- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Jókora telepet kapott a OnePlus 13 is
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi Mi 10T - erre vártunk idén
- Android szakmai topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
ShiTmano
aktív tag
válasz joysefke #86598 üzenetére
Ez.Fatty trail
(#86599) zoli03 Volt már pár bicóm, sajnos mindegyik egyenes kormánnyal. Próbálkoztam különféle emelésűekkel, hátrahajlásúakkal variáltam a stucnikat mindhiába. A csukló enyhén kicsavarodott állapotban van. Elhiszem, hogy van akinek jó, Nekem kényelmetlen, és úgy látszik nem vagyok egyedül.
(#86600) Runner_fxr Az irányítás majd kiderül, eddig jobbnak érzem mint a régi montit. Az eleje maradt agilis, a hátulja meg már nem pattog.
"Én inkább vettem volna valami használt, olcsóbb fully vázat, vagy építek egy rendes fatbike-ot." Egy fully a többszörösébe kerül. Pl. a váz 89Font volt kb 32.000Ft. Mutass ennyiért fully vázat. +bele tag. Fully az nem a csórók játékszere. Ha lesz pénzem, lehet az eleje is Fat lesz, de lehet beválik. Még egyszer hangsúlyozom: nem vagyok versenyző, nem érdekel az idő. Saját kis tempómban közlekedek. Csak a komfort és stabilitás számított.[ Szerkesztve ]
"Ilyen dolog ez, folyamatos növekedés, egy állandó méretű bolygón :D Rip rendszer..." by Crim
Új hozzászólás Aktív témák
- DJI Motion Controller 2 - drón mozgásvezérlő "joystick"
- DJI FPV Racer FMC drón - Fly More Combo + Motion controller
- DJI AVATA drón +akkumulátor +doboz +garancia és Care Refresh
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - 3 akku, garancia, tartozékok (45)
- DJI Air 2s FMC (Fly More Combo) drón - 5,4k video, 1" SONY CMOS - 3 akku (2S2)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest