Hirdetés
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- iPhone topik
- Érintésnélküli fizetési megoldások - PayPass via NFC
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- A Blackview tudja, hol szeret a cápa
-
Mobilarena
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz jjeahh #214822 üzenetére
+1, nem kell annyit olvasni tekerni kell helyette és akkor nem azon agyal a zember mit cseréljen már újan le rajta. Továbbra is kíváncsi lennék hányan tudnák megmondani vakteszten integráltat-e, vagy négyszögtengelyest hajtanak éppen. ...1000-2000 km átlagos aszfaltos fitness tekerésnél nincs jelentősége. A váltás meg rugózás más, azt azért jobban lehet érezni, ugyanakkor kérdés kell-e arra a felhasználásra. Az első váltó ráadásul az egyik legegyszerűbb szerkezet, kétlem, hogy az árával arányos javulást hozna, talán terepen, terhelés alatt jönne ki a különbség. Szerintem is használni kell és az idő meg a használat hamar megmondja melyik is a szűk keresztmetszet, te, vagy valamelyik felszerelés.
A pedál cipőtalpának szétszedését én sem értem...[ Szerkesztve ]
"Végy egy kerékpárt,nem fogod megbánni...feltéve ha életben maradsz."Samuel Langhorne Clemens link: https://cdn.rios.hu/dl/upc/2024-02/02/91209_d2j2gi0v6zwls7lx_1000006503.jpg
-
evo87
őstag
Köszi a tanácsokat mindenkitől. A teleszkópos, de érzésre semmit sem erő nyeregcsovet amúgy is terveztem cserélni, gondoltam egy decathlonos olcsó karbon jó lesz oda... Plusz a stucni is tervben van, de maga a kormány jó így, szélesebbet nem kívánok, talán inkább egy keskenyebbee cserélném ha majd egyszer sor kerül rá.
De valóban a stucni és a nyeregcső a legfontosabb.
iPhone 13 Pro 128GB / MacBook Air M2/ Seiko Samurai / Fujifilm X-T30 / Mazda RX-8
-
MPowerPH
félisten
Van Shimano XT platform pedalom, abbol is a nagyobbik, es nem szeretem. Annal meg nem sok jobban tapado van. Szolidabb boven eleg, a cipom mar arra is olyan, mintha raszogelne magat.
Dragat azert nem akarok, mert par alkalom utan ugyis gatyan nez majd ki, az XT -k is mar kaptak, pedig gyorsan ledobtam oket, meg az elozo bringarol.[ Szerkesztve ]
Don't Tread On Me
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest