- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Az iPhone 15 volt a legkelendőbb készülék 2024 Q3-ban
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Megkezdte a Honor a MagicOS 9.0 bétáját
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
jjeahh
nagyúr
válasz IMIIKE1998 #103891 üzenetére
Én 168cm vagyok és 60kg súly-al túl soványnak éreztem magam . Mivel edzeni most nincs lehetőségem, gondoltam megpróbálok egy picit hízni úgy, hogy odafigyelek arra, miből mennyit eszek (tudom, edzeni kéne mert ez egészségtelenebb). Meglepődtem mennyire jól működik a dolog, jelenleg 67 kilónál tartok, pedig eddig soha nem sikerült 62kg fölé híznom... így legalább nem nézek ki csontsoványnak és nyáron a hosszú állandó túrákon lesz rajtam egy kis tartalék, szal nem csontsoványról fogyok még soványabbra . Elméletileg... mert én is kezdő vagyok a témában, eddig tojtam magasról az egészre.
Szerintem neked is úgy 66kg lenne az ideális nagyjából ahhoz, hogy ne "soványozzanak" le... amit ha van lehetőséged, gondolom a legjobb ha izomból építesz fel magadra.Fb: facebook.com/n.barni | Insta: instagram.com/n_barna/ | Strava: bit.ly/2HvMboG
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz IMIIKE1998 #103891 üzenetére
Szerintem inkább irigylésre méltó a súlyod,mintsem panaszkodásra.Kis izom kell rá és te lehetsz pl. a magyar Joaquim Rodríguez,vagy Rafał Majka .
(#103904) 6030D...ha ott kotyog,nem mondták volna,hogy cserés,ha meg nem akkor sem értem miért akarják cseréltetni,hisz a hézagolást is lehet állítani egy ilyennel. (olyan hosszú volt a kép címe,hogy az egész képernyőn nem fért el. )
[ Szerkesztve ]
"Végy egy kerékpárt,nem fogod megbánni...feltéve ha életben maradsz."Samuel Langhorne Clemens link: https://cdn.rios.hu/dl/upc/2024-02/02/91209_d2j2gi0v6zwls7lx_1000006503.jpg
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest