly More Combo FMC szettben +koffer +MC +extrák
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - 3 akku, garancia, tartozékok (45)
- Újszerű Hubsan Zino Pro drón+AJÁNDÉK HORDTÁSKA
- DJI Air 2s FMC (Fly More Combo) drón - 5,4k video, 1" SONY CMOS - 3 akku (2S2)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest