Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• 6030D

Ármester

válasz jjeahh #98496 üzenetére

Ha azt a részét nézzük, hogy mit kell enni egy sportolónak (vagy fejlődésre, izmosodásra vágyónak), akkor szerintem nem off. Ha van kedved, és érdekel, akkor összedobhatsz egy táblázatot, amiben kiszámolod, miből mennyit kell bevinned, beírogatod, mi az amit megennél/meg kellene enned/meg tudsz fizetni. Én csináltam fogyókúra miatt, be is vált. Nekem a napi fehérje pl így jött ki: 250 g túró, 1 joghurt, 0,5 kg csirke, 1 turmix. Ez a 85 kg-hoz a 2 g/tskg fehérje (beleszámolva a köret növényi fehérjéjét is). Ehhez döntöd el, hogy 2-3-4 g/tskg szénhidrátot raksz magadnak. Az is fontos, hogy edzés előtt, közben mit eszel, mert ha elmész tekerni 2 órát kaja nélkül, ott valamit bontani fog a szervezet. Ha jól csinálod zsírt, ha nem, akkor izmot.

(#98497) Hasaggymeg: nem rossz egyébként, amíg az ember magának, vagy nagyrészt magáért csinálja. Nekem a versenyeztetés nem tetszik, mert az tényleg a bírókon múlik. Viszont ha egyszer elbeszélgetsz egy komolyabb testépítővel, akkor megérted, hogy nem a koksztól akkorák. Van egy haverom, aki komolyan nyomja, nem a hegyomlás kategóriában, csak men's phisique (vagy valami ilyen), az egész élete erről szól. Meló, edzés, haza, kajacsinálás, tervezés. Minden grammra kiszámolva, időpontra, hetekre, hónapokra. Hétvégi nyaralásra egy táska kaja előre bekészítve. :) Mellesleg vegyészmérnök, gyógyszergyárban dolgozik, úgy könnyű. :DDD
    Sokan egy hónapig nem bírnák megcsinálni azt, amit ők évekig csinálnak. Ja, és ebben nincs semmi szteroid (ha valaki nem amatőr hülye), az csak a királykategóriákban szükséges, úgy, mint a bringánál is. A koksztól nem teker le mindenki 6 órás versenyt 40 feletti átlaggal.

(#98499) trialboj: esetleg akkor lehet gond, ha átütős a hátsó agyad, mert a görgőkhöz saját gyorszárat adnak, amit be tudsz fogni. Bár lehet, hogy az újakhoz van átütős is, outin is vannak már ilyen vázak (?). Amúgy én is a régi mtb-vel görgőzök. Hangos (szomszéd még nem szólt), nagy koszt csinál az utcai gumival.

Merida Big.Nine 6000, Mitas Kratos/Scylla

Új hozzászólás Aktív témák