- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Bemutatta a Helio G200-at MediaTek
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Hammer Construction 2 Thermal 5G - építő jellegű kritika
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz
beleriand72 #119577 üzenetére
Nem tudom,hogy ez a beleriand72 mennyire illik rád,de alatta az (újonc) biztosan igen.
(majd Napfénysüti megnyugtat.
)
(#119578) Because ...pontosan,hisz amíg a váz meg a főbb alkatrészek valahonnan távol keletről érkeznek a német gyárba,addig még mindig onnan Paksra lesz a legrövidebb út amit még megtesznek.
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz
bringasisti #119573 üzenetére
10 cm a nagyon kevés,ha hirtelen fékezni kell a busznak akkor neked sz@rral meszeltek,és nem is az ütközés erejétől,hiszen pár centin,de még akár 2 méteren sem csapódsz akkorát,hanem azért mert elesel valahol 40km/h fölött.
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz
beleriand72 #119570 üzenetére
Méltán neves márka,innen lehet vásárolni.
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz
bringasisti #119567 üzenetére
Hatvan már éppen elég combos,ha meg véletlenül befékez,halálos,ugyebár.
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz
bringasisti #119565 üzenetére
Hát igen,meglehetősen veszélyes,egyetlen pillanat figyelmetlenség és felragadsz a jármű hátára...de ki nem csinált hülyeségeket életében?
Felfele most is szoktam néha,ha egy traktor,vagy egyéb lassú jármű nem sokkal tempóm fölött megelőz.Ilyenkor ha van erőm mögé szegődöm,de itt nemcsak hogy 25km/h alatti sebességről beszélünk,hanem felfele is történik,így megállni,lassítani roppant egyszerű.Ilyen amúgy elég ritkán adódik,utoljára éppen most nyáron volt,mikor felfele Tihanyban a sétavonat-autó mögé álltam 1-2 percre,mely inkább tempót diktált mintsem szelet fogott előttem.
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz
Mezga Aladár #119553 üzenetére
Nem tűnik nagy erőfeszítésnek,inkább vakmerőség.Ha egy jó pályakerékpáros volna olyan hülye,hogy ezt megpróbálja,elmenne még 350-ig is.
-
Hasaggymeg
Topikgazda
Bringás nemzet vagyunk.
Szerk:...beleolvastam a hozzászólásokba,és hát...nem kellett volna.Nem tudom csak provokál-e (gondolom igen,mert ezt a fröcsögő gyűlöletet a kerékpárosok iránt még vezérünk csilliárdos plakátkampánya sem tudná elérni),de egyik honfitársunk ezt találta írni többek között: "A bicikli oda való, meg a sportpályákra, nem a nagyvárosokba.","...ez a szélsőségesen agresszív, semmilyen szabályt be nem tartó törpe kisebbség akar diktálni. "
,meg a legjobbat a végére, "A biciklizés rosszul hat az idegállapotra, be kellene tiltani. "
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz
Redneck #119523 üzenetére
A Tolvajkergetők egy jelenség,ugyanúgy mint a Magyar Gárda volt,a kiváltó okokat kellene megszűntetni,a nyilvánvaló önbíráskodás súlyos büntetése helyett.
Ezt meg inkább ne nézd meg!MÁS...rendeltem egy ilyen kici ócó gőzölgő kesztyűt,aztán ha bírom hordani a melegben,talán vásárolok egy puccosabbat is.
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz
flash- #119519 üzenetére
Egyetértek,de el kell viselni,hogy néha fárasztó is lehet egyik másik kolléga kardoskodása egy márka,vagy esetleg kerékpár típus mellett,de sisak pro-kontrák,vagy karbantartással kapcsolatos viták is vannak,meg egy rakat egyéb más ehhez köthető dolog amiben nem mindig értünk egyet.Lényeg,hogy az észérveket ne személyeskedéssel pótoljuk. A tévedés joga mindenkit megillet.
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz
flash- #119493 üzenetére
Szerintem ma már több kerékpárt (és meglehet más sportszert is) eladnak mint az összes többi piaci szereplő együttvéve,mert minden halandónak elérhetővé tették a "teleszkópos","tárcsa fékes" kerékpárt,ki lehet helyben próbálni kerékpárjait és viszonylag nagy a raktárkészletük is,így megkerülhetetlen tényezővé is váltak a kerékpár piacon.Ez jó is meg rossz is,mert amíg tényleg népszerűsíti a kerékpározást (na meg a sportot úgy egyáltalán),addig közben kényszeríti is a piac többi szereplőit a béka segge alá menni árban,ezért értelemszerűen minőségben is.Nem baj az ha kitárgyaljuk itt is a mellette és ellene szóló érveket.
szerk: van itt egy helyi kerékpárboltos aki mikor meghallotta a számára már korábban is ismerős Decathlon Magyarországra,azon belül is kis városunk 6árába érkezését,majdnem kardjába dőlt....most nála a tartón is csüng egy 560-as.
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz
StLui #119420 üzenetére
(töröltem írásom,mert félreértettem vighpeter írását és hülyeséget válaszoltam.
)
(#119419) smkb...na jó de az egy snassz krossz motor,ez meg egy divatos íbájk!
Amúgy durva ahogy lassan már nem is látható a motor miatti különbség,főleg az amúgy is felvastagított "közepű" karbon vázak esetében.
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz
pc360 #119406 üzenetére
Én maszkot -5 alatt,vagy még akkor sem a szemüvegem miatt.
(#119411) pc360...szóval ez vagy te,az autóablak-törő óriás?
(#119412) 6030D...mennék,csak otthon a zasszony,így ő is jönne,...vagy engem sem szeretne látni menni nélküle...ha meg mégis jönne azzal a CX-el,akkor nagyon lassú menet lenne,ezen felül ilyen időjárási kilátásokkal meg sem próbálom meggyőzni.Imént hívtam telefonon,hátha dolgozik valamelyik nap a 7végén,hogy akkorra tegyük (már ha valaki jött volna péntek,vagy vasárnap),de itthon lesz.Ha esetleg dolgozott volna szombaton,rossz idő esetén is csak brahiból és a bandázás kedvéért mentem volna,esőben-sárban gyűlölök bringázni...de ami késik az jön.
Jó hosszúra sikerült ez a mentegetőzés.
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz
6030D #119384 üzenetére
Sajnos majdnem biztos lehűlés jön esővel,sőt,olyan,hogy mivel romló a tendencia,reggel jobb idő lehet mint később,mire felérsz.Továbbá sz@r,hogy északra érkezik elsőnek.16C szél és esőben...
(#119401) vighpeter...bár a terep tényleg nem túl extrém,azért cross trekking bringák nem szoktak nyüzsögni ott fenn.Ugyanakkor nejem feljött ezzel,igaz lefele helyenként rollerezett.
-
Hasaggymeg
Topikgazda
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz
Dr. Gonzο #119364 üzenetére
Az mindenképp dicséretes,hogy visszakaptad pénzed,hidd el pár neves szakbolt kevésbé lett volna rugalmas.Amúgy hulladékközeli kategória,legalábbis ami a felszereltséget illeti,legtöbb kérékpáros boltban fellelhető,mindenki lenyúl az utolsó forintért,ez felől ne legyen kétséged,kiszolgálva így a többnyire tudatlan és kerékpárra pl.százezret sosem költő vásárlókat is.
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz
emiki6 #119372 üzenetére
Sajnos a piac diktál,vagyis amíg van kereslet lesz kínálat is.Fogyasztói társadalom hazug lózungja,hogy annak akinek x:4el a jövedelme ugyanúgy megkap6 mindent amit az akinek x a jövedelme.Ezt 2 módon lehet,egyik az eladósodás,másik meg a csak ugyanolyannak látszó termék,elérhető áron.Teleszkóp,tárcsa fék,vagy okos telefon,tábla gép stb. mind elérhető mindenki számára...a 2 fentebb említett módon.
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz
IMIIKE1998 #119341 üzenetére
Olyan nem nagyon lehet,hogy egyik méret teljesen nyitva szorít,a következő meg már nem is állít6ó a fejedre,mikor egyes gyártók egy-két mérettel lefedik az összes fejméretet.
Lami66...pontosan,csakúgy mint pl.abban az esetben mikor van autóra hat milliód már nem Suzukit vásárolsz tele extrákkal,hanem már esetleg a Volvo,vagy Wolkswagen felé kacsintgatsz.
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz
dellfanboy #119330 üzenetére
Soros...vagyis migrik.
...viccet félretéve csodálkoznék ha echte holland lenne a tettes.Multikulti rulez!🙄
IMIKE...sisakban csakis a nagyobbat.
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz
-=RelakS=- #119320 üzenetére
Össztelóshoz nem értek.
-
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz
Napfénysüti #119307 üzenetére
Aggasztó ahogy 1.05 körül bal kezével megvakarja arcát műtét közben,ott komoly fertőzésveszély áll fenn.
jjeahh...olyan mintha...két szilikoncs*csöt markolnék...álló farokkal nem nehéz bringázni?
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz
Runner_fxr #119294 üzenetére
A régi csoportvezetőmnek volt olyan a térdén (a lánya TV-shopos volt) és nélküle már nem tudott felmenni a lépcsőn sem,de már akkor sem ha esetleg észrevette,hogy eltört az a hűtő zárógumijából kiszedett mágnescsík,azonnal kellett más.
(#119292) Napfénysüti ...spanyol (Mediterrán) lazaság.
(#119295) vighpeter...a traumák nehezen felejtődnek,mi?!
(#119296) szkink ...kéredztem,de nem engedett a drágaságom.
(#119297) -=RelakS=-...végül,ha már minden csődöt mondott,még mindig ott vannak a tévés gyógyítók is.
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz
Napfénysüti #119284 üzenetére
már kétszer kapott új vázat...megnyugtató.
(#119286) szkink ...mi lenne ha nem csak montim lenne...áruló!
(#119285) kacsyx...hát ezek tényleg nem sikerültek valami szép színűre.
-
Hasaggymeg
Topikgazda
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz
kenguru99 #119247 üzenetére
Erről beszélek.
(#119246) cdl ...megszámoltad,hosszúnak érzed,veszel egy szemmel rövidebbet,vagy ugyanolyan hosszút,így rövid biztos nem lesz.Amúgy itt pár módszer.
-
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz
Runner_fxr #119200 üzenetére
Egy jó csaj megér egy tárcsát,le van sz@rva!
...egy ilyen emelkedőn meg nagyon ott kell lenni fejben és erőben is,egy rossz keréknyomválasztás,aztán máris emelkedik az eleje,vagy kipörög a hátulja,ha meg egyszer leszálltál visszaülni kész művészet,és erődet is nagyon leszívja.Egy elektromossal talán halszálkázva menteni lehet a helyzetet.
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz
Runner_fxr #119198 üzenetére
A 4. képen a sípályán ott is van bátorságodnak titkos forrása.
...amúgy gyönyörű bringás idő volt a tegnap,és még állítólag az is lesz kábé péntekig.
Szerk: most látom,visszatoltad?! Ott már nem megy fel villannyal sem?(#119197) -=RelakS=-...annyiba kerül mint egy rakrájder esté száz,vagy kerékpár,ahogy tetszik.
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz
-=RelakS=- #119188 üzenetére
Csak aki valaha futott,vagy bringázott érzékeli igazán milyen brutális is valójában ez a teljesítmény...ha nem látom el sem hiszem ilyen is van.
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz
Napfénysüti #119181 üzenetére
Itt a conclusions lapon összegzi a légellenállási tesztek eredményét,és azt írja,hogy az tesztben résztvevő (amúgy nem túl korszerű és áramvonalas) fekvőbringa kábé olyan légellenállással halad ~32km/h sebességnél,mint egy időfutam kerékpáros könyökölve.Ha fent fogod az outi kormányát,még annál a kevésbé áramvonalas fekvőnél is számottevő,~37% -os az előny.
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz
Lami66 #119183 üzenetére
Nem jó helyre címeztem hozzászólásom,valaki más írta,hogy ott újan már kottyantak az olcsóbb telók.
...fittneszbringádon meg gondolom merev villa van.Kottyanás meg minden kategóriában lehet,gyakran összeszerelésen múlik,ami pont a Decas bringák gyenge pontja.Legalábbis az volt...
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz
Napfénysüti #119177 üzenetére
Mindenképp kisebb kell legyen a légellenállása,hisz kisebb a keresztmetszete.
(#119178) FIREBLADE78 ...recumbent (fekvő,dönthető,hátradönthető stb.) ,vagyis rekumbens (fekvő) kerékpár.
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz
FIREBLADE78 #119174 üzenetére
Vagy nem vagyunk időben és eleget kitéve a virágporoknak meg egyéb allergéneknek,vagy a légszennyezés,esetleg egyéb vegyszerek odavágnak szervezetünknek,esetleg mind a kettő együttes 6ása okozza ezt a régebben szinte ismeretlen fogalmat,hogy allergia,de így,vagy úgy ez ez civilizációs betegség.
-
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz
HdRew #119104 üzenetére
Fél milláért teljes iksztés-rókás-karbon nem rossz!
jjeahh...elég sokat írsz,a rendszeres hozzászólókhoz tartozol,ha nincs okosteló akkor a gép előtt ülsz ennyit?!...vagy csak nekem tűnik soknak.
Zola007...ezt mond6ták a rádióra,tévére,autóra,meg még isten tudja mire is.Hozzászokunk,mesterséges evoluciónk része ez is mint még annyi minden ami jönni fog.Legalábbis szerintem.
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz
chubby2o6 #119087 üzenetére
Örülök,hogy műxik,ez egy jó tapasztalat itt másnak is.A Manitoum saját távkapcsolójánál is ha a tárcsa nyugalmi állapotában csípem be a bovdent nem húzza eléget és nem zár teljesen ki.A tárcsát már kissé elfordítva kell becsípni,akkor húz annyit,hogy a beakadásnál pont koppan,így csontra is zárja a telót.
-
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz
chubby2o6 #118993 üzenetére
Jó kérdés...paraszti ésszel ha többet húz mint a RC akkor nem,hiszen kevesebbet nem tud húzni,mint amíg beakad,de ha kevesebbet húz,amit így ránézésre kétlek,akkor talán be lehet úgy állítani (az elforduló tárcsát a teló végén picit már elfordítva rögzíted és csíped be a bovdent) úgy,hogy pont koppanásig húzza.Ki kell próbálni.
U.I jobban belegondolva,akár kevesebbet is húzhat,ha lazábbra csíped a bovdent,vagyis a húzás eleje csak megfeszíti azt,aztán húz.Akár működhet is. -
Hasaggymeg
Topikgazda
-
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz
Peterhappy #118966 üzenetére
Hemingway sem.
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz
dabgergo #118950 üzenetére
Én ezzel kapcsolatos teljes megelégedettségről még nem hallottam.Előbb utóbb legtöbb megy a sutba.
(#118949) Toobee...el tudom képzelni,hogy annak bizonyos esetekben le KELL szakadnia fejedről,másképp lenne egy-egy bringás itt-ott az erdőkben felakasztva saját sisakjára.
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz
Zsohi #118943 üzenetére
Óvatosan vissza lehet hajlítani azt a kanalat,hogy ne csavarja a láncot.Szétszedve,satuban,állítható villáskulccsal volna az ideális.Amúgy jó száraznak tűnik az egész hajtás.
(#118905) Rica...szép! Tiszta Jurassic park.
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz
trialboj #118879 üzenetére
A körmöd meglehetősen hamar beleakad a picit elnyalt fogak végén keletkező sorjába,az attól még rendben van.A mérőd nem tudom milyen,az én BBB-m 0,75 készülj,figyelem,1 pedig a rajt és eddig bevált,vagyis vitte a régi sort az új lánc.Az sem szentírás,hogy egy sor 2 láncot bír el,extrém esetben,ha csak 1-3 sebességet használsz a soron akár egy lánc is vihet egy sort,ha meg kevésbé terheled,de változatos terepen használod szinte a teljes sort,akkor akár többet is eltarthat.Általában az új lánc mondja meg megy-e még a sor,vagy sem.(Én ezért egyetlen lánccsere után sem dobom el azonnal a régi láncot,hisz ha nem megy az újjal,muszáj visszatennem amíg új sor is lesz).Arra figyelni kell,hogy a 0,75 után (legalábbis nálam) már meglehetősen hamar,1000km-en belül jön az 1%...bár nem is tudom,hogy az százalékot jelent-e egyáltalán.
6030D...nyilván túl vannak biztosítva,ezért vannak példák 140kg.os emberekre akik 110-120kg-ra garantált bringával vígan tekernek,de ha mégis feladja valamelyik kerék,a villa,nyeregcső vagy éppen a váz,annak súlyos következményei lehetnek.Én biztos legalább 2" gumikkal szerelt,de ha hosszú távon tervez akkor már valami +-os,vagy Fatbike-ot ajánlanák annak aki tartósan 130 fölött van kilóban és terepre is tévedhet.
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz
Yahhher #118862 üzenetére
Az gyönyörű!
(#118868) cozmo...egy ekkora filmes testőrénél nincs egy profi,zajszűrős kamera?! Buuuu,monnyonle!
(#118865) kacsyx...nekem ilyen van,ajánlom,tökéletesen bevált.Ha találsz,akkorát vásárolj,hogy még egy hosszú ujjú aláöltöző elférjen alatta,én télen is ezzel nyomom.
-
Hasaggymeg
Topikgazda
Mindenki tévedhet,vagy írhat nehezebben értelmezhetőt,ezért nem kell leharapni senki fejét.A személyeskedés sosem vezet értelmes véleménycserére.
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz
jjeahh #118849 üzenetére
A szükség nagy úr,amúgy pedig meglepően célszerű tud lenni bár kevés,de pontosan irányított vízsugárral pont ott tisztítani ahol arra szükség van...mert hát lehet sáros vázzal,kerekekkel csapatni.,de a hajtást nem tudod karbantartani előzetes tisztítás nélkül.
Rica...nem.szentírás amit a kalkulátorok hoznak,kiindulásnak viszont jók.2x gondolkodj mielőtt 1x vágsz bármit,mert a gyakorlat felülír6 minden kalkilációt.
-
Hasaggymeg
Topikgazda
Javítottam a linket,van még egy méricskélős oldal,bár nem bővelkedik az internet belőlük.
(#118825) cozmo ...jó az a kormány fölött átugrás,olyanban volt részem,csak engem utolért a bringa.
Amúgy tényleg a kerékpár miatti aggódás lehet néha egyik-másik sérülés súlyosságának is az oka,ha nem próbálnád menteni a helyzetet,hanem hagynád és csak magaddal törődnél,meglehet valóban jobban járnál.Minap is addig fogtam a tőlem elfele dőlő kerékpárt amíg rásült az alkarom az első tárcsára,a nagy lánctányér meg mintát varrt térdemre.
-
-
Hasaggymeg
Topikgazda
Nézd meg a kiszemelt kerékpár geometriai adatait,különös figyelemmel a C,K,I és J méretekre,majd keress egy hasonló adatokkal rendelkező,kippróbál6ó kerékpárt valamelyik helyi boltban.Egy méregetés is segíthet kideríteni mi is az ami neked kell,az összefoglalóban találsz olyan oldalt.
(#118812) Zsohi...kurv@ vízmosások,rosszabbak az összes ugratónál,mert ha sebességgel belemész valamelyikbe nem sok esélyed marad kerékpáron maradni.
-
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz
zsocy #118755 üzenetére
Szőrtelenítés előtti kép.
...amúgy van olyan röntgen képem is amitől nem csak rémálmaid lesznek,hanem fel is teszed a kerékpárod az apróra.
6030D...Volt nekem is egy hasonló valahol ugyanott Fóton,mikor addig-addig gyötörtem a meredeken vacillálva mi legyen,hogy már leszállva sem tudtam megállni.Ugyanúgy ráültem egy pillanatra az első kerékre állt bringa kormányára,majd át is léptem rajta,de hiába futottam a bucskázó kerékpár elől,utolért és jól hátba vágott,mielőtt eldőlt.Szerencsére a nyereg volt az ami hátba vert,de mikor a kerékpár tovább-bukfencezett a nyereg elérte a talajt és szakadt is egy kis helyen.
Az ilyen nagyobb,gyakran laza,öklömnyi kövekkel teleszórt,mély nyomvályús,vagy vízmosásos helyeken nagyon észnél kell lenni mikor húzd meg,és lassíts,meg mikor ereszd el és imádkozz,hogy átgurulj mindenen.
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz
6030D #118749 üzenetére
Na mesélj,hátha tanulunk belőle valamit mi is....és,hogy könnyebben menjen,én kábé 1hete ereszkedtem le egy ilyen helyen (arról pont nem találok képet),megakadt a kormány az ösvény szélét szegélyező,dróthálón átnőtt bokorba,és lassan kifordult alólam a kerékpár...az alkarom rásült az első tárcsára,a térdembe meg beleállt a nagy tányér 3 foga.
Bringa megúszta sérülés nélkül.
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz
6030D #118676 üzenetére
Azzal!
...eddig azt hittem 1edül voltam,de most már érzem 2 bögöly blattolhatott rajtam,mert fel vagyok dagadva és viszket mint állat.
Amúgy toltam vagy 30 métert,rettenetesen elmosta az eső a földet a kövek közül,a kipörgések elvitték minden erőmet.
zoli03...vannak jó Hayes fékek,de ha neked bevált a féktisztító,azzal nem tudok vitatkozni.Tény,hogy míg alkohol 1 van,féktisztító 1001,lehet olyan is ami szépen hazavágja a kerékpár betéteit.
dellfanboy...[link]Map my ride.
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz
Mezga Aladár #118646 üzenetére
Hol dolgozik a kolléga,serpa a K2-n.
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz
BlacKSouL #118640 üzenetére
Ha a tengely rendesen rögzítve van és a csapágy sem kotyog,elvileg kéz nélkül sem ránthatja a fék a kereket féloldalra.
Runner...valami lehet a féktisztítóban ami nem párolog el maradéktalanul,valami oldószer,mert a Hayes kifejezetten ellenjavallja,és alkoholt ajánl.
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz
Mezga Aladár #118553 üzenetére
Annyival már nehéz nem eldőlni,így valószínűsítem,hogy pár km.tekerés után (csak mert 100km átlagát már nem olyan könnyű lerontani) tolta ide-oda,így aztán hamar leromlott az átlag.
(#118558) RaiZka...ott a pont,mert bár nem sok szó esik róla,nagyon nem mindegy hogyan nyomjuk le azt az 1000,2000,vagy éppen 10e km-t egy évben.Elmegyek nejemmel Bánkra,~110 oda-vissza,egy combosabb emelkedővel Pencnél,és pár kisebbel máshol,és bár kimerültnek érezhetem magam az ötórás nyeregben üléstől,messze nem fáradok úgy el mintha mennék egy 25-30km-es intenzív 1,5-2 órát itt terepen.Pár ezer szerintem egyik-másik vidéki néni-bácsi tanyabájkjában is lehet évente.
-
Hasaggymeg
Topikgazda
Új hozzászólás Aktív témák
- Óvodások homokozója
- Milyen autót vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
- Letisztult külsejű, "lopakodó" alaplapok a Gigabyte égisze alatt
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- GTA VI
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Ukrajnai háború
- További aktív témák...
- DJI Mavic 3 Pro Fly More Combo RC Pro - drón szett újszerű állapotban - Garancia +Care Refresh
- DJI Mavic 2 Pro drón szett - 1" Hasselblad kamerával
- DJI RC2 drón távirányító
- DJI MINI 4K Fly More Combo 1 órát repült teljesen új és hibátlan DJI CARE CSEREGARANCIA!
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- AKCIÓ! Dell Alienware AW2721D 27 QHD 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! ASRock AB350 R5 1600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 6GB Rampage SHIVA Corsair 450W
- Update 05.13 Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest