- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Kuo: Az iPhone 18 Pro állítható blendét kap
- TCL 50 NxtPaper 5G - átgombolom magam monokrómiába
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- iPhone topik
- VoLTE/VoWiFi
-
Mobilarena
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ákkk
addikt
válasz RexpecT #145463 üzenetére
A becsúszokat nem kell kenni semivel mert ezzel csak azt éred el,hogy ráragad a por.
Puha esetleg nedves rongyal tisztára kell törölni.
A kenést a benne léviő gyárilag előirt olaj végzi amit időnként cserélni kell de ezt nem tudod kivülről elvégezni.A technika nem az agy helyettesítő terméke.
-
ZolkoW
őstag
válasz RexpecT #150490 üzenetére
szúrás ellen jó lehet még a belsőbe töltött lötty is, ahogy írod, csak épp a Slime-mal, vagy legalábbis valami sűrű narancs szutyival kevésbé volt jó tapasztalatom, a Continental tej viszont megfogott elég sokmindent. A Joe's super sealantra írták asszem, hogy ugynaz, mint a Conti... egy próbát talán megér, csak kitekerhető belsejű szelep legyen a belsőn.
A sűrű narancs ragacsot még autószelepen is egy szenvedés volt betölteni, ezek meg simán mennek a szingón is.
[ Szerkesztve ]
Basszusműhely helyett: https://www.facebook.com/profile.php?id=61555669762786
-
6030D
Ármester
válasz RexpecT #150502 üzenetére
Az olcsó külsőkhöz képest jobb a defekt védelme, azért nem írják rá, mert házon belül van jobb (Performance helyett Protection), csak az kintről 40 euro, itthon meg 15-20e Ft/db.
A tejet a belsőbe dolgot még én is megpróbálnám, amit ZolkoW ír. Bár vitatható, hogy működik, vagy sem, mert lyuk esetén benyomhatja a külső-belső közé is, mivel folyékonyabb, mint a zöld takony.
TayRol: ugyan, 70 euro, más ennyiért biciklit vesz. Kormány 190 euro, nyeregcső 300.
[ Szerkesztve ]
Merida Big.Nine 6000, Mitas Kratos/Scylla
-
ZolkoW
őstag
válasz RexpecT #150703 üzenetére
Nem tudom, ez a kérdés konkrét típusra vonatkozik-e, de én amikor telefonnal mértem, asszem egyedül a Wahoo-t találtam arra alkalmasnak, hogy egyszerre sebességet, pulzust, pedálcsapást is kijelezzen, legalábbis azok közül, amiket próbáltam. Mindenesetre azzal ment. (polar HR öv, és Bontrager kombinált szenzor)
Basszusműhely helyett: https://www.facebook.com/profile.php?id=61555669762786
-
jjeahh
nagyúr
válasz RexpecT #157938 üzenetére
Igen, új szalag is kell, nekem Prime és Stan's bevált (Prime jobban tapad), igaz mást nem is próbáltam. Érdemes nagyon alaposan megtöröletni a felnit mielőtt felragasztanád és a szelepnek csak egy nagyon apró lyukat vágj!
"Tejből, szelepből milyen márka az ajánlott?"
Stan's. De pl. itt egy nagy teszt.Fb: facebook.com/n.barni | Insta: instagram.com/n_barna/ | Strava: bit.ly/2HvMboG
-
-
parkr
őstag
-
ggeleven
őstag
válasz RexpecT #172719 üzenetére
Normál körülmények között szokott lenni leárazás, de hol van már a tavalyi nyár. Az idei készletek már rég elfogytak, szóval nincs mit kiárusítani sajnos. A legtöbb gyártó már elkezdte promózni a jövő évi cuccait és lehet leadni az előrendeléseket. Mondjuk, hogy Decathlon mit lép az jó kérdés. Nem nagyon láttam náluk bármiféle akciót kerékpárokra egész nyáron. Minek is akciózzanak, ha teljes áron is kifosztották az összes boltjukat? Persze multi lévén simán csinálhatnak egy kampányt. Hervis és Intersport például többször is akciózta a biciklis részleget.
Egy hülyénél nem lehetsz okosabb, szóval kár vitatkozni.
-
flash-
veterán
válasz RexpecT #172719 üzenetére
Tavaly ősszel illetve nyár végén is 1-2 helyen voltak leárazasok erdemes majd akkor nezegetni pl tavalyelott cube reaction pro 360 helyett 300ért ment, hátha idén is😉
Én Canyon után érdeklődnék, mikor szokott lenni akció? Endurace al 6 969 euróért jó? Vagy maskor olcsóbb szokott lenni?
-
jjeahh
nagyúr
válasz RexpecT #173230 üzenetére
Jé, szintén 168cm vagyok, de 62kg súllyal, jó sokat kell zabáljak, hogy ezt tudjam tartani és ne fogyjak csontsoványra . Szerintem azért haltál meg, mert brutál magasan volt a pulzusod, ha van türelmed, próbáld meg 135-140bpm környékén tartani, sokkal jobb lesz . Az elején ugyan lassabb leszel, de ha rendszeresen tekersz, 1-2 hónap múlva nőni fog a tempód. Anno amikor elkezdtem pulzust mérni, 140bpm alatt 17km/h átlagokat mentem aszfalton, most 21-24km/h az általános, ha 150m alatt van a szintemelkedés, akkor 26-27km/h is összejön mtb-vel, Nobby Nic gumikkal (kár, hogy ennyire sík aszfalt nálunk kb nincs is ). És remélem lesz még jobb is, komoly arcok terepen tudnak 20-21km/h tempót. Van egy ismerősöm, aki 160-170bpm pulzuson teker mindíg, mert azt hiszi, hogy ha minél jobban nyomja, annál jobban edződik és emiatt évek óta stagnál a tempója, nem fejlődött kb semmit.
Más: mostanában több helyen láttam, hogy 3 bar fölött a tubeless gumi szemberobbant az userekkel, legutóbb Seth szívta meg, ráadásul a tejen is ezt írja, szal mostantól aszfalton sem megyek 2.7 bar fölé, fő a biztonság .
[ Szerkesztve ]
Fb: facebook.com/n.barni | Insta: instagram.com/n_barna/ | Strava: bit.ly/2HvMboG
-
bringasisti
őstag
válasz RexpecT #173233 üzenetére
Az nem szerencsés megoldás. Egy bukfenc és oda a telefon, sütis nap a kijelzőt, lemerül ha sokat mész. Van app ami egy beállított érték esetén füledre mondja hogy vegyél vissza, ha kevés vagy szedd össze magad. Én a hátizsák pártjára tettem egy telefon tartó zsebet és még navigálni is lehet városban így.
BENEFON DELTA--------N8
-
nagyúr
-
flash-
veterán
válasz RexpecT #173230 üzenetére
van az a szint ahol nem számít a súly, 50-70es köröket szoktam menni és van rajta pár 1-2 kilóméteres 5% os emelkedő, a vicc hogy nem 83 kilósan mentem rajta a legjobb pr-eket(emelkedőn)hanem amikor a legjobb formában voltam, jelen esetben 95 kilósan..szóval ezen az alap szinten szerintem inkább a forma edzettség számít szerintem
-
jjeahh
nagyúr
válasz RexpecT #173520 üzenetére
Valami "olcsó" bringás gps nem opció? Ha komolyan akarod venni a pulzusos alapozókat, talán megérné beruházni egybe. Vagy... alapozni (alacsonyabb pulzustartományban való tekerés) úgyis csak aszfalton lehet, szal nem lenne jó aszfalton a mobilt a kormányra rakni valami stabil GUB konzollal? Aszfalton gondolom nem esik le és pont ott van nagyobb szükség rá. Terepen meg leveszed. Mondjuk terepen sem árt a pulzuskontrol, de ott csak azért van haszna, mert jobban be tudod osztani az erőd.
[ Szerkesztve ]
Fb: facebook.com/n.barni | Insta: instagram.com/n_barna/ | Strava: bit.ly/2HvMboG
-
FerNandor
őstag
válasz RexpecT #173721 üzenetére
Köszi. Ez elég öreg modell, BT nincs benne. De nem is baj, az órát felfogattam a kormányra. A jelet még veszi ott is és jól látható is. Köszi a tippet, rendelek majd aliról egy BT-s mérőt majd.
6030D: nem tudom, hogy egy melltartó milyen érzés lehet, de ilyennek tudom elképzelni, ahogy szorítja a mellkasomat.
Lehet bármi baja a biciklinek abból, ha egy ilyenre lógatom fel az első kerekénél fogva? [link]
[ Szerkesztve ]
"A shark could swim faster than me, but I could probably run faster than a shark. So in a triathlon, it would all come down to who is the better cyclist."
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz RexpecT #174355 üzenetére
Olyan vagy mint a keselyű,ott keringesz utánuk...kivárhatsz egy nagyobb bukást ott talán már computer,vagy alkatrészek is lesznek. ...nekem zasszonnyal valami ilyen volt a tegnap,jó sok össze-vissza kóválygással (neki soxor tolással )az erdőben.
(#174360) Mezga Aladár...itt profit profival illene összehasonlítani,Rossi biztos verné Froome-ot,vagy akármelyik jó lejtmenőt akárhol. ...és nem csak mert jobban rágyorsítana a kanyarok között,hanem mert gyorsabban venné a kanyarokat is,a térdével az aszfalton.
[ Szerkesztve ]
"Végy egy kerékpárt,nem fogod megbánni...feltéve ha életben maradsz."Samuel Langhorne Clemens link: https://cdn.rios.hu/dl/upc/2024-02/02/91209_d2j2gi0v6zwls7lx_1000006503.jpg
-
Khelben
nagyúr
válasz RexpecT #175016 üzenetére
100-as Rockridert használtam egy darabig, még outin is. Nem rossz, igazából 70-80 km után kezd kényelmetlen lenni a puha talp miatt. Engem konkrétan a fém csat felfogatása nyomott. Addig viszont jó és főleg az jó benne, hogy ugyanúgy gyalogolsz, mint egy túracipőben, a csat nem ér a földhöz. Ha az 500-asnak valamivel merevebb vagy vastagabb a talpa, akkor még jobb. Arra figyelj, hogy a dekás cipőt mindenképp próbáld fel, mert 42-es lábra nekem 44-es rockrider és 45-ös van rysel kellett, a 42-est fel se bírtam húzni.
-
ivana
Ármester
válasz RexpecT #175037 üzenetére
Ha új M520-at veszel ahhoz van stopli. Amúgy a klipsz az ez [link].
(#175038) gabro0 Kinek mi a könnyen, de szerintem megoldható. Bár ha telement homokkal az nem biztos, hogy egyben lesz belül. Lényegében egyben ki lehet szedni a belsejét, szétszedni nem érdemes, áztasd be valami durva oldószerbe, aztán meg jó alaposan borítsd be gépzsírral (100g simán mehet rá).
[ Szerkesztve ]
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz RexpecT #175476 üzenetére
Jó kérdés...vagy fél kilóval könnyebb is. A Markhor és Judy között nem hiszem nagy különbség lenne,mind2 kategóriája levegős belépője.
"Végy egy kerékpárt,nem fogod megbánni...feltéve ha életben maradsz."Samuel Langhorne Clemens link: https://cdn.rios.hu/dl/upc/2024-02/02/91209_d2j2gi0v6zwls7lx_1000006503.jpg
-
jjeahh
nagyúr
válasz RexpecT #175584 üzenetére
Ha terep, max 25% és meglátod miért is szeretünk annyira vért izzadni . 25% fölött azért nem ajánlom, mert hanyatt esel
Viccet félretéve én abszolút kezdőként a legelején is ki tudtam tekerni egy 15-20%-oson, csak nem szabad túlzásba vinni a pörgetést felfele. Meg persze nem árt, ha van hozzá megfelelő áttételed, nekem még régi 3x9 van, elöl 22T, hátul 34T legkönnyebb fokozattal.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest